| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - מכבי יבנה, שני 18:30  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/02/2016 : 23:14:54
|
חייבים לנצח. להתנפל על כל כדור מהשניה הראשונה. איר אור לא משחק, אז כל אחד נותן 10% אקסטרא. יאללה הפועל!
|
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/02/2016 : 07:39:23
|
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=14937
זה מה שמדאיג אותי:
"יבנה יודעת שאת המשחק הקרוב אסור לה להפסיד, בייחוד בשל ניצחונה של הפועל ירושלים, שצמצם את הפער בין הקבוצות לכדי 4 נקודות בלבד. הקבוצה של יוסי זוזוט גוררת אחריה שלושה הפסדים בארבעת המחזורים האחרונים וניצבת לקראת שלושה משחקים חשובים וסופר קשים: הראשון כאמור מול קטמון בחוץ, לאחר מכן הפועל פ"ת בבית והדובדבן, המוליכה מ.ס אשדוד בחוץ. למעשה המשחק הקרוב הופך לקריטי במיוחד כאשר שלוש נקודות יעשו את העבודה, ישמרו על הסטטוס קוו ויקנו לה שבוע נוסף בחוף מבטחים."
|
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 15/02/2016 : 08:43:22
|
| הפורום מת ורק קיפוד בכוחו הדל מנסה לעשות לו החייאה. אפילו המודיע כבר התייאש. |
 |
|
|
קטמוניסט12
79 הודעות |
נשלח - 15/02/2016 : 12:49:01
|
ננסה לעזור לו להעיר קצת, כי כמו כל דבר בחיים שלנו כשהטכנולוגיה מתקדמת איתה נזנחים הדברים הישנים. הרוב לדעתי פשוט עברו לוואטסאפ.
הפועל חייבת לפתוח במערך התקפי, לא מן הנמנע לדעתי ב4-4-2 כמיקו ומתיאס ביחד, בצדדים רז ואבירם ומאחורה שי ונאור(ועקנין מורחק). קטמון חייבת לפתוח חזק ולנסות לכבוש מהדקה ה-1 בלי לתת כבוד ובלי התחשבות.
שמעתי ביום שישי את פשכצקי, הוא טען שדיבר עם פרדי והוא אמר לו: ''אם הייתי עולה ליגה הראשון שהייתי מביא זה את ניבאלדו'' לא הסרנו את איום העלייה כבר העונה? |
נערך על ידי - קטמוניסט12 ב-15/02/2016 12:49:48 |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/02/2016 : 13:09:04
|
תודה חברים. זה באמת לא כיף לדבר לקירות ניבלדו שיחק נגדנו פעמיים השנה. הפסיד לנו במדי יבנה, קרע לנו את הצורה במדי מ.ס. שחקן מצויין. אשדוד בכלל - ליגה משלה. לפחות לא נפגוש את ניבלדו היום |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 15/02/2016 : 14:05:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
תודה חברים. זה באמת לא כיף לדבר לקירות ניבלדו שיחק נגדנו פעמיים השנה. הפסיד לנו במדי יבנה, קרע לנו את הצורה במדי מ.ס. שחקן מצויין. אשדוד בכלל - ליגה משלה. לפחות לא נפגוש את ניבלדו היום
גם בלעדיו, יבנה קבוצה איכותית ומסוכנת לא רק בגלל שהיא קרובה לתחתית. זו ליגה די שוויונית בה כמעט בכל קבוצה יש כמה שחקנים שיכולים להתאים גם לליגת העל, הרבה תלוי במומנטום ומשחק בית הוא הזדמנות טובה לפתוח שוב סדרה של תוצאות טובות |
 |
|
|
יונתן773
89 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 07:21:48
|
| קבוצות הוואטסאפ פגעו בפורום אבל הן בעיקר פוגעות בקבוצה! מי שלא נמנה על 100 המשתתפים בקבוצת הוואטסאפ יכול לשכוח מלקבל דעות של אוהדים אחרים. מי שלא אוהד קטמון ו מתעניין בקבוצה יכול לחשוב שמדובר בקבוצה משעממת שכן גם בפורום וגם בפייסבוק אין ממש דיונים. אז נכון הקבוצות הוואטסאפ נתנו לנו דחיפה בנושאים אדמיניסטרטיביים, אבל הן גם יכולות להתהפך על המועדון. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 08:15:19
|
משחק שיצאנו מממנו בתחושה שלילית, אבל אבל גם לקחת ממנו דברים חיובים. כל עוד היינו 11 מול 11, שלטנו במשחק במחצית הראשונה יכולנו להגדיל את התוצאה לפני שספגנו שער, אולי בפעם הראשונה שיבנה הצליחו להגיע קרוב לשער שלנו עם כמות גדולה של שחקנים. משחק ההתפקה היה מגוון, גם אם הוא לא התבטא בכמות גדולה של מצבים קורצים אלא בכמות גבוהה מאוד של קרנות.
חגבי חצי השעה האחרונה - טוב, העיקר ששמרנו על התוצאה וכל נקודה יכולה להיות חשובה.
והפשוט קיפח אותנו (צהוב די ברור בעבירה שקדמה להרחקה) אבל צריך להקפיד ששחקנים עם כרטיס צהוב לא ידברו עם השטופט ובטח שלא יבקשו ממנו להוציא צהוב לקבוצה היריבה. |
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 08:39:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יונתן773
קבוצות הוואטסאפ פגעו בפורום אבל הן בעיקר פוגעות בקבוצה! מי שלא נמנה על 100 המשתתפים בקבוצת הוואטסאפ יכול לשכוח מלקבל דעות של אוהדים אחרים. מי שלא אוהד קטמון ו מתעניין בקבוצה יכול לחשוב שמדובר בקבוצה משעממת שכן גם בפורום וגם בפייסבוק אין ממש דיונים. אז נכון הקבוצות הוואטסאפ נתנו לנו דחיפה בנושאים אדמיניסטרטיביים, אבל הן גם יכולות להתהפך על המועדון.
מסכים, יתרה מכך בקבוצת וואטספ מסויימת (עליה רמז יונתן שבאופן אירוני דווקא קיפוד חברנו, מעמודי התווך של הפורום, הוא ממייסדיה) גם מדליפים חברים מסוימים בה יודעי סוד החתמות עתידיות עוד לפני שהדבר מפורסם על ידי ההנהלה לשאר חברי העמותה. קבוצות הוואטספ באופן מסויים גם מנציחות שסעים מסויימים בקהל כי לכל "גוש" יש את הקבוצה שלו שבה לעיתים ההתלהמות עולה לגבהים. לא יודע אם יש מה לעשות עם זה אבל מחד הקבוצות אכן חיזקו את הקשר והמידע עם המועדון אבל מאידך בדרך כלל חברים בהם רק האוהדים מהמעגלים המאוד ראשונים, דבר המקשה על אוהד חדש שאינו מעורבב. |
נערך על ידי - mbs ב-16/02/2016 08:40:49 |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 13:08:10
|
מאיר, יש הרבה צדק בדבריך, ויש פה דילמה לא פשוטה. לגבי קבוצת הווטסאפ "שידור ישיר" - 1. המטרה המקורית היתה לשדר ישירות משחקים, בבחינת שרות לציבור, אבל העסק התפתח אחרת, ואתה לא יכול לעצור את זה 2. "אם אתה לא יכול לנצח אותם - תצטרף אליהם". אבל להבדיל אולי מקבוצות אחרות - הקבוצה הזאת פלורליסטית לגמרי - תומכי איחוד + מתנגדי איחוד + כל חתכי הגילאים, בקיצור - אין כמעט מגבלה (חוץ מעוכרי קטמון בפוטנציה) 3. ווטסאפ באו לקראתנו והגדילו את הקבוצות ל 256 איש, ןזה בטח לא המילה האחרונה, כך שמעשית אין מגבלה 4. למרבה הפלא, או שלא, לפחות בקבוצות ווטסאפ שאני מכיר (ואין סיבה לחשוב שבקבוצות אחרות זה אחרת) - יש הרבה פחות התלהמות ממה שהיה מתפתח לפעמים בנוכחי.
ואחרי הכל - אני אוהב את הפורום הנוכחי, הוא חשוב לקטמון מכל הסיבות שכבר הזכירו פה |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 13:10:10
|
לגבי המשחק - מסכים מאוד עם ליברגל. השופט פשוט הרג אותנו |
 |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 15:20:35
|
השופט והחילופים של פרדי לצערי יום חלש גם לפרדי אתמול 30 דקות הם לא היו קיימים על המגרש ובמקום ללחוץ על הגז ולגמור את הסיפור מסתפקים בשער אחד ואז כדרך הטבע הגנה חלשה...שופט...חילופים...כרטיס אדום והלכו 2 נקודות יקרות...
נקווה לתקן דווקא באשקלון מול הלהיט החדש של הליגה |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 16:18:45
|
אגב "ללחוץ על הגז" - אם מס' קרנות הוא אינדיקציה ללחץ, אז תסכימו איתי שבמחצית הראשונה היו לנו מספר אסטרונומי של קרנות. אבירם התעייף רק מההליכות התדירות לפינות המגרש. אני באמת לא זוכר מחצית שלנו עם כל כך הרבה קרנות. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 18:42:41
|
יוחזר 3 קרנות פנדל |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 20:30:10
|
סתם שאלה בשיר המפורסם "סמל חרוט בלב" יש הנחיות מפורשות לגבי נצחון או הפסד - "....אותה אני אוהב/בשמחת ניצחון/ובהפסד כואב". אתמול בסוף המשחק גיליתי שאני לא באמת יודע מה לעשות במקרה של תיקו. לא הכינו אותי לזה |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 16/02/2016 : 21:37:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
סתם שאלה בשיר המפורסם "סמל חרוט בלב" יש הנחיות מפורשות לגבי נצחון או הפסד - "....אותה אני אוהב/בשמחת ניצחון/ובהפסד כואב". אתמול בסוף המשחק גיליתי שאני לא באמת יודע מה לעשות במקרה של תיקו. לא הכינו אותי לזה
הכינו קיפוד, בטח שהכינו. תיקו טוב? |
 |
|
הפועל קטמון ירושלים - מכבי יבנה, שני 18:30  |
|