| משתמש |
הקהל שהגיע ביום ששי - מחשבות לעתיד  |
|
|
יוצר אור
29 הודעות |
נשלח - 11/04/2010 : 18:11:02
|
חברות וחברים יקרים, הקהל שהגיע ביום ששי היה מגוון ומרשים, מתינוקות בעגלות ובמנשאים דרך משפחות שלמות , צעירים , סטודנטים , תלמידים , אורחים מחוץ לירושלים ועוד רבים אחרים. מי שמכיר אותי ומכיר את דעותיי יודע שמשפחות צעירות וילדים הם קהל פוטנציאלי מאוד משמעותי. יש לטפח אותו ולהרחיב אותו . זה בסופו של דבר מה שהביא לקהל העצום והמקסים שהיה ביום ששי. זוהי ההזדמנות שלנו להרחיב את שורות האהדה. לשלב יותר משפחות , למצוא דרכים יצירתיות להצטרפות לעמותה . אני מאמין שבעבודה נכונה נוכל להרחיב את מספר חברי העמותה למעל לאלף. ידוע לי שקיימות דעות אחרות הטוענות אחרת ממני , ושואלות איפה כל האנשים היו כל העונה. לדעתי אין זה רלוונטי, הנה הם שוב איתנו. כדורגל זו תרבות פנאי במיטבה , הפועל קטמון זו רוח רעננה ומדהימה בירושלים ותרבות פנאי לעילא ולעילא ומעבר לכך גם תקווה להרבה ירושלמים ואחרים . האנשים באו ביום ששי מאהבה בואו נמשיך את האהבה הזו גם בעונה הבאה בחכמה וביצירתיות.
|
|
|
רסקולניקוב
27 הודעות |
נשלח - 11/04/2010 : 19:03:28
|
מסכים לגמרי - אין מה להתחשבן עם אנשים שבאו אתמול, אף אחד לא חייב לנו כלום וזה שהם באו למשחק העלייה זה כבר יפה. אחרי הכל, גם אנחנו באים למשחקים בשביל ליהנות.
בעניין הרחבת מספר חברי העמותה, לדעתי כדאי לעשות מחיר מיוחד לנוער - יש לי לא מעט חברים שבאו למשחקים והתלהבו, אבל קצת קשה להם לשלוף ארנק. כדאי לנו ללכת לקראתם. |
 |
|
|
ionuke5
3 הודעות |
נשלח - 11/04/2010 : 19:18:43
|
| בתור בן נוער אני נאלץ להסכים איתך, אבל משהו בדרך היצירתית שרשמת בהודעה הראשונה נתן לי השראה - אולי אם היה איזה מין עבודה משותפת שדרכה הייתי יכול לתרום לכלכלת הקבוצה ולהצטרף כחבר עמותה במקום להתחבט עם עצמי. אני עוד לא סגור, מין ניצוץ של משהו שעלה בעקבות עבודות גרעיניות של גרעיני נח"ל שרוצים להתנסות בשיתוף ובקופה שיתופית, אולי זה יגרום לכם לחשוב על רעיון יותר טוב.. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 11/04/2010 : 22:49:48
|
מעולם לא היה מצבנו טוב יותר. וזה שאנחנו בליגה הרביעית ועדיין לא חושבים בכלל על למלא את היציע המערבי מראה עד כמה התחלנו מכלום.
בעניין הבאת קהל, שנה הבאה צריך לרשת את העיר, גם בפוסטרים וגם בבתי-ספר. שלא יהיה דבר כזה שהפועל משחקת, ואנשים לא יודעים על זה. ראינו בשישי מה קורה כשיודעים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 13/04/2010 : 16:59:31
|
[quote]בעניין הרחבת מספר חברי העמותה, לדעתי כדאי לעשות מחיר מיוחד לנוער - יש לי לא מעט חברים שבאו למשחקים והתלהבו, אבל קצת קשה להם לשלוף ארנק. כדאי לנו ללכת לקראתם./quote]
צריך לראות מה אפשר לעשות לגבי זה |
 |
|
| |
הקהל שהגיע ביום ששי - מחשבות לעתיד  |
|
|
|