משתמש |
מפגש חשיבה - הבעיות בדרך לאיחוד ופתרונן |
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 07/08/2016 : 22:35:58
|
שרד שתיים כאלה, עדיין לא היה בליגה נמוכה מקטמון. |
|
|
taldo42
106 הודעות |
נשלח - 08/08/2016 : 12:30:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יואב950
עבור המועדון ורוב האוהדים, ההישארות של הגוף הגוסס שנקרא הפועל ירושליים כבר ממש לא מעניינת.
שיחות על איחוד, לא רק שכבר ממש, אבל ממש, לא רלוונטיות לעוסקים במלאכה, ולאוהדים מהצד, אלא שהם מחלישות את רוח הקבוצה, ומבאסות את רוב האוהדים.
10 שנים אחרי, הגיע הזמן לקבור את רעיון האיחוד סוף סוף!
היי יואב, אני לא יודע מי אתה, אבל זאת אחת ההודעות המעצבנות והמתנשאות ביותר שקראתי בזמן האחרון.
מי אתה שמתיימר לייצג את כלל האוהדים?!
דבר שני, לפני כחודש, נפגשנו כ-30 אוהדים במפגש שיזם קרפד, לדבר על כל ענייני האיחוד (יש פגישה נוספת, גם מתנגדי איחוד מוזמנים תמיד, אין פה דיקטטורה), אחת המסקנות שעלו משם, היא שה-30 הללו הם חוד החנית של הפעילות של הפועל קטמון ירושלים, אנשים שתומכים במערכת ב-360 מעלות בנושאים שונים ומשונים. כולם אוהבים את הקבוצה, כולם תורמים להצלחתה, והיא לא תראה אותו הדבר בלעדיה. האוהדים האלה רוצים איחוד ומוכנים לעבוד קשה ולשם מחיר עבורו. רוצה לקבור את הרעיון הזה, יש גם מצב שתגיד שלום לכל האנשים הללו.
יתכבד אדוני להציע הצעה לאסיפת העמותה הבאה, ולשנות את מטרות העמותה. אנחנו אוהבים את קטמון ועושים המון בשבילה, לא נשכח שהיא קמה בכדי להציל את הפועך ירושלים. |
הפטיש המגל והערק שאזל |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 08/08/2016 : 17:07:44
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
ציטוט: נשלח במקור על ידי יואב950
עבור המועדון ורוב האוהדים, ההישארות של הגוף הגוסס שנקרא הפועל ירושליים כבר ממש לא מעניינת.
שיחות על איחוד, לא רק שכבר ממש, אבל ממש, לא רלוונטיות לעוסקים במלאכה, ולאוהדים מהצד, אלא שהם מחלישות את רוח הקבוצה, ומבאסות את רוב האוהדים.
10 שנים אחרי, הגיע הזמן לקבור את רעיון האיחוד סוף סוף!
היי יואב, אני לא יודע מי אתה, אבל זאת אחת ההודעות המעצבנות והמתנשאות ביותר שקראתי בזמן האחרון.
מי אתה שמתיימר לייצג את כלל האוהדים?!
דבר שני, לפני כחודש, נפגשנו כ-30 אוהדים במפגש שיזם קרפד, לדבר על כל ענייני האיחוד (יש פגישה נוספת, גם מתנגדי איחוד מוזמנים תמיד, אין פה דיקטטורה), אחת המסקנות שעלו משם, היא שה-30 הללו הם חוד החנית של הפעילות של הפועל קטמון ירושלים, אנשים שתומכים במערכת ב-360 מעלות בנושאים שונים ומשונים. כולם אוהבים את הקבוצה, כולם תורמים להצלחתה, והיא לא תראה אותו הדבר בלעדיה. האוהדים האלה רוצים איחוד ומוכנים לעבוד קשה ולשם מחיר עבורו. רוצה לקבור את הרעיון הזה, יש גם מצב שתגיד שלום לכל האנשים הללו.
יתכבד אדוני להציע הצעה לאסיפת העמותה הבאה, ולשנות את מטרות העמותה. אנחנו אוהבים את קטמון ועושים המון בשבילה, לא נשכח שהיא קמה בכדי להציל את הפועך ירושלים.
הנה התחילו האיומים... אם ..- אז... יש תמיד גם מצב הפוך וגם בצד המתנגד יש אנשים טובים. בדיוק בגלל הצלילים האלו הדיון התיאורטי והמנותק מהמציאות העכשוית - מיותר.
|
|
|
קולמוסאי
19 הודעות |
נשלח - 08/08/2016 : 22:02:01
|
אובדן היתרון המבטיח היום מול ראשון מוכיח מעל כל ספק שהדיון הזה משפיע לרעה על השחקנים. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 09/08/2016 : 00:11:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קולמוסאי
אובדן היתרון המבטיח היום מול ראשון מוכיח מעל כל ספק שהדיון הזה משפיע לרעה על השחקנים.
בגלל הדיון הזה לא זכינו בגביע הטוטו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
eyalriv
25 הודעות |
נשלח - 09/08/2016 : 00:45:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קולמוסאי
אובדן היתרון המבטיח היום מול ראשון מוכיח מעל כל ספק שהדיון הזה משפיע לרעה על השחקנים.
ברור. הנה לדוגמא: איציק כהן מתרשל פעמיים לבד מול השוער כי הראש שלו טרוד בדיוני האיחוד. הוא בטוח שהולכים לאחד את אורי כהן, אורן כהן ואת איציק כהן, שכולם יהיו א.כהן |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 10/08/2016 : 00:29:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי taldo42
האוהדים האלה רוצים איחוד ומוכנים לעבוד קשה ולשלם מחיר עבורו.
בתור אחד המשתתפים אני יודע שזה לא נכון להכתיר את כל המשתתפים בהכרח כתומכי איחוד. אבל זה בקטנה.
הגינויים לעצם הדיון אינם במקום. נהפוך הוא, אנחנו חייבים לעצמנו את הדיון הזה, כדי להבין מה אפשר לעשות, למה אסור להסכים, והגוונים הרבים שבאמצע. אל תאיימו עלי בירידת ליגה, ואל תאיימו עלי שאתם תיכף עוזבים אם יהיה איחוד או אם לא יהיה איחוד. |
|
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 12/08/2016 : 16:09:53
|
האיחוד הוא נושא כאוב בו חייבים להודות שקטמון נכשלה. קטמון לא הוקמה כאלטרנטיבה להפועל אלא כמכשיר להצלת הפועל. מאז עברו עשר עונות ולצד ההצלחות המרשימות אסור לשכוח את המטרה הראשונית שלשמה הוקמה הקבוצה. דעתי האישית היא שצריך להצהיר על x סכום כסף שקטמון מוכנה לתת תמורת השם הפועל ירושלים הכסף עצמו יגיע מתרומות והועד יודע משיחות עם הספנסרים את הסכום שהוא יכול להציע וזהו סכום מכובד מאוד ההצעה צריכה להיות פומבית וללא מגבלת זמן בתמורה לכסף יואיל סאסי לסגור את העמותה שמנהלת את הפועל ירושלים וקטמון תקבל את השם. זאת הדרך היחידה שאי פעם תעבוד הצעה כזאת תבהיר לכולם שקטמון באמת מעונינת באיחוד ( השתלטות ) ותמנע צורך במשא ומתן שאינו מוביל לשום מקום |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 13/08/2016 : 01:07:11
|
ואם זה לא יתקבל? תומכי האיחוד, ראשוני המקימים, יוותרו? כי נדמה לי שזה פחות או יותר מה שהיה, חוץ מאשר הקטע של לוותר על כל הנכסים שלך לפני המו"מ. |
|
|
דוביק שנאוצר
6 הודעות |
נשלח - 13/08/2016 : 13:52:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בוח
ואם זה לא יתקבל? תומכי האיחוד, ראשוני המקימים, יוותרו? כי נדמה לי שזה פחות או יותר מה שהיה, חוץ מאשר הקטע של לוותר על כל הנכסים שלך לפני המו"מ.
על איזה נכסים אנחנו מוותרים לפני המו"מ לטענתך? |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 13/08/2016 : 15:57:53
|
הצהרה כזו יכולה בקלות לשמש נגדנו. במקרה הטוב, השם הפועל לא יימכר לנו בפחות מהסכום המוצהר. במקרה הריאלי, היא תשמש את סאסי וחבריו על מנת לזרוע סכסוכים בתוכנו. לדעתי גם הייתה לנו פעם הצעה בסגנון.
|
|
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 13/08/2016 : 17:00:18
|
איך הצהרה כזאת יכולה לשמש נגדנו? זאת הצעה ולא הצהרה אין פה משא ומתן אלא הצעה סופית זה ירגיע את כל החברים שחושבים שלא נעשה מספיק בשביל איחוד ויעביר את הלחץ לסאסי. גם מקורות הכסף ידועים מראש ואין פה שום סיכון לקטמון אפשר רק להרוויח |
|
|
יואב950
13 הודעות |
נשלח - 13/08/2016 : 21:47:25
|
שאלה לתומכי האיחוד:
כמה אוהדי הפועל ירושלים לדעתכם מעוניינים בכך?
ההרגשה שלי היא שרוב אוהדי הפועל ירושלים פיתחו שינאה תהומית לקטמון וממש לא מעוניינים באיחוד. איך אתם מתייחסים לנקודה הזאת? |
|
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 14/08/2016 : 01:09:18
|
רוב מוחלט של אוהדי הפועל רוצים באיחוד. בהשתלטות של קטמון , כמו שאני מציע, יתכן ויש רוב קטן יותר. בכל מצב הדבר נעשה לטובת קטמון ואוהדיה ובמידה ונוכל לצרף אלינו עוד אוהדים מהפועל ירושלים אז מה טוב. במידה ולא ,גם טוב. אני לא רואה שיש להם ברירות רבות מידי, הרי קבוצה לא מחליפים, ולפי הגיון זה קטמון בתור בעלת הבית של הפועל, לא יותר גרועה מסאסי. |
|
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 14/08/2016 : 10:31:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דנונה
אני לא רואה שיש להם ברירות רבות מידי, הרי קבוצה לא מחליפים, ולפי הגיון זה קטמון בתור בעלת הבית של הפועל, לא יותר גרועה מסאסי.
נכון. בחרו מרצון לא לקחת אחריות. |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
|
|
מפגש חשיבה - הבעיות בדרך לאיחוד ופתרונן |
|
|
|