| משתמש |
איזה משחק כיפי!  |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 22/01/2016 : 19:34:17
|
טוב, כנראה כולם חוגגים בסירה או בארוחת שישי או בדיוק מטיילים עם הכלב.. אבל איזה משחק זה היה! התחיל רע, עם קורה שלהם אחרי חצי דקת משחק! גול שלהם מנבדל וטעויות בהגנה, השתפר מעט לקראת ההפסקה ואז מחצית שנייה מהאגדות וכמו בכל אגדה חייב להיות הרגע הזה שנראה כאילו בסוף הרעים ינצחו ואז הסוף הטוב מגיע. משחק יוצא דופן ברמתו ואולי המחצית הטובה ביותר שראיתי של קטמון. כולם היו טובים. ברוכיאן מצוין, שי חדד, מיקו, בן אוזן, עוז... החילוף הכפול של פרדי היה הברקה. המשחק הזכיר לי משחק שלנו בימק"א נגד ראשון, אולי הכי טוב של מישל דיין שקיבל את הציון הנדיר למדי "8"..
|
I am City till I cry |
|
|
amirberner
70 הודעות |
נשלח - 22/01/2016 : 22:44:53
|
| מזמן לא נהניתי ממשחק כמו שנהניתי במחצית השניה. משחק שוטף, המון הזדמנויות, תיאום מושלם בהתקפה. פשוט תענוג. |
 |
|
|
רן בסה
6 הודעות |
נשלח - 22/01/2016 : 23:37:46
|
| וואו איזה נוסטלגיה. את המשחק מול ראשון בשנת 82 אנני זוכר כאילו היה אתמול. יום גדול של השוער הענק אפרים ויימן מראשון הציל אותם מתבוסה במשחק נהדר של הפועל ושער נהדר של מישל בבעיטה שטוחה מרחוק. איזו השוואה נהדרת של המשחקים ! |
 |
|
|
רן בסה
6 הודעות |
נשלח - 22/01/2016 : 23:40:40
|
| אגב, מישהו זוכר את התלבושת. של שחקנינו באותה עונה ? ומי היה המאמץ ? |
 |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 11:24:16
|
הרבה זמן שלא כתבתי בפורום.. המשחק הזה החזיר אותי לפה. חייב להגיד שבמחצית השנייה איזה שד נכנס בשחקנים שלנו..כנראה כבר הרגישו צורך לנקום בקבוצה השטנית הזאת. כיף לראות משחקים שלנו, באמת כיף. משחק לחימה שמגיע משחקנים שבאמת משדרים מחויבות עצומה למועדון(משהו שממש לא מובן מאליו ולא היה פה בכל עונה). אבל הכי חשוב שמאז שפרדי הגיע עושה רושם שהוא גורם לשחקנים להאמין שאפשר לנצח כל קבוצה בליגה. היה נהדר. |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 12:27:28
|
מחצית שנייה מעגנת - תצוגת עידוד נפלאה, שחקנים שנלחמים ומשחקים כאילו הם מאמינים כי בכל התקפה אפשר להקביע ומפרגנים אחד לשני. ממן מראה כי הוא יכול לגבור על כמה מגינים רק באמצעות הפיזיות שלו והיה לדעתי הכי טוב במגרש, למרות שגם הרבה להחמיץ.
אבל גם במשחק כזה היה לנו הרבה מזל - גם במחצית השנייה ראשון הגיעו למצבים מאוד קורצים, בחצי השעה הראשונה של המחשחק לא תפקדנו בכלל וההגנה שלנו הייתה ביום לא מזהיר באופן כללי.
למרות הרצף הטוב, לדעתי עדיין לא ניצלנו מן התחתית. בעיקר בגלל שעכשיו אנחנו יוצאים לשני משחקי חוץ מאוד קשים (אשדוד ופתח תקווה) שיכולים לפתוח רצף של הפסדים. נדמה לי ששתי המשחקים הללו יכולים לקבוע את הכיוון להמשך העונה. אם נשיג בהם 4 נקודות, הפלייאוף התחתון כבר יראה רחוק והצמרת תראה כמו מקום טבעי. |
 |
|
|
קטמוניסט12
79 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 13:25:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עופר ליברגל
מחצית שנייה מעגנת - תצוגת עידוד נפלאה, שחקנים שנלחמים ומשחקים כאילו הם מאמינים כי בכל התקפה אפשר להקביע ומפרגנים אחד לשני. ממן מראה כי הוא יכול לגבור על כמה מגינים רק באמצעות הפיזיות שלו והיה לדעתי הכי טוב במגרש, למרות שגם הרבה להחמיץ.
אבל גם במשחק כזה היה לנו הרבה מזל - גם במחצית השנייה ראשון הגיעו למצבים מאוד קורצים, בחצי השעה הראשונה של המחשחק לא תפקדנו בכלל וההגנה שלנו הייתה ביום לא מזהיר באופן כללי.
למרות הרצף הטוב, לדעתי עדיין לא ניצלנו מן התחתית. בעיקר בגלל שעכשיו אנחנו יוצאים לשני משחקי חוץ מאוד קשים (אשדוד ופתח תקווה) שיכולים לפתוח רצף של הפסדים. נדמה לי ששתי המשחקים הללו יכולים לקבוע את הכיוון להמשך העונה. אם נשיג בהם 4 נקודות, הפלייאוף התחתון כבר יראה רחוק והצמרת תראה כמו מקום טבעי.
אני מאוד מסכים ולכן אני חושב ש: א. חשוב להביא חלוץ נוסף בין אם זר או ישראלי. מיקו אתמול היה יכול לסיים את המשחק מוקדם יותר ללא ההחמצות. הוא שחקן עם פוטנציאל ענק אך הוא עוד צריך להשתפשף ולא סתם הביאו את ן לולו בזמנו. ב. אני חושב שאנחנו עדיין כקבוצה רכים מדי. במחצית ה-1 זה פשוט היה משווע. המון כבוד נתנו לראשון. הקבוצה חייבת לשחק מעט יותר באגרסיביות, במיוחד בטדי ולהראות מי בעל הבית.
האמת שהמשחקים הקרובים קשים, אני מסכים. אבל שתי הקבוצות נמצאות בתקופה לא טובה. אני יותר מוטרד מהימים שניסע לאשקלון ורמת גן, או במיוחד רמת גן שנראית לא פחות טוב מאיתנו בתקופה זו. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 14:49:19
|
הטראומה מהפלייאוף התחתון מוכרת. עדיין, לדעתי, שם המשחק הוא מרחק ביטחון מהתחתית: כשנכנסנו לפלייאוף התחתון לפני שנתיים המרחק ממקום 9 למקום 15 היה 3 נקודות, ומכאן כל מי שהיה שם היה בסיכון רב. לעומת זאת, בשנה שעברה, ההפרש בין המקום ה- 12 (הפועל ירושלים) למקום ה- 14 (נצרת עילית) עמד על 8 נקודות, כך שהקבוצה היחידה שהייתה בסכנה מסוימת הייתה ביטר ת"א. כמו שאנחנו נראים וכמו שנראות כמה קבוצות בתחתית, גם אם נפסיד את המקום בפלייאוף העליון לאשקלון ורמת גן - החרב לא באמת תהיה עלינו. פרט לכך - אנחנו צריכים לשאוף ל- 6 נקודות בשני המשחקים הקרובים ו- 27 נקודות ב-9 המשחקים הקרובים, דבר שיבטיח את מיקומנו בפלייאוף העליון.
|
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 16:43:54
|
| לא זוכר מתי אי פעם נהניתי ככה מרמת המשחק של הקבוצה. פשוט לא זוכר. ראשונים לכל כדור, התקפות אינטלגנטיות של ארבעה וחמישה שחקנים יחד, כל גול יותר יפה מהשני. ועדיין, ללא הכפיל של קסיאס בשער היינו רואים משחק אחר לחלוטין.ההצלות ההרואיות שלו הצילו לנו את התחת. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 16:58:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
הטראומה מהפלייאוף התחתון מוכרת. עדיין, לדעתי, שם המשחק הוא מרחק ביטחון מהתחתית: כשנכנסנו לפלייאוף התחתון לפני שנתיים המרחק ממקום 9 למקום 15 היה 3 נקודות, ומכאן כל מי שהיה שם היה בסיכון רב. לעומת זאת, בשנה שעברה, ההפרש בין המקום ה- 12 (הפועל ירושלים) למקום ה- 14 (נצרת עילית) עמד על 8 נקודות, כך שהקבוצה היחידה שהייתה בסכנה מסוימת הייתה ביטר ת"א. כמו שאנחנו נראים וכמו שנראות כמה קבוצות בתחתית, גם אם נפסיד את המקום בפלייאוף העליון לאשקלון ורמת גן - החרב לא באמת תהיה עלינו. פרט לכך - אנחנו צריכים לשאוף ל- 6 נקודות בשני המשחקים הקרובים ו- 27 נקודות ב-9 המשחקים הקרובים, דבר שיבטיח את מיקומנו בפלייאוף העליון.
אם תשיג 27 נקודות ב9 המשחקים הקרובים אתה תבטיח קצת יותר ממיקום בפלייאוף העליון... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
רן בסה
6 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 18:02:12
|
| לא ממש מבין את הדיבורים על תחתית ופליי אוף תחתון. הקבוצה משחקת כרגע את הכדורגל הטוב בליגה ללא כל ספק.המגמה למעלה ! |
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 18:08:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רן בסה
לא ממש מבין את הדיבורים על תחתית ופליי אוף תחתון. הקבוצה משחקת כרגע את הכדורגל הטוב בליגה ללא כל ספק.המגמה למעלה !
מסכים איתך שכרגע הקבוצה משחקת מצויין. אבל, מי כמונו העונה יודע כמה הליגה הזו הפכפכה ושלושה הפסדים חס ושלום מדרדרים כל קבוצה למטה ולהפך עם 3 ניצחונות. אם תסתכל על הטבלה יש כרגע 9 קבוצות קרובות מאוד בטבלה ולכן הפליאוף העליון לחלוטין לא מובטח עדיין. צריך לזכור שהעפלה לפליאוף העליון פירושה גם, חוץ מוודאות שלא נרד, מענק מיקום על סך 250000 ש"ח שאנו חייבים כדי לסגור את הגרעון.אה, חוץ מזה באמת היה כיף אתמול. מחצית שנייה לפנתיאון, הרבה שחקנים שלא הופיעו למחצית הראשונה עלו לשנייה ושרפו את הדשא. שאפו. שאלה לוותיק, הכרטיס של שי חדד היה מס' 9 שלו? מה שאומר שנחסר אותו מול פתח תקווה? |
נערך על ידי - mbs ב-23/01/2016 18:13:28 |
 |
|
|
רן בסה
6 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 19:03:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mbs
לא ממש מבין את הדיבורים על תחתית ופליי אוף תחתון. הקבוצה משחקת כרגע את הכדורגל הטוב בליגה ללא כל ספק.המגמה למעלה !
מסכים איתך שכרגע הקבוצה משחקת מצויין. אבל, מי כמונו העונה יודע כמה הליגה הזו הפכפכה ושלושה הפסדים חס ושלום מדרדרים כל קבוצה למטה ולהפך עם 3 ניצחונות. אם תסתכל על הטבלה יש כרגע 9 קבוצות קרובות מאוד בטבלה ולכן הפליאוף העליון לחלוטין לא מובטח עדיין. צריך לזכור שהעפלה לפליאוף העליון פירושה גם, חוץ מוודאות שלא נרד, מענק מיקום על סך 250000 ש"ח שאנו חייבים כדי לסגור את הגרעון.אה, חוץ מזה באמת היה כיף אתמול. מחצית שנייה לפנתיאון, הרבה שחקנים שלא הופיעו למחצית הראשונה עלו לשנייה ושרפו את הדשא. שאפו. שאלה לוותיק, הכרטיס של שי חדד היה מס' 9 שלו? מה שאומר שנחסר אותו מול פתח תקווה?
|
 |
|
|
רן בסה
6 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 19:09:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mbs
מסכים איתך שכרגע הקבוצה משחקת מצויין. אבל, מי כמונו העונה יודע כמה הליגה הזו הפכפכה ושלושה הפסדים חס ושלום מדרדרים כל קבוצה למטה ולהפך עם 3 ניצחונות. אם תסתכל על הטבלה יש כרגע 9 קבוצות קרובות מאוד בטבלה ולכן הפליאוף העליון לחלוטין לא מובטח עדיין. צריך לזכור שהעפלה לפליאוף העליון פירושה גם, חוץ מוודאות שלא נרד, מענק מיקום על סך 250000 ש"ח שאנו חייבים כדי לסגור את הגרעון.אה, חוץ מזה באמת היה כיף אתמול. מחצית שנייה לפנתיאון, הרבה שחקנים שלא הופיעו למחצית הראשונה עלו לשנייה ושרפו את הדשא. שאפו. שאלה לוותיק, הכרטיס של שי חדד היה מס' 9 שלו? מה שאומר שנחסר אותו מול פתח תקווה?
אמנם הליגה צפופה, אבל אני לא מתייחס רק לתוצאות אלא בעיקר ליכולת. דווקא כמי שתמיד הורגל להסתכל למטה בפסימיות אני חושב שהקבוצה הזו יחד עם המאמן הזה ועוד חיזוק של חלוץ טוב אינה נופלת מאף קבוצה בליגה ועולה על יריבותיה כגון אשקלון או רמת גן. הכדורגל שוטף ושמח כפי ששנים רבות לא זכור לי כמוהו ורק שכך ימשך.ראיתי את פתח תקווה בטדי נגד הסאסים ואנו משחקים הרבה יותר טוב כרגע.
|
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 23/01/2016 : 19:29:26
|
| יש תקציר? |
 |
|
|