| משתמש |
לקראת הפלייאוף העליון - יש מקום להרבה גאווה  |
|
|
יוצר אור1
54 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 20:29:30
|
|
הסיום במקום הששי של העונה הסדירה הוא הישג נהדר ומוכיח שהנה אנו משאירים מאחורינו באמת את ליגה א' ואת טראומת הירידה . אז הנה אם זה גמרנו באמת. שנית אנחנו בפלייאוף העליון הישג השיא של קטמון מאז ומעולם . עכשיו הפנים קדימה , 7 משחקים לשחק כמה שיותר ברצינות , לנצח כמה שיותר ולהגיע כמה שיותר גבוה. זוהי הפועל קטמון . ולכל חבריי שמביאים לשולחן רוחות דיכאון , השאירו אותן במקומות אחרים .זה לא מתאים לקטמון . אז יאללה עכשיו לטרוף את הפלייאוף העליון.
|
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 02/04/2016 : 23:39:42
|
אכן זהו השג מרשים (בוודאי לאור תחילת העונה) והיעד שהצבנו לעצמנו ועמדנו בו היה ראוי. יש לשים לב כי לאור ההחייאה שמקבלות הליגות הראשונות, המעבר מליגה א' לליגה הלאומית נדיר: מבין קבוצות הליגה השנה 4 עלו בשנים האחרונות: קרית גת, יבנה, עפולה ואנחנו. מקרית גת ניפרד, ככל הנראה. לגבי ההישרדות של יבנה בפלייאוף אני מאוד סקפטי (נצרת עילית והפועל מנוסות מאוד במאבקים כאלה), עפולה כנראה תישאר אולם גם עליה עדיין מוקדם להגיד שהיא תקעה יתד בליגה. מנגד, הקבוצה היחידה שעזבה את המועדון בשנים האחרונות היא הכח, שאר היורדות סיימו ביקור של שנה או מספר שנים, או ירדו לצורך עליה. מכאן - עדיין לא הוכחנו את עצמנו כקבוצה המסוגלת להתמיד בליגה לאורך שנים, ולהגיע לפלייאוף עליון בשנה הבאה לא יהיה יותר קל מהשנה. דווקא לאור הטעם המריר מאתמול, חשוב שנזכור כי סבלנות והתמדה הם שם המשחק, ותקיעת יתד בליגת העל תתאפשר רק אחרי שנהיה קבוצת ליגה לאומית בכל רמ"ח עברינו, ולא בעקבות השג בודד, מרשים ככל שיהיה. (כל זאת מבלי לפגוע בשאיפתנו ל- 21 נקודות ליגה בפלייאוף). |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 03/04/2016 : 10:44:34
|
עם הגנה כזו הפליאוף העליון הוא הישג מרשים ביותר אי אפשר לעלות ליגה עם 50+ שערי חובה במשחקים שנשארו צריך לחשוב בעיקר על העונה הבאה בהנחה שפרדי הוא המאמן גם בעונה הבאה עליו ועל הועד הנבחר ושי למהר ולהגדיר את המטרות לעונה הבאה ואז להתחיל להריץ שחקנים שיהיו כאן גם בשנה הבאה בהרכב.לתת לפצועים/שחוקים להתאושש וכמובן שלהשתדל ולשחק כדורגל שהקהל אוהב. בעיניי מצד אחד הפלייאוף זה הישג אדיר ואני מרוצה מצד שני בסיטואציה שנוצרה השנה עם הגנה קצת יותר טובה היה אפשר גם לעשות את הבלתי יאומן..... לא נורא יחכה לעונה הבאה |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 03/04/2016 : 16:04:44
|
| בהחלט יש לנו על מה להיות גאים, העתיד שלנו נראה מבטיח אם נמשיך בכיוון שבו אנחנו צועדים. יש לנו יותר בעלי מניות מאי פעם, יש לנו יותר תקציב מאי פעם, יותר ילדים במחלקות הנוער מאי פעם, ואנחנו בדרך לסיים את העונה כקבוצת אמצע טבלה בליגה הלאומית. רק לפני שנים ספורות להזכירכם בליגה ג' ישבנו על דיונה ברהט, וחיכינו שהקבוצה המקומית אל-הושלה תארגן שבעה שחקנים כדי שנוכל להתחיל לשחק, ושהילדים המקומיים ימצאו עיסוק אחר חוץ מלזרוק עלינו חצץ. אז כן, ראוי שנהיה גאים. אם רק נצליח לארגן מתקן אימונים ראוי, אנחנו בדרך הנכונה לליגת העל. |
 |
|
|
talros
252 הודעות |
נשלח - 03/04/2016 : 18:15:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
בהחלט יש לנו על מה להיות גאים, העתיד שלנו נראה מבטיח אם נמשיך בכיוון שבו אנחנו צועדים. יש לנו יותר בעלי מניות מאי פעם, יש לנו יותר תקציב מאי פעם, יותר ילדים במחלקות הנוער מאי פעם, ואנחנו בדרך לסיים את העונה כקבוצת אמצע טבלה בליגה הלאומית. רק לפני שנים ספורות להזכירכם בליגה ג' ישבנו על דיונה ברהט, וחיכינו שהקבוצה המקומית אל-הושלה תארגן שבעה שחקנים כדי שנוכל להתחיל לשחק, ושהילדים המקומיים ימצאו עיסוק אחר חוץ מלזרוק עלינו חצץ. אז כן, ראוי שנהיה גאים. אם רק נצליח לארגן מתקן אימונים ראוי, אנחנו בדרך הנכונה לליגת העל.
+1 |
"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי" - דנטה אליגיירי - |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 04/04/2016 : 17:56:25
|
בייחוד נוכח הפתיחה המזעזעת שלנו העונה - שאפו ענק לפרדי והשחקנים . מי יודע איפה היינו היום אם פרדי היה מתחיל את העונה . |
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 04/04/2016 : 18:42:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
בייחוד נוכח הפתיחה המזעזעת שלנו העונה - שאפו ענק לפרדי והשחקנים . מי יודע איפה היינו היום אם פרדי היה מתחיל את העונה .
במקום השני. |
 |
|
|
gukranko
7 הודעות |
נשלח - 04/04/2016 : 19:03:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
... דווקא לאור הטעם המריר מאתמול, חשוב שנזכור כי סבלנות והתמדה הם שם המשחק, ותקיעת יתד בליגת העל תתאפשר רק אחרי שנהיה קבוצת ליגה לאומית בכל רמ"ח עברינו, ולא בעקבות השג בודד, מרשים ככל שיהיה...
אני לא רואה קשר בין שהייה ממושכת בליגה הלאומית להצלחה בליגת העל. הרי, לא מדובר יהיה באותם שחקנים וכנראה גם לא באותו מאמן. זה לא כאילו שאם שחקנינו השנה ישתפשפו עוד איזה 3-4 שנים בליגה הלאומית הם יתאימו בעוד חמש שנים לליגת העל.
הצלחה בליגת העל תגיע בעקבות שהייה ממושכת ב...ליגת העל. למחצית מקבוצות ליגת העל יש פחות אוהדים מלנו. אנחנו מוכנים, כמועדון, להתמודד עם קבוצות כמו עכו, רעננה (פליאוף עליון!) ואפילו אלופה לשעבר כמו קריית שמונה. עליית ליגה תביא עמה חשיפה משמעותית נוספת ועמה גם מקורות מימון שיאפשרו את אותה התמודדות. |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 05/04/2016 : 13:24:02
|
ובהמשך למה שנכתב על ליגת העל אני חושב שאם יוחלט ולאחר מכן גם יוכרז באופן רשמי (בהנחה שיש לנו היכולת הכלכלית וכו') שנעמיד קבוצה חזקה בעונה הבאה שמטרתה לעלות ליגה ייתכן ויהיה לנו קל יותר להנחית כאן שחקנים איכותיים שבלטו העונה והקבוצות שלהם מדשדשות לדוגמא החלוצים אנטונוב מיבנה ודידיה ברוסו מר"ג כנ"ל לגבי חוליית הגנה חזקה וכו'. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 05/04/2016 : 14:26:03
|
אין לי בעיה לכוון לעליה, אשמח לעלות עוד השנה. עדיין, אני יודע שבפעם שעברה שחשבנו שאנחנו יודעים הכל נבעטנו לתרגול נוסף ואני יודע שהישרדות בליגה הלאומית בשנה השנייה היא משימה שרבים וטובים נכשלו בה, ולא בא לי להיות עוד אחד כזה. לכן, מבחינתי, חשוב שנפנים שאנחנו קבוצת ליגה לאומית, נתנהג כמו קבוצת ליגה לאומית ומהמקום הזה נשאף לעליה במהרה בימינו. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 05/04/2016 : 15:22:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gukranko
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
... דווקא לאור הטעם המריר מאתמול, חשוב שנזכור כי סבלנות והתמדה הם שם המשחק, ותקיעת יתד בליגת העל תתאפשר רק אחרי שנהיה קבוצת ליגה לאומית בכל רמ"ח עברינו, ולא בעקבות השג בודד, מרשים ככל שיהיה...
אני לא רואה קשר בין שהייה ממושכת בליגה הלאומית להצלחה בליגת העל. הרי, לא מדובר יהיה באותם שחקנים וכנראה גם לא באותו מאמן. זה לא כאילו שאם שחקנינו השנה ישתפשפו עוד איזה 3-4 שנים בליגה הלאומית הם יתאימו בעוד חמש שנים לליגת העל.
הצלחה בליגת העל תגיע בעקבות שהייה ממושכת ב...ליגת העל. למחצית מקבוצות ליגת העל יש פחות אוהדים מלנו. אנחנו מוכנים, כמועדון, להתמודד עם קבוצות כמו עכו, רעננה (פליאוף עליון!) ואפילו אלופה לשעבר כמו קריית שמונה. עליית ליגה תביא עמה חשיפה משמעותית נוספת ועמה גם מקורות מימון שיאפשרו את אותה התמודדות.
כשמדברים על להשתפשף בליגה הלאומית נראה לי שהכוונה יותר למועדון ולא בהכרח לשחקן זה או אחר. המעבר מליגה א' ללאומית היה די קשה למועדון והיו הרבה דברים שצריך היה ללמוד שנראה לי "השתלמו" בפעם הזו. זה לא אומר שלא צריך לעלות ליגה - אני בכלל לא מבין את המשפט הזה. מה תעשה, תפסיד בכוונה? אבל המעבר בין הליגות האלו הוא קשה מבחינת הניהול וכיו"ב ושהייה בליגה הלאומית יכולה אולי להכין את המועדון להתמודדות בליגת העל, לפחות מבחינת הניהול. |
I am City till I cry |
 |
|
| |
לקראת הפלייאוף העליון - יש מקום להרבה גאווה  |
|
|
|