פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יששששששששששש ניצחון בדרבי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יששששששששששש ניצחון בדרבי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם יששששששששששש ניצחון בדרבי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  09:12:46  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למרות הניצחון הדחוק יש לנו עוד הרבה מה לשפר. הקבוצה היתה אנמית, שלא לומר אימפוטנטית מול השער. לא מנצלים הזדמנויות ומאבדים יותר מידי כדורים.
הקבוצה השניה היתה חלשה ופרט לשני כדורים נייחים מסוכנים לא סיכנה כלל את השער של קטמון. אני לא בטוח שמול קבוצה אחרת היינו חוגגים כך בסיום.
בכל מקרה יש מגמת שיפור שנקווה ותמשיך.
חיב לציין את השוער של סאדר, בחור צעיר שעלה מהנוער ונתן הופעה מצויינת עם הרבה ביטחון ויכולת. רק מראה לנו את החשיבות של קבוצת נוער שתייצר שחקני עתיד.

dd
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  10:03:00  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגיע לנו הגול, הקבוצה שיחקה טוב.
היה לנו גם הרבה מזל שהשופט לא שרק הרבה
(במיוחד על הפנדל הבטוח שהגיע להפועל ירושלים, מדחיפה ברחבה של אורי כהן אני חושב).

עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  20:02:28  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני קורא המון מחמאות לאדם מזרחי כאן ובעיקר בפייסבוק, ואכן מגיעות לו מחמאות, אבל לא קראתי מילה אחת בשום מקום על מבשל השער. אני רוצה לדעת מי היה זה שהרים לו את הכדור המדויק לראש. גם לו מגיעות מחמאות.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  20:43:57  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

אני קורא המון מחמאות לאדם מזרחי כאן ובעיקר בפייסבוק, ואכן מגיעות לו מחמאות, אבל לא קראתי מילה אחת בשום מקום על מבשל השער. אני רוצה לדעת מי היה זה שהרים לו את הכדור המדויק לראש. גם לו מגיעות מחמאות.

שי חדד

ירון
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  21:29:13  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי חדד בישל עד עכשיו את כל שערי השדה של הקבוצה - 3 במספר
ומילה על אדם מזרחי, נכון הוא לא הכי מהיר ולא הכי אתלט. אבל יש לו את התכונה הכי חשובה בספורט: ווינר ענק...אין דברים כאלה לא רוצה לחשוב איפה היינו בלעדיו.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  21:56:05  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש!

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

N.T.K N.T.K מנותק

13 הודעות

נשלח - 08/09/2015 :  22:46:33  הצג פרופיל שלח ל- N.T.K הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הניצחון הזה שוב יכול להיות גדול בשבילינו

א. הוא שווה לנו כסף
ב. גם הקבוצה שהפסידה לא תקבל את הכסך
ג. אופיר עזו נפצע (למרות שאני לא אוהב אותו מאז המעבר לביתר , אני לא שמח שהוא נפצע , אבל כתוצאה מזה הסאסים יהיו יותר חלשים ואולי סוף סוף ירדו ליגה )
ד. זה נועץ עוד מסמר בארון האיחוד (שלדעתי כבר פגע בקבוצה שלנו כל כך שזה נורא שאנשים עדיין מנסים לחשוב על ההם ועלינו כאותו הדבר )

עבור לתחילת הדף

רוני רוני מנותק

85 הודעות

נשלח - 09/09/2015 :  15:05:20  הצג פרופיל שלח ל- רוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה כסף שווה העפלה?
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 09/09/2015 :  15:15:51  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי N.T.K

הניצחון הזה שוב יכול להיות גדול בשבילינו

א. הוא שווה לנו כסף
ב. גם הקבוצה שהפסידה לא תקבל את הכסך
ג. אופיר עזו נפצע (למרות שאני לא אוהב אותו מאז המעבר לביתר , אני לא שמח שהוא נפצע , אבל כתוצאה מזה הסאסים יהיו יותר חלשים ואולי סוף סוף ירדו ליגה )
ד. זה נועץ עוד מסמר בארון האיחוד (שלדעתי כבר פגע בקבוצה שלנו כל כך שזה נורא שאנשים עדיין מנסים לחשוב על ההם ועלינו כאותו הדבר )

גם הפועל המקורית עלתה ותקבל את אותו הסכום כמונו, 150,000 ש"ח. וחבל שאתה מתלהב מפציעה של שחקן, גם אם לא היה מדובר בשחקן בית של הפועל ירושלים שכולנו עודדנו לפני שנים יחד ביציע... הלוואי שיחלים מהר ויזכה לאכזב את הפריזדנטה סאסי ירום הודו ולהפסיד לנו פעם נוספת בצורה ספורטיבית והגונה.
עבור לתחילת הדף

רוני רוני מנותק

85 הודעות

נשלח - 09/09/2015 :  15:19:05  הצג פרופיל שלח ל- רוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
https://www.youtube.com/watch?v=QNXzZn-6ZCQ

השער של אדם מזרחי .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם יששששששששששש ניצחון בדרבי נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07