פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חיים ברעם על קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חיים ברעם על קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם חיים ברעם על קטמון נושא הבא  

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 18/11/2016 :  20:59:24  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל העיר, הבוקר

טקטיקה חיים ברעם

עוד הפסד מתון

ביום שישי שעבר אזרתי סוף-סוף כוחות להגיע לטדי, והיה משחק לא מרנין, בלשון המעטה קיצונית. ממש לא ניתן לזכות במלוא הנקודות, אפילו בבית, עם מרכז הגנה כל כך רעוע. הפועל קטמון ירושלים ניצלה מהפסד בזכות משחק נהדר של השוער אוהד סיידוף. אני חייב לציין ששחקנים רבים לחמו היטב, ומחויבותו של אבירם ברוכיאן הייתה בהחלט מרשימה. גם עוז צבאג הוסיף הרבה, כאשר שובץ במהלך המחצית השנייה. אין טעם לעלות על כר הדשא בטדי, בלי צבאג. אני מנסה לשנן זאת באוזניו של המאמן פרדי דויד אבל הדברים נופלים על אוזן ערלה. חבל.
דויד הטיל על ברוכיאן משימות הגנתיות רבות מדי, וזה עצר את ההתקפה של קטמון. המגן השמאלי אורי כהן היה מעולה עד לפציעתו אבל מרכז השדה הפקיר את המשחק לאורחים, ומכבי הרצליה סיכנה מאוד את השער. קטמון החמיצה הזדמנויות רבות, והמאמן נאלץ להחליף את החלוץ איציק כהן, ובילה זמן רב במסע הסברה לשחקן המוחלף. 1400 הצופים (מתוכם כארבעים מהרצליה) התאכזבו מרמת המשחק, ולצערי היו כאלה שקיללו את אוהדי הרצליה. לא פשוט לא מתאים, לא למהות שלנו ולא לתדמית שלנו. פעם רץ בארץ סרט מצליח מאוד בשם "אין אנו מלאכים". זה נכון גם לגבינו. נעים יותר אצלנו, אנחנו מקבלים קהל אורח בהרבה סובלנות, אבל יש להתמיד בזה. זה לא קל כאשר הקבוצה איננה מצליחה, אבל גם את המבחן המנטאלי החשוב הזה יש לעבור בכבוד.
קטמון זקוקה מאוד לשני בלמים טובים, ולשחקן יצירתי נוסף במרכז השדה, שישחרר את ברוכיאן לתמיכה בהתקפה. אשר לאיציק כהן, יש לו כישרון, אבל שיטת המשחק איננה מסייעת לו. מיקו ממן החצי-חלוץ שרוי במשבר, ושחר בלילטי היה ממש גרוע. הקבוצה יכולה לשחק הרבה יותר טוב, ולהצדיק את ההשקעה הכספית והרגשית של האוהדים. גולן חרמון פרש בכבוד, וחבר הנהלה אחד ביציע אמר לי שמוטב שלא ללכת אחורנית. הוא טען שחרמון עצמו יסבול אם יחזור. קיבלתי על עצמי את הדין, בקושי. אבל בנושא צבאג אין לי שום ספק שהוא מאבד כושר משחק וכך הקבוצה כולה סובלת.
אני מכיר את השיקולים הסבוכים, גם הכספיים, בנושא המאמן. יש לשקול את כל הרכיבים של הסוגיה הזאת בתבונה ובשוּם-שכל. אם יתברר שהקבוצה איננה ראויה לאגודה, יש להסיק מסקנות בעוד מועד. האגודה פורחת, פעילותה בעיר היא ברוכה, אבל בלי קבוצת כדורגל טובה וייצוגית, כל המומנטום יחלוף די מהר. יש להניח שיוסי סאסי לא ימכור את הפועל הוותיקה, כל פעם באמתלה אחרת, זוהי המציאות ואין בלתה. לכן קטמון חייבת לא רק לשמור על המורשת של צבי סינגל ואלי בן-רימוז' אלא גם לפתח את כל האלמנטים החדשים שקיימים באגודה.

חיים ברעם

.

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 19/11/2016 :  12:21:39  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן דברים נכונים . המצב גרוע מאוד . לצערי ניצלנו את כל
עתודות הכסף מהאוהדים . אנחנו חייבים להתחזק בשלושה שחקנים
איכותיים וכרגע אנחנו תלויים בכמה הספונסרים שלנו יהיו מוכנים
לתרום להבאת שחקנים חדשים . אם ייפתחו את הכיס יהיה
לנו סיכוי לשרוד . אם לא יימצא הכסף הדרך שלנו לליגה א
סלולה (לא שזה כזה אסון , אני חושב שאוליי עדיף להוריד
לחץ וציפיות מהקבוצה הבוגרת ולהשקיע קצת בנוער כדי שלא נצטרך
להסתמך על שכירי חרב לעד )
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 20/11/2016 :  18:32:21  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

כל מילה בסלע
צריך להשקיע בנוער והרבה
ולא להסתמך על שכירי חרב
שלא ממש איכפת להם מהקבוצה והאוהדים
אלא רק נהאגו המנופח שלהם
אני רק מדגיש שזה לא כולם אלא רק כמה
וכולם יודעים מי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

אכן דברים נכונים . המצב גרוע מאוד . לצערי ניצלנו את כל
עתודות הכסף מהאוהדים . אנחנו חייבים להתחזק בשלושה שחקנים
איכותיים וכרגע אנחנו תלויים בכמה הספונסרים שלנו יהיו מוכנים
לתרום להבאת שחקנים חדשים . אם ייפתחו את הכיס יהיה
לנו סיכוי לשרוד . אם לא יימצא הכסף הדרך שלנו לליגה א
סלולה (לא שזה כזה אסון , אני חושב שאוליי עדיף להוריד
לחץ וציפיות מהקבוצה הבוגרת ולהשקיע קצת בנוער כדי שלא נצטרך
להסתמך על שכירי חרב לעד )

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם חיים ברעם על קטמון נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07