| משתמש |
נמני  |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 13/11/2015 : 21:49:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
היום יצאתי מיואש. אנחנו לקראת סוף הסיבוב והקבוצה נראית כמו אסופת שחקנים שנפגשו אתמול ועולים למשחק טרום עונה . מה שמטריד ( מעבר ליכולת החלשה מתחילת העונה ) זה נסיונות האילתור וחוסר העקביות של נמני. ברוכיאן בתור חלוץ היום היה הקש ששבר את גב הגמל מבחינתי . גם הניצחונות נגד יבנה ופתח תקווה היו מקריים ובניגוד למה שהצוות המקצועי טוען לא הראו על מגמת שיפור של הקבוצה . הקבוצות נגדנו נראות הרבה יותר מאומנות ומסודרות . ברור שהאשמה היא גם על השחקנים אבל רבאק הקבוצה לא מצליחה לחבר שני פסים שלא לדבר על להגיע למצבים ולהבקיע. הקרדיט של נמני הולך ואוזל במהירות . אם לא נראה שיפור ביכולת ובצבירת נקודות עד סוף הסיבוב יש להיפרד ממנו עם כל הצער שבדבר.
סוף הסיבוב? כבר עכשיו צריך להפרד לשלום לפני שיהיה מאוחר במיוחד לאור ההתנהגות שלו על הקווים ממילא הוא לא יהיה על הקווים במשחקים הבאים אז הביתה ודי
|
 |
|
|
דנונה
75 הודעות |
נשלח - 13/11/2015 : 23:15:08
|
נימני נכשל לחלוטין וחייב לדעתי לעזוב. השאלה היא האם שי שבנה את הקבוצה צריך ללכת יחד איתו? ובמידה וישאר האם תהיה לו סמכות על המאמן הבא? לדעתי, שום מאמן בעל שיעור קומה ונסיון לא יסכים להשאיר את שי כסמכות מקצועית מעליו. |
 |
|
|
רוברט נסטה מארלי
658 הודעות |
נשלח - 14/11/2015 : 00:27:44
|
| אסף הוא אחלה איש, יצא לי לפגוש אותו פעמיים או שלוש ואני מאוד מחבב אותו. כואב לי להגיד את זה אבל הוא צריך לקחת אחריות ולפנות את מקומו. גם שי צריך לעזוב, שניהם אנשים טובים ואני מאחל להם בהצלחה אבל הקבוצה הזאת חשובה להרבה אנשים ואי אפשר להמשיך ככה. אנחנו צריכים מאמן עם יותר נסיון שידע לשלוט בעצמו ולהוביל את הקבוצה. |
avanti livorno
|
 |
|
|
nanad
12 הודעות |
נשלח - 14/11/2015 : 00:33:00
|
| חבל שאי אפשר להשאיל את נימני לאיזו תקופה לקבוצה אחרת... הוא עוד יהיה מאמן מצליח, אבל חייב להתבגר. צר לי שנאלץ להיפרד ממנו |
 |
|
|
dnehama
45 הודעות |
נשלח - 14/11/2015 : 02:48:28
|
כולם מדברים על נמני ונכון הקבוצה חייבת דמות מאמן בוגר יותר ומחושב יותר, אבל גם אם נמני ילך ונשאר עם אותם שחקנים אנחנו בבעיה, כי אנחנו יודעים שאין כסף בקופה לשחרר שחקנים ולהביא חדשים הרי כולם תחת חוזה, שנהיה חייבים לשלם אותו עד הסוף. כך שאנחנו בבעיה, השחקנים המנוסים שלנו כבר מבוגרים מדי מעל גיל30 ואין לנו שחקנים צעירים מובילים בגלאי 24-27 שיצליחו להוציא את הקבוצה מבוץ. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 14/11/2015 : 09:12:16
|
אני בהחלט חושב שאפשר להוציא מהשחקנים האלה יותר, בוודאי מספיק כדי לשרוד בליגה. אני חושב שיהיה נכון להביא מאמן עם אוריינטציה יותר התקפית, כיוון ששם החולשה שלנו (למרות שאתמול ראינו גם טעויות בהגנה). לגבי שי - תפקידו במקרה זה לשאת באחריות - אם נוכחותו מפריעה (בין אם עקב מאמן שרוצה עצמאות ובין אם תקציבית) - עליו לפנות את המקום. |
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 14/11/2015 : 10:02:59
|
במחזורים 5-6-7 אמרנו ״חכו יש עוד הרבה משחקים״ עכשיו שאנחנו מתקרבים למחצית העונה, דגל אדום אמיתי צריך לעלות. אני אוהב את אסף והייתי רוצה להצליח ביחד איתו ושהוא יצליח ויעלה ביחד איתנו. לא בטוח שהדבר הנכון לעשות עכשיו זה עזיבה מיידית של אסף. צריך לעשות כמו בכל מקום עבודה שמכבד את עצמו. לזמן לשיחה את הצוות המקצועי. להבין מה התכניות שלהם לצאת מהמצב הזה. לתת דד ליין לשינוי. במידה וזה לא קורה. לפטר ולהחליף צוות מקצועי. או לפחות רק את אסף להחליף ואת שי להזיז ... הדד לייין צריך להיות בסוף הסיבוב הראשון בערך, שאחריו עוד יהיה זמן לתקן. |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 14/11/2015 : 11:12:52
|
| שי צריך לעזוב את תפקידו הנוכחי ,להשאר במערכת בתפקיד אחר,שלא יהיה קשור גם לקבוצת הנוער,הוא נושא באחריות שווה למצב אם לא יותר ואין יותר הנחות במצבנו. |
חרובי טל |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 14/11/2015 : 13:07:44
|
| במילא אסף לא ינהל את המשחקים הקרובים בגלל ההרחקה. אז מה הטעם בהישארותו.הוא מלחיץ את כולם. |
 |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 15/11/2015 : 06:13:55
|
לכל אלו שקוראים לפטר את שי, נראה לי שאתם שוכחים את תפקיד המנהל המקצועי. זה תפקיד לטווח רחוק שדורש אורך רוח והמון סבלנות.להטמיע שיטות עבודה חדשות וחדשניות, לבנות סגל של קבוצה עם שחקנים צעירים שמתאימים לשיטת משחק מסוימת,להנחיל כבר מהנוער והילדים את אותה שיטה וכו.
תפקידו של המאמן לאמן את הקבוצה במהלך השבוע,לבחור הרכב ולנהל משחק וכרגע ישנה חוסר יציבות ברמת המשחק,שנעה בין בינוני וחלש לבין רגעים מצוינים שבו משחק הקבוצה זורם. כרגע מסתמן שקשה לקטמון מול קבוצות מהירות בחלק הקדמי (הרצליה,רמת השרון,אשדוד) אבל מול קבוצות ברמה שלנו אנחנו נראים יותר טוב.
הכי קל לטפול על בן לולו את האשמה באי הבקעת השערים, אבל צריך לזכור שהוא סקורר מוכח וכרגע הקישור לא עובד טוב. יותר מידי שחקנים כמו עוז,שי חדד ושטיין, בכושר רע,ואין שחקנים ברמה טובה מהספסל שמהווים עבורם תחרות להרכב הפותח וזאת לא בשורה טובה עבורנו. |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 15/11/2015 : 07:22:49
|
הסיבה לא למהר לפטר את שי היא שהוא חתום על חוזה לשנתיים שמסתיים בסוף העונה. מעבר לכך, נקודות החובה שלו, לדעתי, הן בעיקר בגזרת הנוער: הן בהפקרת המחלקה בידי שלומי עמר לאורך כל העונה שעברה והן בעובדה שלא פתחנו קבוצת ילדים שתקלוט את בוגרי בית הספר לכדורגל וליגת השכונות. באשר לקבוצת הבוגרים - הקבוצה לא נראית טוב כקבוצה מתחילת העונה, למרות שניתנו כל התנאים להתכוננות. כשאני מתבונן בטבלה כרגע, אחרי 11 מחזורים, אני רואה שהסבירות למשבר שיוביל לירידה אצל פ"ת, ראשון, הרצליה, רמת-השרון, לוד ואשדוד אפסי. הפועל, רמת גן, נצרת עילית וביט"ר ת"א-רמלה בעלות יכולות מוכחות לשרוד בתחתית. מכאן, הקבוצות שצריכות לשמור על עצמן הן קריית גת, אשקלון, נצרת, יבנה, עפולה ואנחנו. לדעתי היה נכון לתת לנמני הזדמנות להציג צבירת נקודות ושיפור עד אמצע העונה, לצערי הוא ככל הנראה לא יהיה עוד על הקווים בחצי העונה הנוכחי, והרחקה שלישית מחייבת הסקת מסקנות על טיבו של השור. |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 15/11/2015 : 08:08:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
הסיבה לא למהר לפטר את שי היא שהוא חתום על חוזה לשנתיים שמסתיים בסוף העונה. מעבר לכך, נקודות החובה שלו, לדעתי, הן בעיקר בגזרת הנוער: הן בהפקרת המחלקה בידי שלומי עמר לאורך כל העונה שעברה והן בעובדה שלא פתחנו קבוצת ילדים שתקלוט את בוגרי בית הספר לכדורגל וליגת השכונות. באשר לקבוצת הבוגרים - הקבוצה לא נראית טוב כקבוצה מתחילת העונה, למרות שניתנו כל התנאים להתכוננות. כשאני מתבונן בטבלה כרגע, אחרי 11 מחזורים, אני רואה שהסבירות למשבר שיוביל לירידה אצל פ"ת, ראשון, הרצליה, רמת-השרון, לוד ואשדוד אפסי. הפועל, רמת גן, נצרת עילית וביט"ר ת"א-רמלה בעלות יכולות מוכחות לשרוד בתחתית. מכאן, הקבוצות שצריכות לשמור על עצמן הן קריית גת, אשקלון, נצרת, יבנה, עפולה ואנחנו. לדעתי היה נכון לתת לנמני הזדמנות להציג צבירת נקודות ושיפור עד אמצע העונה, לצערי הוא ככל הנראה לא יהיה עוד על הקווים בחצי העונה הנוכחי, והרחקה שלישית מחייבת הסקת מסקנות על טיבו של השור.
כל מילה בסלע חייבים להתעורר ומהר לצד זה חייבים חיזוק ומהר השחקנים לא מספקים את הסחורה חייבים חלוץ וקשר על רמה בינואר הקרוב זה יוסיף רמה ותחרות על ההרכב שכרגע אין לא רמה ולא תחרות |
 |
|
|
Oren02
2 הודעות |
נשלח - 15/11/2015 : 08:21:05
|
אם רוצים חלוץ - איציק כהן מבית"ר (ולפני זה מסאדר) מועמד להשאלה.
גולר אמיתי. |
 |
|
|
שוקו-נומדר
44 הודעות |
נשלח - 15/11/2015 : 09:55:49
|
הבאת קשר וחלוץ נשמע הגיוני ואולי הכרחי. שכל אחד ישים בבקשה עוד 1,200₪ על מנת לממן הבאת שני השחקנים. תודה |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 15/11/2015 : 10:20:31
|
| לא צריך לפטר את נמני. צריך לנשוך את השפתיים ולתת לנמני לשפר ולהשתפר. יש עוד המון זמן לתקן. סבלנות. |
I am City till I cry |
 |
|
נמני  |
|
|
|