פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

40 דק למשחק העונה קטמון החלה בחימום

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  40 דק למשחק העונה קטמון החלה בחימום
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם 40 דק למשחק העונה קטמון החלה בחימום נושא הבא
עמוד: מתוך 2

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  09:06:03  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עולים על אדום שחור
דגל בחלון הימני האחורי של האוטו - בחלון השמאלי האחורי - יש פוסטר
שמפניות מהמקרר
יאללה לטדי

נערך על ידי - yarond ב-09/04/2010 14:25:29

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  09:41:27  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל החגיגות האלה מדאיגות אותי. אני ממש מודאג. אשקלון קבוצה עיקשת שנתנה קרב איתנים לכל קבוצות הצמרת. היא מתאמנת ומשחקת במגרש גדול. טדי ימריץ וידליק אותם. אנחנו מתרגשים וחוגגים, אבל זה רק יפגע בשחקנים. ומעלה את מקדם הנאחס. אני צופה הפסד מינימלי לנו.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  09:59:55  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

כל החגיגות האלה מדאיגות אותי. אני ממש מודאג. אשקלון קבוצה עיקשת שנתנה קרב איתנים לכל קבוצות הצמרת. היא מתאמנת ומשחקת במגרש גדול. טדי ימריץ וידליק אותם. אנחנו מתרגשים וחוגגים, אבל זה רק יפגע בשחקנים. ומעלה את מקדם הנאחס. אני צופה הפסד מינימלי לנו.

ושוב.. ברכות לשגב על מסע הרואי

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  10:02:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן צריך קודם לצוד את הדוב לפני שפושטים את עורו.
במשחק ביום שישי יהיה אטרף של שתי הקבוצות, כאשר לאשקלון אין מה להפסיד.
כזכור המשחק נגדם באשקלון היה המשחק הקשה ביותר שהיה לקטמון כל העונה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  11:09:26  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מתחבר לכל הדיבורים האלה על ציד ופשיטת עור של דובים.
מצטרף למחמאות לשגב שלום על מסעה ההירואי לליגה ב'..
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  13:34:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

כל מילה,
תחושה קשה מאוד מלווה אותי כבר זמן מה בקשר למשחק הזה.
גם יריבה עיקשת, גם מעבר לטדי......
כולם חוגגים יותר מדי.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  13:46:39  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברם
בואו נעשה אבחנה בין התפקידים של המשתתפים:
אוהדים והפורום שלהם צריכים לעשות הכל כולל הכל כדי שיגיעו כמה שיורתר אוהדים למשחק. אין שום דרך ראויה להסביר כמה חשוב שהמשחק הזה יהיה מפוצץ באוהדים וכל מילה נוספת מיותרת.

הצוות המקצועי צריך לעשות את כל מה שהוא יכול כדי ליצור הפרדה בין ההתלהבות והאופוריה בקהל לבין הדרישה מהשחקנים לעלות ולנצח את המשחק

אז עם כל הכבוד לעין הרע ולשאר אמונות תפלות ולהיסטוריה האדומה בעיר - אין לי שום כוונה להוריד רגל מהדוושה ובכוונתי להמשיך להתקשר, לשלוח מסרונים, לכתוב באתר, לזמן בפייסבוק, לתלות מודעות במודיעין, לשים מודעה על הרכב שלי ועוד ועוד ועוד

ואני חושב שזה תפקיד של כולנו ואני מעריץ הת הגרעין של הצעירים על הפעילות שלהם לקראת המשחק
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  14:42:59  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון,
כל הכבוד, כל הרגל על הגז.
כמוך, אני מלא התפעלות והערכה להתלהבות הצעירה של מחאיי, ליברגל וכל היתר, שהיה לי העונג להתגלגל איתם עד לדימונה (נגד שגב).
כמוהם - גם אתה (ויתר הוותיקים) תורם בדרכך הצנועה והמסרבת-להיתלהם- ולהסתבך בתיגרות משפחתיות פנים-קטמוניות מיותרות...
יאללה קטמון, אני בא עם הבת.
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  15:58:55  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

המשחק של העונה, כל מילה מיותרת.
יאללה הפועל!

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  17:12:27  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון - אני מביא חמישה עשר אנשים חדשים למשחק, אבל אני לא קורא לו "משחק העלייה"....
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  17:13:41  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתקן
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  18:54:56  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

השחקנים והמאמן שלנו יודעים שזה משחק מסוכן לאללה. ההגנה במיוחד חייבת לעלות חדה וחזקה, קשה לאמר שהיא הייתה במשחקים האחרונים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  19:04:36  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי עושה פה משמרת לילה....?
עבור לתחילת הדף

KOBYHAZAN KOBYHAZAN מנותק

38 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  19:48:33  הצג פרופיל שלח ל- KOBYHAZAN הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
די די לכל הפחדנים מעין הרע" מי שלא פוחד ממנה היא לא באה איליו " כך לפי דיברי חכמים.
ומשנה שם משנה מזל !!!
וצריך להיזכר בימים הגדולים בקטמון .עם הרבה קהל ונצחונות רבים .
והחשוב מיכל יש בנו אהבה והיא תנצח

עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  20:18:16  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי KOBYHAZAN

די די לכל הפחדנים מעין הרע" מי שלא פוחד ממנה היא לא באה איליו " כך לפי דיברי חכמים.
ומשנה שם משנה מזל !!!

די, בבקשה. אתה נורא מציק.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/04/2010 :  21:09:05  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי KOBYHAZAN

ומשנה שם משנה מזל !!!

די, בבקשה. אתה נורא מציק.

גם אתה.בבקשה וסליחה.תן לאנשים להיות מי שהם.

נערך על ידי - קראנקו ב-07/04/2010 21:11:36
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם 40 דק למשחק העונה קטמון החלה בחימום נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07