פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הדרבי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הדרבי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הדרבי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

ירושלים-של-זהב ירושלים-של-זהב מנותק

6 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  09:48:43  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים-של-זהב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לחברי הפורום,

אני סטודנט פה בירושלים ושמעתי על קטמון הרבה, וכבר שלוש שנים לא הייתי במשחק כדורגל. אולי זה קצת מוקדם אבל אני מעוניין לדעת האם כבר אפשר לרכוש שני כרטיסים לדרבי הגדול בדצמבר?

תודה,
מתי

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  10:47:41  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תנסה יותר משחק מאוס מאשר "הדרבי הגדול". זה משחק חוץ שלנו, הפועל ירושלים מארחת. בינתיים אתה יכול לבוא ל"משחק העונה" שלנו מול ר"ג ביום שני ב 19:00 בטדי.
עבור לתחילת הדף

6 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  11:32:46  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים-של-זהב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה משחק מאוס? גם אם הפועל השניים מארחים בטח יש לכם הקבצה לכרטיסים לא? חוץ מזה ביום שני הזה אני לא יכול
עבור לתחילת הדף

danhalifa danhalifa מנותק

30 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  12:33:49  הצג פרופיל שלח ל- danhalifa הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בטדי יש 30,000 מקומות.
אני מאמין שתצליח להשיג כרטיס בקומבינה.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  12:40:09  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה צודק בהחלט, מספר הכרטיסים מצומצם והביקוש אדיר, זה הזמן לטפח קשרים עם קומבינטורים.
ובקיצור, אם אתה טרול- לך מפה באמא שלך.
עבור לתחילת הדף

6 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  13:15:00  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים-של-זהב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני פשוט רוצה לקנות כרטיסים מראש. דווקא חשבתי שאתם נחמדים.
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  13:21:41  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין צורך לקנות כרטיסים מראש כי אנחנו והם משחקים בטדי, איצטדיון בעל קיבולת של 34000 מקומות כך שתמיד יש כרטיסים בקופות. אתה צריך להבין שה"דרבי" הוא נושא כאוב ורגיש ועדיף שלא היה קורה, יכול להיות שמי שלא מעורה בהיסטוריה האדומה של העיר, (כמוך) לא יבין זאת ואיזה טריגרים זה מעורר ומכן גם התגובות הנחמדות. בקיצור אתה מוזמן למשחקי הבית שלנו בטדי (תעקוב אחר התאריכים בפייסבוק ופה) ואם אתה ממש רוצה לתרום כסף לקופתו של יוסי סאסי תוכל לקנות כרטיסים ליציע שלנו בקופות ביום המשחק.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  14:25:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ככה מקבלים את הבן אדם? למה כל הסרקזם החוכמולוגי הזה?
אין לו מושג ולא צריך להיות לו מושג על כל ההיסטוריה המשונה שלנו.
בקיצור, ירושלים-של-זהב, תבוא ביום המשחק, לכל היותר שעה מראש,
תגיד שאתה ליציע של קטמון, כרטיסים לא יהיו חסרים כמו שכבר הבנת.
ולכן גם אין מכירה מוקדמת.
תבוא, תביא את החברים, נקבל אותך בשמחה ונסביר לך את ההסטוריה.
ואם אתה ממש רוצה - במחצית אתה יכול לנסות לעבור "לצד השני" ולהתרשם גם מהם... לא נכעס
ברוך הבא!
עבור לתחילת הדף

6 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  14:43:51  הצג פרופיל שלח ל- ירושלים-של-זהב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה דוד, אני אבוא.

לפני שאני הולך בכול זאת אסביר את הצד שלי: הערכתי שדווקא באיצטדיון גדול יפתחו רק שער אחד או שניים לכול קבוצה, ובאמת ותמים חשבתי שגם קבוצת החוץ מקבלת אחוזים ממכירת הרכרטיסים ליציע שלה. אני מופתע לשמוע בין השורות שבכדורגל הישראלי זה לא כך. בכול אופן אני מצטער אם דרכתי פה על פצע ולא הייתה לי כוונה כזו. אבל תבינו שכלפי חוץ "הפועל ירושלים" הישנה נתפסת לכול היותר כמתפוררת, אם מישהו מכיר אותה בכלל, בעוד "הפועל ירושלים" החדשה נתפסת כסיפור הצלחה יוצא דופן לא רק עבור אוהדי כדורגל אלא לירושלים בכלל. אתם סמל לנחישות, ספורטיביות וסולידריות חברתית, ורק עבורכם אוהד מכבי חיפה כמוני יהיה מוכן ללבוש אדום באיצדטיון כדורגל. נתראה ביציע.
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  15:10:13  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה חמוד - ברוך הבא!

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

30 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  15:37:23  הצג פרופיל שלח ל- danhalifa הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה יש לי הרגשה
שאתה לא כל כך תמים כמו שאתה רוצה שנחשוב...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  16:30:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי danhalifa

למה יש לי הרגשה
שאתה לא כל כך תמים כמו שאתה רוצה שנחשוב...

מה הפרנויה? האיש בכלל אוהד מכבי חיפה. אולי אתה לא תמים?
עבור לתחילת הדף

30 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  16:34:42  הצג פרופיל שלח ל- danhalifa הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שים לב למשפט הבא:
״אבל תבינו שכלפי חוץ "הפועל ירושלים" הישנה נתפסת לכול היותר כמתפוררת, אם מישהו מכיר אותה בכלל, בעוד "הפועל ירושלים" החדשה נתפסת כסיפור הצלחה יוצא דופן לא רק עבור אוהדי כדורגל אלא לירושלים בכלל...״
ריח סאסי יש באוויר.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  16:55:05  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי danhalifa

שים לב למשפט הבא:
״אבל תבינו שכלפי חוץ "הפועל ירושלים" הישנה נתפסת לכול היותר כמתפוררת, אם מישהו מכיר אותה בכלל, בעוד "הפועל ירושלים" החדשה נתפסת כסיפור הצלחה יוצא דופן לא רק עבור אוהדי כדורגל אלא לירושלים בכלל...״
ריח סאסי יש באוויר.

נו באמת....סיקוריטאטה דה לה שמעטא
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  18:10:10  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mbs

אין צורך לקנות כרטיסים מראש כי אנחנו והם משחקים בטדי, איצטדיון בעל קיבולת של 34000 מקומות כך שתמיד יש כרטיסים בקופות. אתה צריך להבין שה"דרבי" הוא נושא כאוב ורגיש ועדיף שלא היה קורה, יכול להיות שמי שלא מעורה בהיסטוריה האדומה של העיר, (כמוך) לא יבין זאת ואיזה טריגרים זה מעורר ומכן גם התגובות הנחמדות. בקיצור אתה מוזמן למשחקי הבית שלנו בטדי (תעקוב אחר התאריכים בפייסבוק ופה) ואם אתה ממש רוצה לתרום כסף לקופתו של יוסי סאסי תוכל לקנות כרטיסים ליציע שלנו בקופות ביום המשחק.

מאיר כבר דיברנו על זה לא פעם
יותר חשוב להפגין נוכחות ולהביא כמה שיותר קהל
מאשר עוד כמה אלפי שקלים לכיסוי גירעון ה6 מליון של סאסי

תעשה לעצמך טובה ותעזוב את מלחמות הדון קישוט
אני יודע שהמפגש הזה הוא טעון וכאוב עבור רובנו וכנראה גם עבורך

אבל חבל שתשב בבית ותאכל את עצמך שאתה לא שם
הניצחון האמיתי הוא בכל מקרה ביציע
אנחנו נביא 2,000, הם יביאו 500 שרובם הזמנות ומחלקות נוער
עוד V גדול עבורנו נגד סאסי.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 18/11/2015 :  18:15:57  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאסי התחיל מוקדם בקידום מכירות?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם הדרבי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07