פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 1: עפולה - קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 1: עפולה - קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 1: עפולה - קטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/08/2016 :  16:30:16  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה, הליגה מתחילה.
אבל איפה? בעפולה? בעכו?
ושאלה חשובה יותר - האם יעברו עד אז כל השחקנים בבקרה?

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 19/08/2016 :  19:37:28  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רז שטיין חוזר. הוא שוחרר מראשון וחתם אצלנו.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 20/08/2016 :  11:52:10  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לניצחון

רז שטיין חוזר. הוא שוחרר מראשון וחתם אצלנו.

למה זה קרה? למה הוא שוחרר?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 20/08/2016 :  12:20:51  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה אמיתי או סתם?
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 20/08/2016 :  13:22:32  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולמה אנחנו צריכים אותו?

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 20/08/2016 :  22:08:59  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

ולמה אנחנו צריכים אותו?

החתמה רעה לא מבין מה עובר על הצוות המקצועי...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 21/08/2016 :  09:15:41  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

ולמה אנחנו צריכים אותו?

החתמה רעה לא מבין מה עובר על הצוות המקצועי...

הוא היה מצוין בסבוב השני עונה שעברה...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 21/08/2016 :  12:09:26  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ברור לי למה שוחרר.
אני חושב שישנה משמעות ליציבות הסגל ונעשו הקיץ שינויים רבים מידי. בחלק מהמקרים הדברים לא היו בידינו (יוגב, גולן ושחקני ספסל שהעדיפו לשחק בליגות נמוכות). לכן, בנסיבות אלה, היה נכון, לדעתי, להשאיר את שטיין, חוטה ומרטין - גם אם בנסיבות אחרות היינו משדרגים את עמדותיהם.
איני יודע את הפרטים המלאים לגבי שחרור שלושתם, ואני משתדל לא לדחוף את חוטמי למקומות בהם צנעת הפרט מונעת שחרור מידע, מבחינתי מדובר בשליש תיקון.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/08/2016 :  20:07:03  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחצית 2-1 עפולה...אוהד חלש מאוד ומרכז ההגנה לא קיים...בלם זר? מוזר אולי
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/08/2016 :  21:48:50  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי בטוח כמוני שעל כל אובדן נקודות דבילי כמו זה, אנחנו הולכים לבכות בסוף השנה?

כל נקודה בליגה המחורבנת הזו יכולה להיות המחסום מעלייה היסטורית. והשחקנים שלנו פשוט זרקו 2 נקודות לפח...כמה חבל.
עבור לתחילת הדף

dvd_lvl dvd_lvl מנותק

29 הודעות

נשלח - 22/08/2016 :  22:12:55  הצג פרופיל שלח ל- dvd_lvl הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטיין המשחק אבירם... שער בישול וכרגיל שליטה במרכז המגרש.
אבל מוריד לו ציון על הנעליים הצהובות!!!!
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/08/2016 :  23:10:45  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

מי בטוח כמוני שעל כל אובדן נקודות דבילי כמו זה, אנחנו הולכים לבכות בסוף השנה?

כל נקודה בליגה המחורבנת הזו יכולה להיות המחסום מעלייה היסטורית. והשחקנים שלנו פשוט זרקו 2 נקודות לפח...כמה חבל.

עלייה????
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 23/08/2016 :  00:29:42  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין פה סגל לעלייה אז תוציאו את זה מהראש שלכם . יש הרבה כישרון בחלק ההתקפי אבל הקבוצה הזו לא נבנתה לעלייה . מרכז ההגנה והשוער שווים כמו שזה נראה עכשיו שני גולים במשחק . עפולה תהיה בתחתית וקיבלנו 3 ואנשים פה מדברים על עליית ליגה ? ?? גם סיידוף (שוב) אחראי על גול וחצי במשחק הזה ולצערי זו לא הפעם הראשונה או האחרונה שזה קורה...
צריך לראות איך עושים שינוי במשחק ההגנה עם הסגל הנוכחי כי זה מה יש עד ינואר לפחות .. יאללה למלא את טדי בשישי .יש לי הרגשה שנראה הרבה גולים

נערך על ידי - מורדי והילדים ב-23/08/2016 00:32:40
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 23/08/2016 :  08:12:24  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עלייה?
עם הגנה מחוררת כזאת? עם שוער רדום?
חלומות באספמיה
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 23/08/2016 :  10:04:54  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרבה רגעי דזה-וו מהמשחק הקודם: שליטה שלנו במרכז השדה, חוסר מחץ, רגע של תרדמת כללית בשער הראשון (לי נראה כמו נבדל אבל אני נזהר בלשוני אחרי הפעם שעברה), ליעד המלך אבל כנראה חוקי המשחק הם שליעד מבקיע שערים דרמטיים לתיקו ולא שערי ניצחון.
הקבוצה:
מקווה שזה גישושים של התגבשות: כשעפולה הגיע להתקיף (מה שקרה מעט מאוד) זה היה מפחיד, תפוקה של 3 שערים ומשקוף היא מרשימה לנוכח מספר ההתקפות שלהם, והעובדה שהם הגיבו מיד לשני שערים שלנו בהחלט מעמידה אותנו לא טוב.
מיקו, למרות שכבש שער של חלוץ נחוש וקר רוח, לא היה חד, מקווה לשוב לראות אותו במיטבו. איציק כהן - רואים שיש הרבה כישרון ומדובר בחלוץ מרכזי טבעי, מאמין שיבוא לידי ביטוי במספרים. לדעתי הוצאתו הייתה טעות, היה עדיף להוציא את מיקו.
סיידוף ביום לא טוב - קורה.
בסה"כ - יש הרבה כישרון ואני אופטימי, אבל לא הייתי מדבר על עליה למרות שכרגע אנחנו מקום שני בליגה
סיכום המחזור:
ר"ג הביסה ופתחה פער של 2 נקודות בצמרת, נתניה סיימה בתיקו מאופס וממשיכה לדשדש בתחתית.
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 23/08/2016 :  11:30:16  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התקציר
http://www.sport5.co.il/dayevents.aspx?FolderID=5374&docID=224203&lang=HE
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מחזור 1: עפולה - קטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07