משתמש |
מחזור 12: הפועל קטמון ירושלים - בית"ר ת"א רמלה  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 22/11/2016 : 21:47:51
|
יום שישי 15:00 בטדי. וגם פאנזון. יאללה הפועל!
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 25/11/2016 : 18:21:50
|
900 חברי עמותה , זרקו את הכסף לפח. איכס איזה קבוצה. דווקא בשנת שיא למועדון.
*הכותב הנו בעל מניה |
 |
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 26/11/2016 : 10:45:14
|
אני, בתור בעל מניה, ממש לא מרגיש שזרקתי את הכסף לפח ואקנה מניה בשנה הבאה גם הקבוצה תרד ליגה. לתפיסתי, הפרויקט הזה הרבה יותר גדול מניצחונות במשחקי כדורגל, למרות שהתעצבתי על ההפסד אתמול. |
 |
|
חגי יואל
22 הודעות |
נשלח - 26/11/2016 : 17:11:24
|
גם אני עצוב ומאוכזב מההפסד, אך אני לא מצטער על היותי חבר עמותה. אני נותן אמון בצוות המקצועי ובשחקנים, ובוועד כמובן, ומקווה שנצליח להתגבר על המשבר בו אנו נמצאים. הקבוצה הבוגרת חשובה ביותר, והיא הקטר של כל הפעילות שלנו, אך לא ניתן להתייחס לחברות בעמותה רק כעל "צרכני ניצחונות". יש פעילות רחבה וענפה של העמותה בכלל הפעילויות, וכולי תקווה שגם הקבוצה הבוגרת תעלה על מסלול הנצחונות. ונסיים בקריאה, יאללה הפועל!! |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 26/11/2016 : 17:46:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
900 חברי עמותה , זרקו את הכסף לפח. איכס איזה קבוצה. דווקא בשנת שיא למועדון.
*הכותב הנו בעל מניה
אני מזמין אותך, ואת יתר 901 חברי העמותה (כי יש כבר 902), לבוא ביום שלישי אחה"צ למגרש קשת לטורניר ליגת השכונות, ביום שלישי בבוקר למגרש שטרן לארוע פתיחת העונה של אור שלום, ביום רביעי למבט למשחק קבוצת הנערות, בראשון או רביעי למבט או בית הנוער לאימוני ביה"ס לכדורגל, בשבת למעלה אדומים למשחקי הגביע של הילדים והנערים, או בבוקר כלשהו בשעה 6:30 לאימוני ילדי האקדמיה, ואז לומר אם זרקנו את כספנו לפח. הקבוצה הבוגרת מאכזבת ולא מספקת את הסחורה, אבל הפועל קטמון ירושלים זה עוד הרבה מאוד דברים אחרים, והם יפים ןהם מרגשים והם חשובים. (למען הסר ספק: אין בדברים האלה כדי להפחית מכך שאנחנו חייבים קבוצה מקצוענית מצליחה)
|
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 26/11/2016 : 19:05:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חגי יואל
גם אני עצוב ומאוכזב מההפסד, אך אני לא מצטער על היותי חבר עמותה. אני נותן אמון בצוות המקצועי ובשחקנים, ובוועד כמובן, ומקווה שנצליח להתגבר על המשבר בו אנו נמצאים. הקבוצה הבוגרת חשובה ביותר, והיא הקטר של כל הפעילות שלנו, אך לא ניתן להתייחס לחברות בעמותה רק כעל "צרכני ניצחונות".
יש פעילות רחבה וענפה של העמותה בכלל הפעילויות, וכולי תקווה שגם הקבוצה הבוגרת תעלה על מסלול הנצחונות. ונסיים בקריאה, יאללה הפועל!!
זו הבעייה שהשחקנים מבינים שהפרוייקט יותר חשוב מצריכת נצחונות ומתנהגים בהתאם. אין הרבה קבוצות שיש להם תנאים ושקט כזה וחבל שבמקום להביא תוצאות טובות ההפך קורה. והרבה בגלל חוסר לחימה של מי שצריך!!!
|
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 26/11/2016 : 23:36:47
|
אולי זה היה הקור המשתק אבל דווקא אתמול לא יצאתי בתחושת ייאוש... יש בעייה קשה במרכז ההגנה ובקישור האחורי ( וקנין זה לא אותו שחקן של עונה שעברה עד כה ועל הבלמים כבר אין מה להוסיף ) ומאמין שנתחזק בעמדות האלה בינואר. כל הליגה (למעט 3-4 קבוצות )חלשה למדי כך שיש מקום לטפס למעלה ולהישאר בליגה - לצערי זו המטרה במצבה הרעוע של הקבוצה. אנחנו אוהדי הפועל , האחרונים שאפשר לקרוא לנו אוהדי נצחונות אבל עוצמת האכזבה נובעת מרמת הציפיות והיעדים שהוצבו לקבוצה בתחילת העונה . להישאר בליגה ולחשב מסלול מחדש לקראת העונה הבאה
|
 |
|
|
מחזור 12: הפועל קטמון ירושלים - בית"ר ת"א רמלה  |
|
|
|