מישהו יכול לעשות לי סדר בבלגן? ממה שאני הבנתי המגרש בהרצליה עובר שזרוע ומהתחזית היה ידוע שירד גשם ולכן הרצליה היתה צריכה למצוא מגרש חלופי כמו שאנחנו מצאנו בלוד ושילמנו על זה הרבה מאוד כסף. הרצליה לא רצו למצוא מגרש חלופי והמשחק בוטל כשהרבה אוהדים שלנו כבר היו בדרך למשחק (אני כבר הייתי על איילון)
שאלה נוספת לעכברי התקנונים (כן ותיק הכוונה אליך). להרצליה היה שחקן מורחק (גל דביר נראה לי) ואולי עוד מורחקים על צהובים. האם בהנחה שהם משחקים בגביע השבוע הצהובים והאדומים נמחקים והוא כבר יוכל לשחק מולנו? אם כן, בהחלט ניתן לחשוב על כוונות לא תקינות מצד הרצליה.
שאלה נוספת לעכברי התקנונים (כן ותיק הכוונה אליך). להרצליה היה שחקן מורחק (גל דביר נראה לי) ואולי עוד מורחקים על צהובים. האם בהנחה שהם משחקים בגביע השבוע הצהובים והאדומים נמחקים והוא כבר יוכל לשחק מולנו? אם כן, בהחלט ניתן לחשוב על כוונות לא תקינות מצד הרצליה.
1. אכן שני שחקנים של הרצליה (לביא ברק וגל דביר) היו מנועים מלשחק מולנו בשישי הקרוב. 2. להרצליה יש מחק גביע השבוע (שלישי) נגד איחוד בני ג'ת ולכן הם יירצו את הוענש במשחק זה. 3. אם לא היה להרצליה משחק גביע, המשחק החוזר היה צריך להיות משוחק ביום שלישי השבוע (כי לשתי הקבוצות יש משחק ליגה בשישי הקרוב. 4. לפי סעיף 4 (ד) (3) לתקנון האליפות המשחק החוזר צריך להיות משוחק ביום ג' או ד' בשבוע הבא.
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
גם אם לא יפסקו לטובתנו רצוי להגיש ערעור על הנושא.המגרש יכל להיבדק בבוקר ולא שעה לפני שמתחיל.אני לדוגמא חניתי כבר במקום ואז נודע לי שבוטל .כן מצפה מההנהלה שיפתחו את הפה בהסתדרות,לא תמיד צריך להגיש את הלחי השנייה.עד היום תמיד היינו אנו ששילמנו את המחיר על שזרועים בטדי וכן שינויים בימים של משחקים.
גם אם לא יפסקו לטובתנו רצוי להגיש ערעור על הנושא.המגרש יכל להיבדק בבוקר ולא שעה לפני שמתחיל.אני לדוגמא חניתי כבר במקום ואז נודע לי שבוטל .כן מצפה מההנהלה שיפתחו את הפה בהסתדרות,לא תמיד צריך להגיש את הלחי השנייה.עד היום תמיד היינו אנו ששילמנו את המחיר על שזרועים בטדי וכן שינויים בימים של משחקים.