פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

במה אנחנו שונים ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  במה אנחנו שונים ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם במה אנחנו שונים ? נושא הבא
עמוד: מתוך 5

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 11/09/2015 :  23:59:57  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

גם את חיים בן דוד קיללו בגסות.
גם הוא משפחה של סאסי או שיש תרוץ אחר?

גם אני עמדתי די קרוב לספסל של האורחת

מלבד כמה שצעקו "בנדה אתה ביזיון" או "בנדה אתה לא מתבייש" על בזבוזי הזמן והחילופים האיטיים וכו...לא היו שום קללות כלפיו.

שוב, זה הכל סילופים של התקשורת
צעקו לעברו=קיללו אותו
אוהד אחד קילל את מישל=אוהדי קטמון תקפו באלימות מילולית קשה את מישל דיין

איזה כיף שאני רואה את המציאות כמו שהיא ולא צריך להיות ניזון מחולדת ביבים כמו רמי מנדל.

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/09/2015 :  10:29:17  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

יפתח יקירי, אתה יודע היטב שאני מתעב אלימות מסיבות רעיוניות, לא טקטיות. מציע לך לקרוא שוב. מכל מקום, לא חשבתי שקרה משהו חריג. קיללו את סאסי, לא אהבתי את הקללות אבל הפרובוקציה הייתה שלו. נכון שגם לא "כדאי" לנו לקלל בנוכחות נשים וילדים (כדאי, ביטוי שלך) אבל הדרישות שלנו מעצמנו הן לעתים מופרזות. עלינו להיות בני אדם וחלק ממשפחת קטמון, מבלי להתנשא.

חיים שלום. אז כנראה לא הבנתי חלק ממה שכתבת. לגבי הקללות, כנראה שלא נגיע להסכמה, זה היה קצת יותר מזה.. לא חושב שאנשים היו נזעקים בגלל כמה קללות, כולל אני.
הדבר הנוסף שאני לא מקבל ו/או מבין זו ההאשמה העתיקה נגדנו על ההתנשאות. אני שואל אותך ברצינות: איזו התנשאות? אנשים והתקשורת החליטו בשבילנו שאנחנו רואים את עצמנו "יותר טובים מאחרים".. לא קונה את זה. האווירה ביציע של קטמון אכן שונה מיציעים אחרים, לרוב לטובה ורבים כאן אוהבים את השוני הזה ואת האווירה, אבל לא חושב שמישהו כאן חושב " אנחנו יותר טובים".. אני חושב שכיף לנו עם האווירה הטובה ואנחנו רוצים לשמר אותה וחלק לפחות מהאוהדים כאן נהיה מעט מודאג שהענין הזה נמצא בסיכון.. זהו:) שנה טובה!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 13/09/2015 :  13:14:57  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו שונים זה מזה בהרבה דברים, אבל שווים בדבר אחד -
בשייכות ואהבה להפועל קטמון ירושלים.
שנה טובה !
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם במה אנחנו שונים ? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07