פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קריית גת בטדי, יום שישי - מגיעים ב-15:00

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קריית גת בטדי, יום שישי - מגיעים ב-15:00
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם קריית גת בטדי, יום שישי - מגיעים ב-15:00 נושא הבא
עמוד: מתוך 2

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  11:06:57  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שצוות האימון חושב שהכל בסדר. התוצאות יבואו. הלוואי שהם צודקים ואנחנו המטומטטמים.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  11:52:45  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קשה קשה קשה
בשבוע האחרון
מזכיר ימים קשים
של לפני 2 עונות
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  16:02:24  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים עם מי שציין שעוז לא שיחק טוב,יש תחושה שהוא לא בכושר משחק,זה ניכר גם בלוד וגם אתמול,למה למשל לא שומרים אותו למחצית השניה,יש תחושה שהוא לא מסוגל לשחק 90 דקות,מכדרר הרבה מידי ולא מוסר בזמן ומאבד כדורים. אני מאוד אוהב אותו וכך אני מניח גם רבים מאיתנו,אבל צריך שהמאמן יבין מה עובד כקבוצה וזה לא קורה לצערי

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

Noams Noams מנותק

8 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  18:07:30  הצג פרופיל שלח ל- Noams הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק ראשון שאני רואה העונה, עקב כל מיני אילוצים אישיים.

ולצערי אני נאלץ להסכים עם כל המגיבים הקודמים.

משחק נרפה באופן בלתי נתפס.

אפילו עניינים מורליים קטנים, כמו להסתער על הכדור בספרינט מייד בפתיחת המחצית השנייה, כדי להלחיץ קצת את היריב ולשדר משהו אחר - אפילו את זה לא ראינו.

חוויה מאד-מאד מתסכלת לצפות במחזה המביך הזה.

ואשר ליד המכוונת, המאמן, כלומר ההוא שמשנה את התכניות וההתאמות תוך כדי המשחק, וכן הלאה - אולי הגיע הזמן שגם הוא יתעשת. כי לעין הלא מקצועית שלי, כאשר הכדור כבר היה אצלנו, נראינו בעיקר אובדי עצות.

אלא אם כן המסירות לרוחב בחצי שלנו הסתירו איזו תכנית ערמומית שעדיין מחכה להתממש.

ואכן, אם השחקנים קוראים את זה -
מאכזב מאד. לא עושה חשק לבוא שוב. חבל.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  20:22:53  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהתלות בברוכיאן מתחילה להוכיח את עצמה גם העונה

הניצחונות הדחוקים על הנצרתיות והמקורית יצרו תחושה שאולי אפשר להסתדר גם בלעדיו
רק שאנשים שכחו ששני ניצחונות הושגו בדקה ה90
ועוד ניצחון אחד הושג בשיניים עם הרבה לב והקרבה

אבל להוציא את המשחק מול המקורית שבאה בחצי הרכב ועם הראש במקום אחר, הקבוצה הזאת לא שיחקה כדורגל טוב.

הגנתית אנחנו יחסית בסדר, וכשחוטה יחזור ואוזן יחזור לכושר טוב אני גם בטוח שאת שלל החורים שראינו אתמול לא נראה

אבל בתאכלס? בלי ברוכיאן אין לנו כל כך מה למכור התקפית
דריבלים של עוז, מסירות ארוכות לשטיין ובן לולו בתקווה שידוגו משהו
זאת לא שיטה, ובטח לא דרך שדרכה אפשר באופן קבוע להבקיע שערים

אין בעל בית בהתקפה, חדד הוא יותר קשר 50\50 שעושה סדר, אבל אני לא חושב שהתקפית הוא מספיק טוב בשביל להפעיל את השחקנים שסביבו
שטיין, עוז ובן לולו מוכשרים ככל שיהיו, צריכים מישהו שיפעיל אותם

לכן לדעתי כרגע רק החזרה של ברוכיאן יכולה להציל את העסק
ובשום פנים ואופן אסור לו לשחק בכנף, רק קשר חופשי באמצע, שם הוא הכי מסוכן
גם יוכל לזוז מדי פעם לצדדים לשלוח כדורים לאגפים
גם יוכל להיות סמוך לרחבה ולהכניס כדורים קטלניים
וגם יוכל לאיים בבעיטה, כי מלבדו אין לנו ממש בועטים טובים.

שלא לדבר על הערך המוסף שלו בכדורים נייחים שעדיין לא קיבלנו מהם כלום העונה.

ההרכב שלי לכשברוכיאן יחזור:

שוער: אוהד סיידוף
מגן ימני: בן אוזן
בלם: יהודה חוטה
בלם: יוגב לרמן
מגן שמאלי: יונתן זאדה
קשר אחורי: אור ועקנין
קשר אחורי: שי חדד
קשר חופשי: אבירם ברוכיאן
קיצוני שמאלי: עוז צבאג
קיצוני ימני: רז שטיין
חלוץ: מושיקו בן לולו

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-03/10/2015 20:26:04
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  20:50:16  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממה שראינו עד כה ומהקבוצות שפגשנו נראה שהליגה הלאומית היא די שוויונית בדגש על הכדורגל הגרוע והאיטי שלעיתים קרובות מה שמפריד בין ניצחון להפסד הוא גול אחד. הדבר מדגיש את החשיבות העליונה בראבק, מחויבות, מלחמה על כל כדור ולחץ על מחזיקי הכדור. אתמול, בניגוד לשאר המשחקים העונה לא ראינו לא מלחמה, לא לחץ אנמיות בשיאה. לא אהבתי את החילוף המוקדם של נאור שעל אף שהיה יחסית חלש במשחק, עד כה השנה הוא עשה קפיצת מדרגה ביכולת שלו ובתרומה שלו במרכז השדה כמו היחס איבודים/חילוצים לטובה ובנוסף הוא גם משחרר קצת יותר קדימה את שי חדד. מסכים עם כותבים קודמים שאין שחקן בהרכב שצריך להיות באנקר. אישית לא הבנתי למה זדה אחרי שני משחקים טובים איבד מנימני את הקרדיט. לא בטוח שברוכיאן יחזור הוא צריך לשחק בהרכב עם עוז שניהם ובן לולו אמנם הכי טכניים אבל לא יודעים ללחוץ על הכדור ולגרום לאיבודים, ראה ערך השער של שטין מול אח"י. מילה טובה מגיעה ללרמן שנתן הופעה הירואית וגם אור ואקנין נתן משחק לא רע אם כי היה, כמו כל הקבוצה, פחות טוב ממשחקיו מהקודמים. מקווה שנשתפר כי מחכה לנו עכשיו רצף קשה מול הקבוצות הטובות בליגה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  21:06:04  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה תובנות שלי אחרי שני משחקי השבוע (ואם יורשה לי גם מצפייה בכמה וכמה מאימוני הקבוצה בתקופה האחרונה).
לפני ש"שוטפים" את השחקנים ראוי שהצוות המקצועי יבחן את עצמו. הבחינה צריכה להיות כאילו "שולחן החול" נקי לחלוטין, וכל החלופות, גם אלו שהן לכאורה בבחינת "לא יעלה על הדעת" פתוחות. בתחום מדעי החברה קוראים לזה "הרס יצירתי".
האם האימונים "נכונים" האם הדגשים וחלוקת הזמן באימונים נכונה? אולי צריך להקדיש הרבה יותר זמן לסימולציות יותר אמיתיות של משחק ופחות על תירגולים טכניים? האם יש לשנות את שיטת המשחק שאנו דבקים בה? האם הרכב השחקנים והציוות שלהם בעמדות נכון, יעיל או שיש מקום לשינויים, נוכח הכשלים שהתגלו עד כה (ורבים מהן חוזרים ונשנים). לעניין זה – כל השחקנים שבסגל הרחב לגיטימים.
יכול להיות שיש לשחק במערך של 433 או 4123 כדי לנצל בצורה יותר יעילה את מערך ההתקפה. כל, למשל, עדיף שבן לולו יקבל את הכדור כאשר פניו אל השער במקום שיצטרך להסתובב ולהיאבק על הכדור עם שחקני היריבה ולאבד אותו הרבה פעמים. אגב, "תופעה" דומה קרתה בשנה שעברה עם קירטבה.
חשוב לתרגל חזור ותרגל (כולל הפסקת מהלך האימון) שחרור כדור בספירה של 2 במקום נסיונות שווא של דריבלים (עוז, חדד)
יש מקום לבחון החזרת אוזן למגן שמאל, זדה בימין והעברת אורי כהן למיקום שהוא אוהב להיות בו – כנף שמאל, שם היעילות שלו יכולה להיות גדולה יותר עם הפיזיות שלו ויכולת הבעיטות שלו להרים כדורים לרחבה.
בקישור האחורי צריך "גרזן". לא הייתי פוסל על הסף את הצבת אורן כהן בעמדה זו. לבחור יש גם "ביצים" וגם "שכל" והוא גם בולט לטובה באימונים.
אבירם (כאשר יחזור) ועוז משחקים ברוטציה. הנוכחות של שניהם על המגרש בעייתית ופוגעת במהלך המשחק וב"זרימה" שלו.
באיזה אגף משחקים? במשחק אתמול קרה משהו מוזר – מחצית ראשונה שיחקנו כמעט רק בשמאל ובשנייה כמעט רק בימין. האם לשחקנים היתה חיבה לשחק ליד היציע המזרחי??
ולבסוף משהו על מדדים, מספרים וסטטיסטיקה - כל אלה הם אמצעים ולא מטרה. אסור שהשחקנים יחשבו (במודע או בתת מודע) מה יהיו הנתונים שלהם ב- GPS בווידאו או בכל כלי בדיקה נוסף .כך, למשל, בעיטה "סתם" לכיוון השער כדי ש"תיספר" היא בזבוז. חשוב לתת לשחקנים חופש פעולה, יצירתיות, ומעל לכל – משחק קבוצתי, אסרטיבי (וראינו שהשחקנים יכולים ויודעים לשחק כך)..

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-03/10/2015 21:08:05
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 03/10/2015 :  21:44:30  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה שהשחקנים די לחוצים ולכן מתקשים בפעולות פשוטות .
הדבר שהם צריכים זה מאמן בעל שקט נפשי שירגיע ויכוון
אותם בצורה שקולה . כל אחד יסיק האם הם באמת זוכים
לשקט נפשי ורוגע מהמאמן הנוכחי . הפריסה במגרש גרועה
מאוד , מרחקים גדולים בין השחקנים . התעלמות מיסוד משחק
בסיסי שיריב מצופף אגף אחד אז האגף השני פנוי . על הנעת
כדור חבל להרחיב את הדיבור . בקיצור -בדק בית רציני .
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 04/10/2015 :  13:59:31  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדורגל זה ספורט אכזרי. פחות שריקות בלוד, פסילה של הפנדל שלהם על הטעיה (הבועט עשה תרגיל ורק אז שיחרר את הבעיטה), ניצול של מצב בהתקפה בלוד, שבריר שניה שהבלם שלהם לא היה מציל כדור מקו השער, ניצול המצבים של ההתקפות בטדי מול קרית גת,
כדור שהיה נכנס במקום להרעיד את הקורה
היינו יושבים פה הרבה יותר בנחת

כל זה לא מוריד מהרמה המבאסת של שני המשחקים האחרונים. משחקים נגד קבוצות לא חזקות במיוחד, משחקים שברגעים גדולים של המשחק - ציפינו למהפך, לשיוון אפילו לניצחון, לא צפינו להפסד.

מה שמטריד זה ההבדל בין איך שקטמון נראתה מול נצרת, חדה, מהירה, אגרסיבית, לוחמת, הציגה כדורגל טוב ! שי חדד, אור ועקנין, רז שטיין, כולם נתנו ביצועים יפים על המגרש,
ופתאום בשני המשחקים האחרונים- חושך..
יוגב לרמן מתפקד טוב, אור ועקין - נראה היחידי שלא נלחץ, ניסים מנסה ומנסה- ורק חוטף צעקות ואף כדור לא מגיע אליו, גם שהוא פנוי לגמרי באגף..
קרית גת הגיעו עם שוער שמתאים גם לכדורסל - כמה טילים נמוכים/שטוחים לפינות הרחוקות היו מכניעים אותו. במקום זה חזרנו לשיטת - באנגליה זה עובד- שולחים את בן לולו קדימה ומעיפים אליו כדור גובה..

מקווה שנראה מהר שינוי מגמה חיבוי, מקווה שברוכיאן ישוב במהרה למגרש, חסרונו ניכר.

(לגבי הבוז בסיום- לא אהבתי, גם לא אפקטיבי לדעתי והרבה פחות מדרבן מחיזוקים חיובים שהקהל נותן לשחקנים)

נערך על ידי - אחד העם ב-04/10/2015 14:01:00
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/10/2015 :  21:16:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה ממשיכים.

עם כמות הקהל שלנו גם רוב משחקי החוץ צריכים להרגיש כמו משחקי בית. ככה צריך להיות בראשון.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 04/10/2015 :  23:04:48  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
1+

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 06/10/2015 :  06:52:02  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אחד העם

כדורגל זה ספורט אכזרי. פחות שריקות בלוד, פסילה של הפנדל שלהם על הטעיה (הבועט עשה תרגיל ורק אז שיחרר את הבעיטה), ניצול של מצב בהתקפה בלוד, שבריר שניה שהבלם שלהם לא היה מציל כדור מקו השער, ניצול המצבים של ההתקפות בטדי מול קרית גת,
כדור שהיה נכנס במקום להרעיד את הקורה
היינו יושבים פה הרבה יותר בנחת

כל זה לא מוריד מהרמה המבאסת של שני המשחקים האחרונים. משחקים נגד קבוצות לא חזקות במיוחד, משחקים שברגעים גדולים של המשחק - ציפינו למהפך, לשיוון אפילו לניצחון, לא צפינו להפסד.

מה שמטריד זה ההבדל בין איך שקטמון נראתה מול נצרת, חדה, מהירה, אגרסיבית, לוחמת, הציגה כדורגל טוב ! שי חדד, אור ועקנין, רז שטיין, כולם נתנו ביצועים יפים על המגרש,
ופתאום בשני המשחקים האחרונים- חושך..
יוגב לרמן מתפקד טוב, אור ועקין - נראה היחידי שלא נלחץ, ניסים מנסה ומנסה- ורק חוטף צעקות ואף כדור לא מגיע אליו, גם שהוא פנוי לגמרי באגף..
קרית גת הגיעו עם שוער שמתאים גם לכדורסל - כמה טילים נמוכים/שטוחים לפינות הרחוקות היו מכניעים אותו. במקום זה חזרנו לשיטת - באנגליה זה עובד- שולחים את בן לולו קדימה ומעיפים אליו כדור גובה..

מקווה שנראה מהר שינוי מגמה חיבוי, מקווה שברוכיאן ישוב במהרה למגרש, חסרונו ניכר.

(לגבי הבוז בסיום- לא אהבתי, גם לא אפקטיבי לדעתי והרבה פחות מדרבן מחיזוקים חיובים שהקהל נותן לשחקנים)

אם אם אם
כם אם לא הולכים למכולת
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קריית גת בטדי, יום שישי - מגיעים ב-15:00 נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07