משתמש |
brochian |
|
bentiel
24 הודעות |
|
nanad
12 הודעות |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 04/09/2016 : 18:20:55
|
מאוד חשוב שבזמן הגמילה ימשיך להתאמן עם הקבוצה . גם כדי לשמור על כושר ליום החזרה וגם לעזור לו לשמור על מסגרת מוכרת בתקופה קשה של שינויים . |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 05/09/2016 : 08:14:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
מאוד חשוב שבזמן הגמילה ימשיך להתאמן עם הקבוצה . גם כדי לשמור על כושר ליום החזרה וגם לעזור לו לשמור על מסגרת מוכרת בתקופה קשה של שינויים .
1. יש מקומות שלא מאפשרים לצאת מהם כדי שלא תתקל בפיתוי. 2. לגבי האמירה של המגיב הקודם - אני לא חושב שאנחנו שונים משאר הקבוצות. רק אצלנו יש שני דברים - העיתונות אוהבת להבליט כשזה קורה (כדי להראות שגם קטמון לא כאלה טובים וכו') וגם, לא מטאטאים מתחת לשטיח. |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 05/09/2016 : 10:08:17
|
יכול להיות שמה שאני כותב זה בלתי אפשרי במקום קטן כמו שלנו, אבל בכל זאת- אי אפשר היה לשמור על זה בסוד? להגיד שברוכיאן חולה, או נפצע? למה כולם צריכים לדעת שיש לו בעיה כזו? הרי אם חלילה וחס היה מתגלה אצלו איזה גידול, זה ממש לא עניינו של אף אחד. אז נכון שהימורים זה יותר סקסי מאיזה גוש חשוד בגוף, אבל העיקרון זהה- לאדם יש זכות לפרטיות בענינים הנוגעים למצבו הנפשי והרפואי, אפילו אם תפקידו לשחק כדורגל לעיני אלפים ומצלמים אותו קבוע במדורי הרכילות במקומון. |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 05/09/2016 : 10:51:11
|
הרי ברור שיש עוד מלא שחקנים ואנשי כדורגל שמכורים להימורים . ההבדל הוא שאצלנו היה האומץ להכיר בבעיה ולטפל בה . בקבוצות אחרות היו מעלימים עין כדי שהשחקן ימשיך לשחק |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/09/2016 : 21:10:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
יכול להיות שמה שאני כותב זה בלתי אפשרי במקום קטן כמו שלנו, אבל בכל זאת- אי אפשר היה לשמור על זה בסוד? להגיד שברוכיאן חולה, או נפצע? למה כולם צריכים לדעת שיש לו בעיה כזו? הרי אם חלילה וחס היה מתגלה אצלו איזה גידול, זה ממש לא עניינו של אף אחד. אז נכון שהימורים זה יותר סקסי מאיזה גוש חשוד בגוף, אבל העיקרון זהה- לאדם יש זכות לפרטיות בענינים הנוגעים למצבו הנפשי והרפואי, אפילו אם תפקידו לשחק כדורגל לעיני אלפים ומצלמים אותו קבוע במדורי הרכילות במקומון.
בניגוד לסרטן, בבעיה כזאת לפתוח את זה ולדבר על זה בחופשיות זה לדעתי צעד מהותי מהטיפול. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
איתן610
828 הודעות |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 10/09/2016 : 14:50:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
יכול להיות שמה שאני כותב זה בלתי אפשרי במקום קטן כמו שלנו, אבל בכל זאת- אי אפשר היה לשמור על זה בסוד? להגיד שברוכיאן חולה, או נפצע? למה כולם צריכים לדעת שיש לו בעיה כזו? הרי אם חלילה וחס היה מתגלה אצלו איזה גידול, זה ממש לא עניינו של אף אחד. אז נכון שהימורים זה יותר סקסי מאיזה גוש חשוד בגוף, אבל העיקרון זהה- לאדם יש זכות לפרטיות בענינים הנוגעים למצבו הנפשי והרפואי, אפילו אם תפקידו לשחק כדורגל לעיני אלפים ומצלמים אותו קבוע במדורי הרכילות במקומון.
זה 2016 בן אדם, אי אפשר לשמור על דברים כאלה בסוד, בטח ובטח לא שחקן בסדר גודל של ברוכיאן.
היום כל סלב סוג ז' שנעצר על עישון ג'וינט ותוך שעה חצי מדינה יודעת.
מה היה עדיף? שהיינו שומרים על זה בסוד, למעשה משקרים לכולם במצח נחושה לכולם. ואז אחד האחים שלו היה פולט משהו בטעות לחבר שלו, שהיה מספר לחבר שלו, שהיה מספר לרז זהבי, ואז גם היה מקבל הד תקשורתי עצום, וגם היינו יוצאים שקרנים ולא אמינים זה עדיף?
אני מניח שברוכיאן ידע שאם הוא הולך למוסד הגמילה, המידע הזה ייחשף במוקדם או במאוחר, והעדיף שתצא הודעה מסודרת שתקטין את ההד התקשורתי וחרושת השמועות(כשדברים כאלה נחשפים בשמועות, הם בדרך כלל זוכים לניפוח מאסיבי)
אגב, עבור ברוכיאן זה לא היה סיפור כזה גדול, כי במילא כל מי שבסביבה הקרובה שלו יודע שהוא נלחם בזה כבר שנים(וגם הפחות קרובה, כל עולם הכדורגל הישראלי ידע פחות או יותר) זה לא שנחשף פה איזה סוד כמוס שרק אבירם ואשתו ידעו עליו.
בקיצור, גם אבירם וגם הועד המנהל טיפל בעניין הזה על הצד הטוב ביותר עכשיו רק נשאר לקוות שיהיה לזה גם happy end |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-10/09/2016 14:53:45 |
|
|
|
brochian |
|
|
|