פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בנק הפועלים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בנק הפועלים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם בנק הפועלים נושא הבא  

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 05/09/2015 :  15:32:23  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הספונסרים שלנו הורידו מפייסבוק את הדף של באים לבנקאים. חבל.

https://m.youtube.com/watch?v=AEo1myHBi1o

נערך על ידי - הולך ברגל ב-07/09/2015 02:14:22

רוני רוני מנותק

85 הודעות

נשלח - 05/09/2015 :  20:08:17  הצג פרופיל שלח ל- רוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוקיי לא הבנתי .
וגם לא את הסרטון הזה מה הוא קשור.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/09/2015 :  21:13:09  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

ראיתי שהוא מופיע ברשימת הספונסרים שלנו.
כמה הוא ושרי אריסון תרמו מהונם שמגיע להם הוכרה באתר הרשמי שלנו?

https://m.youtube.com/watch?v=AEo1myHBi1o

למה לא מעניין אותך כמה בורגס בר, רוצחי בעלי החיים, תרמו מהונם כדי לקבל הכרה באתר הרשמי שלנו? ומה לגבי בני סיוון, אוהד בית"ר? כמה הוא תרם מהונו, כדי שהחברה שלו תקבל הכרה באתר הרשמי? וכמה הבעלים של בירה שפירא, תרמו מהונם? לא נראה לך בעייתי לקדם באתר רשמי, שנכנסים אליו גם קטינים, חברה שמייצרת בירות? תאמין לי שזאת לא בעיה גדולה בשבילי להביא קישור לאיזה סרטון של טבעונים, לראיון עם בני סיוון שמצהיר שהוא אוהד בית"ר, או לקמפיין נגד פרסום של אלכוהול.

יובל, אתה נכנס כאן למדרון מאוד חלקלק. צריך סיבה מאוד טובה כדי לפסול ספונסרים, או לא לתת להם הכרה שמגיעה להם. וזה שבנקאים הם גנבים ועושקים, לכאורה, לא מהווה סיבה טובה, עם כל הכבוד לברק כהן ולחבורתו, שאני מאוד מזדהה עם המאבק שלהם ותומך בו מכל הלב.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 06/09/2015 :  02:53:38  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם נהיה כת כמו האיימיש, נאבד. יש בינינו דתיים, חילוניים, סוציאליסטים, ליברלים ושמרנים. יש ציונים, לא ציונים ואנטי ציונים. לכן, כפי שכתבתי כאן ובמקומות אחרים פעמים רבות, אין ולא תהיה בקטמון קולקטיביות רעיונית. על המכנה המשותף העיקרי, אנטי גזענות ואנטי אלימות, לא נוותר לעולם. כותרות המגדירות תורמים כ"גנבים" או אוכלי בשר מקעקעים את החופש שיש כאן במסגרת ההסכמה הכללית המקובלת על כולנו. נכון שצריך המון לב, אבל גם שכל
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 06/09/2015 :  03:08:21  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דברי טעם של שניכם, באמת שהשתכנעתי בלי ציניות. ועדיין לגיטימי ככל שיהיה, מעניין אותי כמה כסף הם נותנים.
וממליץ לחברים פה להכנס ללינק ולהצטרף לבאים לבנקאים.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/09/2015 :  13:03:01  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

דברי טעם של שניכם, באמת שהשתכנעתי בלי ציניות. ועדיין לגיטימי ככל שיהיה, מעניין אותי כמה כסף הם נותנים.
וממליץ לחברים פה להכנס ללינק ולהצטרף לבאים לבנקאים.

יובל
אנחנו מדברים על עשרות אלפי שקלים
וכמו שאמר כבר מישהו
שווה למחוק את הכותרת ואולי בכלל

אני מניח שרשימת התורמים לקטמון - בכל תורם ניתן למצוא דופי
וכמו שחיים מאר
לנו יש כמה עקרונות
שכל עוד תומכים בהם - אז אנחנו מתקדמים עם השותפים שלנו

ירון
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 06/09/2015 :  14:53:14  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן, עדיף אולי למחוק
עבור לתחילת הדף

danielpal danielpal מנותק

7 הודעות

נשלח - 02/10/2015 :  14:06:33  הצג פרופיל שלח ל- danielpal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"להוריד את הכותרת"?!?.......
להבליג על כך שמממנים אותנו מכספי העושק והגזל והעוולות האינסופיות של גברת גנבת אריסון והבנק שלה שמונע מאיתנו דמוקרטיה ורווחה מילדים - אני מבין את הטיעונים למרות הכל לכאן ולכאן כי רצוי להיות גם חכמים ולא רק צודקים תמיד, אבל להוריד את הכותרת בדבר קיום הדיון בכלל?!?.......

זה כבר בעיני זוועה

jerusalem il-uds albistan

נערך על ידי - danielpal ב-02/10/2015 14:07:02
עבור לתחילת הדף

danielpal danielpal מנותק

7 הודעות

נשלח - 02/10/2015 :  14:09:50  הצג פרופיל שלח ל- danielpal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ופרט לבורגרס בר שכמובן שתלוי את מי שואלים - שום ספונסר אחר מהמוזכרים או אחרים לא גורם לעוולות שהבנק הזה גורם להן.
ישירות במודע ואללה יסטור

jerusalem il-uds albistan
עבור לתחילת הדף

haim666 haim666 מנותק

16 הודעות

נשלח - 02/10/2015 :  19:14:31  הצג פרופיל שלח ל- haim666 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי danielpal

"להוריד את הכותרת"?!?.......
להבליג על כך שמממנים אותנו מכספי העושק והגזל והעוולות האינסופיות של גברת גנבת אריסון והבנק שלה שמונע מאיתנו דמוקרטיה ורווחה מילדים - אני מבין את הטיעונים למרות הכל לכאן ולכאן כי רצוי להיות גם חכמים ולא רק צודקים תמיד, אבל להוריד את הכותרת בדבר קיום הדיון בכלל?!?.......

זה כבר בעיני זוועה

+1
מה פתאום למחוק כותרות ולצנזר דיונים? מה נסגר
כל הכבוד לברק כהן ולבאים לבנקאים, אני תומך בכל מה שהם עושים וההתנהלות של המדינה מולם היא פשע, אבל אני לא יודע אם כדאי לוותר על הכסף של בנק הפועלים.
מה שאסור אסור לעשות זה למחוק ולצנזר את הפורום.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם בנק הפועלים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07