| משתמש |
שי אהרון  |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 30/11/2015 : 21:14:19
|
תסתכלו על החתימה בתחתית ההודעה הזאת.
אמר לי אותה אחד האנשים האהובים עליי בעולם, בנוסף להיותו סמל אדיר של הפועל.
שי היקר - אם אתה אוהב את המועדון הזה, תתפטר או תבקש לעבור לתפקיד אחר במועדון.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 30/11/2015 : 21:28:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
שי לא יתפטר ובמקרה הזה אני מצדיק אותו זו הפרנסה שלו . תהיה בטוח שאף אחד גם לא יפטר את שי מ 2 סיבות עקריות 1. אתם רואים בשי סמל ולכן הוא קיבל חוזה מופרך,הזוי וכו` לשחקן גמור שבא להעביר זמן בליגה ב`
הסיבה השנייה וחשובה יותר היא ששרצקי לא יעז לפטר אותו מפני שאם הוא יפטר אותו הוא יצור תקדים מסוכן שבו הוא יוכל להיות הבא בתור ...וכאמור שירצקי כמו שי לא יעז לוותר על הפרנסה שלו. אחרי הכל אין דרישה לעיתונאים בשוק העבודה הנוכחי |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 30/11/2015 : 21:48:00
|
בילי , אתה כבר ממש מביך את עצמך .זה לא נעים . ולעיניין , שי לא צריך להתפטר אלא להבין שהוא עשה טעות במינוי המאמן ולהחליף אותו . אין לי ספק שמשחקנים כמו ברוכיאן , עוז , שי חדד ,בן לולו ושטיין אפשר לחלץ קצת יותר כדורגל . ואסור לשכוח ששנה שעברה עם אותו מאמן דישדשנו בתחתית ליגה א עד שברוכיאן הציל אותנו . ועדיין את רוב המשחקים שלנו מול היריבות בצמרת לא ניצחנו ואף היינו נחותים . |
נערך על ידי - katamon9 ב-30/11/2015 22:28:57 |
 |
|
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 30/11/2015 : 22:13:42
|
שי ידוע כלוקח אחריות . אז יש לו 3 אופציות 1.להתפטר 2. לפטר את המאמן 3. הנכונה ביותר לפטר את המאמן ולהתפטר. בעצמו .
שי תהיה מנהיג קח אחריות ותעשה את המעשה הנכון
     תודה |
נערך על ידי - קובי חזן ב-30/11/2015 22:18:17 |
 |
|
|
צדוק חממי
1 הודעות |
נשלח - 01/12/2015 : 10:19:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bily tompson
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
שי לא יתפטר ובמקרה הזה אני מצדיק אותו זו הפרנסה שלו . תהיה בטוח שאף אחד גם לא יפטר את שי מ 2 סיבות עקריות 1. אתם רואים בשי סמל ולכן הוא קיבל חוזה מופרך,הזוי וכו` לשחקן גמור שבא להעביר זמן בליגה ב`
הסיבה השנייה וחשובה יותר היא ששרצקי לא יעז לפטר אותו מפני שאם הוא יפטר אותו הוא יצור תקדים מסוכן שבו הוא יוכל להיות הבא בתור ...וכאמור שירצקי כמו שי לא יעז לוותר על הפרנסה שלו. אחרי הכל אין דרישה לעיתונאים בשוק העבודה הנוכחי
דודו בחייך, אין לך קבוצה משלך להרוס? |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 01/12/2015 : 10:41:29
|
| לא לדאוג גילי רז הדגול יסדר את הכל סאדר יעלה ליגה. |
אליה |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 10:56:54
|
| מה יעזור לך ששי יתפטר? |
I am City till I cry |
 |
|
|
oms
32 הודעות |
נשלח - 02/12/2015 : 22:14:02
|
| בכל מקרה צריך מאמן שבא לעבוד ולא עושה דין וחשבון לאף אחד. במילים אחרות אם אנחנו מביאים מישהו שמבין יותר משי אהרון אז למה שיקשיב לשי? |
 |
|
| |
שי אהרון  |
|