מאז שהחלטתי להתמודד לוועד המנהל נתקלתי בשאלות מדוע אני רץ. הרי מקומי בוועד מובטח כנציגו של יוסי ליפקין. אז ככה: אין בעיות במערכת יחסים שלי ושל יוסי או של יוסי וקטמון. ההפך הוא הנכון ואין מקום לדאגה בעניין. אני חבר בוועד המנהל במשך כארבע שנים: שנתיים כנבחר של חברי העמותה ושנתיים כנציגו של יוסי ליפקין. ההחלטה להתמודד מגיעה מהסיבה הפשוטה שאני מעוניין להיות עצמאי בקבלת ההחלטות. להוביל בקטמון עם הועד המנהל את המועדון ולהפוך אותה לבורג מרכזי בכדורגל הישראלי. לשם כך, אני מרגיש שנכון לי יותר לבקש את האמון והגב של חברי העמותה. הייתה לי זכות גדולה להיות נציגו של יוסי ולהכיר מקרוב איש יקר ונדיב לב. למדתי ממנו המון ואם אבחר בוודאי נמשיך את שיתוף הפעולה הפורה בנינו.
שלכם, גרשקוביץ מרכוס.
חברים שלום, במשך שלוש שנים אני תומך בקבוצה. כאות לתמיכתי ההולכת ועולה הגדלתי השנה את תמיכתי בה באופן משמעותי. שמחתי להכיר את מרכוס ולפעול דרכו בוועד המנהל. אני מקבל בהבנה את הרצון שלו להיות "עצמאי בשטח" ומאחל לו ולנו המשך הצלחה ובנייה. כרגע פניתי למועמד טבעי שיחליף את מרכוס בתפקיד כנציגי בוועד המנהל. הכיוון הוא חיובי וייסגר בשבועות הקרובים. תהיו סמוכים ובטוחים שאני כאן בכדי להישאר, כל עוד מטרות העמותה הן מקצועית והן ערכית ימשיכו להתקיים. נפגש בליגת העל....