פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 1: הפועל קטמון ירושלים - מכבי הרצליה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 1: הפועל קטמון ירושלים - מכבי הרצליה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 1: הפועל קטמון ירושלים - מכבי הרצליה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 20/08/2015 :  22:33:51  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחר מתחילה העונה. כל משחק קובע, כל משחק חשוב ביותר.
יאללה הפועל מלחמה!

talros talros מנותק

252 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  16:28:58  הצג פרופיל שלח ל- talros הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

יאללה הפועל מלחמה!

יש אתר לצפייה ישירה?

"המקומות האפלים ביותר בגהינום ראויים לאלה השומרים על ניטרליות בזמנים של משבר מוסרי"
- דנטה אליגיירי -
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  16:47:30  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talros

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

יאללה הפועל מלחמה!

יש אתר לצפייה ישירה?

http://hd.nivdal.info/2014/04/s1.html
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  19:00:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תוצאה לא משהו...
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  20:01:09  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
681-0
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  22:38:04  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תובנות מקצועיות:

נימני בנה קבוצה שמבוססת על מערך הגנתי מעובה שסומכת על כשרון אישי כדי לייצר הזדמניות לכיבוש ,הבעיה:

א. השוער ,לדעתי רך מדי ולא מרוכז ,סימנים נראו כבר שנה שעברה השנה שכבר לא תהיה לו מעטפת ברזל שמגנה עליו אנחנו צפויים לבעייה קשה ביותר. היום חטפנו שלישייה מבעיטה אחת לשער.
ב. מגן שמאלי ,מצטער אבל לא ברור לי על בסיס מה החתימו את אורי מחדש ,אותם חוליים של חוסר משמעת או הבנה הגנתית ,מגן הוא לא.
ג. חדד את סבג/מזור ,חייבים לתמוך במשחק ההתקפה אחרת אין לנו מספיק שחקנים בחלק הקובע במגרש.
ד. רז שטיין ,ראה אורי כהן ,לא ברור איך שחקנים שנכשלו בעבר מוחתמים שוב.

לדעתי אזרזר שווה הרכב ראשון על פני אורי ,מיקו כחלוץ שני במקום שטיין ואחרי זה נראה.

אין פה שום הפתעה לא בתוצאה ולא ביכולת נוכח המערך והשחקנים הקיימים ,אין לי ספק שנמני ושי ייתקנו את המצב.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  23:09:30  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראיתי את השידור בערוץ הקיבוץ כך שארצה לשמוע ממי שהיה. ההתרשמות החלקית שלי:

שלושת הגולים: נאיביות.
תחילת המשחק: נראה שיש התלהבות והשליטה שלנו.
אחרי הגול הראשון: רושם שברוכיאן מנסה לבדו להציל את הספינה.
מחצית שניה - בקושי הראו אותנו, אבל נראה היה שהכדור עבר לרגליים הצהובות.
באשר להערה של החבר ברעם - נצפו חמישה אוהדים ותוף ביציע האורחים.
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  23:18:47  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

באשר להערה של החבר ברעם - נצפו חמישה אוהדים ותוף ביציע האורחים.

כמדומני שהחבר ברעם התייחס למספר חברי העמותה הנוכחי,נקודת האור הכמעט יחידה מהיום הזה.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...

נערך על ידי - פלוני בן אלמוני ב-21/08/2015 23:19:43
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 21/08/2015 :  23:21:16  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים לגמרי באשר לרז שטיין ואורי כהן. לא מבין למה החזירו אותם,הם כשלו(גם אם שטיין היה פצוע חלק מהמחצית השניה של העונה הקודמת בלאומית ),כשהיה בריא לא עשה נפלאות ואורי כהן?ראיתי אותו ברמלה בשבוע שעבר והיום בטלויזיה ולא ברור לי על מה ולמה חזר.

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 22/08/2015 :  00:46:55  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

אני מסכים לגמרי באשר לרז שטיין ואורי כהן. לא מבין למה החזירו אותם,הם כשלו(גם אם שטיין היה פצוע חלק מהמחצית השניה של העונה הקודמת בלאומית ),כשהיה בריא לא עשה נפלאות ואורי כהן?ראיתי אותו ברמלה בשבוע שעבר והיום בטלויזיה ולא ברור לי על מה ולמה חזר.

לא שאני חושב ששטיין ואורי כהן הצטיינו במשחקים האחרונים, אבל רק רציתי להזכיר את הביקורת של האוהדים על אדם מזרחי בתחילת העונה שעברה. בסופו של דבר הרבה אוהדים נאלצו לאכול את הכובע.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 22/08/2015 :  02:01:15  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רז שטיין הבקיע תשעה שערים כשהיה איתנו בלאומית לפני שנתיים. זו נראית לי סיבה טובה להחתים אותו. מעבר לכך ברור שכולם מבועסים, אבל אחרי משחק ליגה אחד לא צריך להסיק מסקנות.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 22/08/2015 :  07:15:54  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לכתוב שמאז שההכנות החלו,הקבוצה מבוססת כל כולה על הגנה.
קישור חלש שלא מצליח להוריד את הלחץ מההגנה והתקפה המבוססת על הרמות קדימה ותקווה למהלך מתפרץ, כמו הגול היחיד עד כה, הגול של עוז.
כל זה יהיה נכון.
אפשר גם לכתוב שמאז המשחק מול לוד ניתן לראות בפרוש שיפור משמעותי בהחזקת הכדור ובניסיונות לייצר משהו.
לטעמי המחצית השניה היתה רובה בשליטה שלנו.
אם להיות אופטימי, אז נראה שיש קו של התקדמות ושיפור, קצת יותר חיבור ואולי נתחיל גם לראות תוצאות אמיתיות ולא ניצחון מקרי כמו מול לוד.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 22/08/2015 :  09:31:02  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכו שזה רק משחק פתיחה
אבל בשלושת המשחקים הרשמיים האחרונים
הקבוצה הבקיעה שער אחד וספגה ארבעה
לצוות המקצועי זה צריך להדליק נורה אדומה
שני שערים מהצד של אורי כהן
ולסיים משחק בלי צהוב זה אומר משהו
על כך שנותנים ליריב לשחק חופשי
היה עצוב אתמול
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 22/08/2015 :  09:32:10  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראו את ההבדלים בין הקבוצות בצורה פשוטה-כשהרצליה תקפו מהאגף של אורי,הוא נשאר לבד מול השחקן שלהם, ולכן ההגבהות או מסירות הרוחב הגיעו לכתובת שלהן בניחותא ומשם הדרך לגול היתה קצרה. כששחקנים שלנו ניסו לפרוץ דרך האגף השמאלי של הרצליה,אז המגן שלהם קיבל עזרה מייד מהקשר האחורי שלהם והם התנפלו על השחקנים שלנו ולא נתנו להם שנייה אחת לנשום ולנסות אפילו להרים את הראש ולנסות לכוון מסירה מדויקת.

הרצליה שיחקו באגרסיביות וקשיחות, והפגינו משמעת טקטית שחסרה לנו עדיין. היחידים שהתאימו למאבקים הפיזיים הללו היו גולן ובן לולו ולא בכדי-יש להם ניסיון רב שנים בליגה הזאת , להבדיל משאר השחקנים שלנו.

נקודות האור היו רבות- בן לולו (חסרה לו עזרה-אולי רז צריך לשחק יותר למרכז ולצידו),ברוכיאן היה מבריק מתמיד,גולן זה גדול,אוזן השתפר במחצית השניה,סבג במשחקו הטוב בקבוצה ושי חדד הראה ניצוצות של שחקן גדול.עוז עשה עבודה טובה בסהכ והמחליפים הכניסו הרבה מלחמה ופלפל לקבוצה.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 22/08/2015 :  09:46:03  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש פער עצום בין מה שמשדרים לנו קברניטי הקבוצה על התהליך שהקבוצה עובקת לבין מה שרואים על המגרש.
האימונים מעולים, החברה מגובשים, יש נתונים מדעיים על כל שחקן, המערכת משומנת ובסופו של דבר לא רואים מזה כלום על המגרש.
נגררנו לקצב שלהם, בכל תיקול, השחקנים שלנו נפלו והם נשארו על הרגליים,
שום צהוב, בעיטה אחת לשער בכל המשחק, אין משחק התקפה, אין קשר תוקף.
אם זה מה שיצא אחרי עבודה כל כך מאומצת של כולם, אז המצב קשה.
זה לא הפסד מקרי, בפוקס בגלל טעות שיפוט, זה נצחון האגרסיביות של הרצליה.
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 22/08/2015 :  11:19:05  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לשטיין ולכהן יש הרבבה מאוד כדורגל וראינו את זה בקנדנציה הקודמת. למשל, עד המכירה של כהן היינו בחלק העליון של הטבלה (לא שזה הגורם המרכזי לירידה). מצד שני, לא בטוח שכהן הוא המגן האידיאלי לשיטה של קטמון, בטח כאשר השקישור האחורי לא מחפה עליו כאשר הוא עולה. היה לו יום שחור במחצית הראשונה, בשנייה הוא נראה קצת יותר טוב (ואז הוחלף). גם לסיידוף היה סוג של יום שחור, כשם שהוא הציל אותנו פעמים רבות, היום הוא נתן הצלה גדולה אבל גם ספג כמה שערים שיש לו בהם חלק, בעיקר בשני. הבעיה שהיא שכאשר ההגנה ביום לא טוב, דומה כי אין לנו כלים על מנת לגוון את משחק ההתקפה. חסרה תוכנית ב', מעבר להתלהבות לדקות ספורות מדי פעם, דומה כי לא היה לנו מה למכור ברגע שהרצליה עצרה את תוכנית המשחק שלנו.

אני הייתי שמח לראות חילופי מקומות בין שטיין לברוכיאן - ברוכיאן יכול לעשות צרות באגף ושטיין יכול לשחק טוב מאוד באמצע, בייחוד שעוד חלוץ/קשר בעל נוכחות פיזית לצד בן לולו יכול לייצר יותר מצבים מסוכנים.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מחזור 1: הפועל קטמון ירושלים - מכבי הרצליה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07