פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קבוצות אוהדים- חלק ב'

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קבוצות אוהדים- חלק ב'
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קבוצות אוהדים- חלק ב' נושא הבא  

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  02:15:34  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
והפעם- יחסים בין קבוצות האוהדים:

http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=31887&start=0

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

נערך על ידי - Victor Paco ב-25/03/2010 02:15:45

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  06:27:27  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה שרשור קצר מכוער ובעיקר מיותר בו שלושה אנשים שהם אוהדי הפועל תל אביב (שהיא איננה קבוצת אוהדים) מקללים את מכבי יפו (שהיא קבוצת אוהדים) ואת רון עמיקם. מה אתה רוצה להראות בזה?

אפשר לדבר על השאלה האם בורשטיין היה או לא היה צריך לשחק ולהישאר שכיר של הפועל. זאת שאלה לא פשוטה לדעתי, והעובדה שנגמר 5 נוחה לשני הצדדים מהבחינה הזאת.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  07:07:29  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השרושר בפורום של הפועל תל אביב אכן מכוער בשפה ורדוד בתוכן.
באשר לבורשטיין: לדעתי ראשיתו של העניין בטעות חמורה של אנשי הפועל תל אביב. היה עליהם להצהיר שקביליו צריכים להופיע בהרכב החזק ביותר שלהם, כולל בורשטיין ואבוקסיס.הרי ברור שזה היה משחק של "לא כוחות".
אם אנשי הפועל תל אביב היו פועלים כך מלכתחילה, הם היו זוכים בכל התהילה.
בשופו של דבר הם "נדפקו" בדימוי ובתדמית, וגם מהותית - "ההתנצלות" של בורשטיין היא הרבה יותר כניעה של גוטמן ואבוקסיס.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  09:26:27  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אהודי הגועל (נפש) ת"א שונאים את כל מי שלא מלקק להם ת'תחת. פשוט מאוד. מעולם לא הבנתי את האחווה הזו שניסו ליצור בכח בין קבוצות האוהדים. אני מבין שהרבה שאנשים פה חושבים שהמש זוחרת להם מן הישבן, אבל עדיף שנתרכז במשחק הקרוב שלנו במקום לפתוח ת'רדים עליהם כל הזמן.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

בלונדניאל בלונדניאל מנותק

10 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  11:27:45  הצג פרופיל שלח ל- בלונדניאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

דמגוגי.הכעס נובע מפציעת שני שחקנים בגארבג' טיים. אני מאמין שזאת הייתה בדיוק התגובה שלך אם במצב של 5-0 היו פוצעים שני שחקנים.
הסגנון הירוד והילדותי ששולט בפורום "השדים" הוא כבר סיפור אחר והגורם העיקרי לכך שמרבית אוהדי הפועל ת"א הבוגרים לא מתייחסים אליו.

ולאסלו,
יש דברים יותר גרועים מליקוק ישבנים בכל מחיר. נניח, להגיב בכל אשכול בו מוזכרת קבוצה כלשהי ולהזכיר כמה אתה שונא אותה, ואז עוד לכתוב שצריך להתרכז במשחק שלנו.

מי שמעדיף להצטרף לעליהום התקשורתי, שיהיה לו בהצלחה, אני עם השומר.

יאללה הפועל!
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  11:43:08  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  13:11:36  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעניין יהיה, אם כך, לשאול את מספר 4 של הפועל אוסישקין, שיגיע מחר לגבעת רם, אם יש לו מושג מה הלך הרוח בקרב אוהדי הכדורסל כלפי המקרה וכלפי מכבי יפו הנוכחית.
נשאל.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  14:41:50  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

לא יודע, אבל כמעריץ גדול, הייתי שמח לשמוע את דעתו של חיים ברעם בנושא. לפעמים נדמה לי שפה, המקום הזה, הוא המעוז הסוציאליסטי האחרון. ואני מתגעגע לסוציאליזם אמיתי.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  15:53:55  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלונדניאל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

דמגוגי.הכעס נובע מפציעת שני שחקנים בגארבג' טיים. אני מאמין שזאת הייתה בדיוק התגובה שלך אם במצב של 5-0 היו פוצעים שני שחקנים.
הסגנון הירוד והילדותי ששולט בפורום "השדים" הוא כבר סיפור אחר והגורם העיקרי לכך שמרבית אוהדי הפועל ת"א הבוגרים לא מתייחסים אליו.

ולאסלו,
יש דברים יותר גרועים מליקוק ישבנים בכל מחיר. נניח, להגיב בכל אשכול בו מוזכרת קבוצה כלשהי ולהזכיר כמה אתה שונא אותה, ואז עוד לכתוב שצריך להתרכז במשחק שלנו.

מה אם איזה גילוי נאות?

מעבר לזה, אני גם רוצה להצטרף: הם לא רואים אותנו ממטר, בגלל זה ליקוק הישבנים כ"כ משפיל. מטעמים ספורטיבים אנחנו כרגע לא על הכוונת שלהם, אבל בע"ה כשנהיה שם, האמת הכואבת תטפח למעריצים שלהם על הפנים. אותם אוהדים ששרו "כולם יודעים שגולה נרקומן" כמו אחרוני הקופים במזרחי, ושנים אחר-כך "שימו את ירושלים בירדן" נגנדנו כאילו היינו בית"ר, הם לא אחים שלי. גם היחס בעידן קבוצות האוהדים לא היה משהו מיוחד (חוץ מכמה מעריצי קבוצות אוהדים. אבל זה אידיאולוגיה, זה לא אמיתי כמו נגיד התמיכה שקיבלנו מאוהדי הפועל ר"ג לפני עידן קטמון), בטח לא התקרב לכבוד שיפו עשו לנו, התלאביבים בעיקר התקוממו על כל איזכור שלנו כקבוצת האוהדים הראשונה בישראל.
בלי קשר לנושא הזה עם יפו, שגזרה קופון יפה ומחושב היטב על הפועל ת"א.

עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  15:55:12  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

לא יודע, אבל כמעריץ גדול, הייתי שמח לשמוע את דעתו של חיים ברעם בנושא. לפעמים נדמה לי שפה, המקום הזה, הוא המעוז הסוציאליסטי האחרון. ואני מתגעגע לסוציאליזם אמיתי.

הייתי רוצה לשמוע את דעתך בנושא מאזן הדרבים בירושלים .
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 25/03/2010 :  18:43:03  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

קובקוב, לספור?
הייתי בדרבי האחרון שהפועל ניצחה ב-1991 בימק"א ביום של מבצע שלמה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 26/03/2010 :  19:20:15  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

קובקוב, לספור?
הייתי בדרבי האחרון שהפועל ניצחה ב-1991 בימק"א ביום של מבצע שלמה.

כן, לספור. ויפה שעה אחת קודם.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 27/03/2010 :  12:16:42  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ייתכן שכמה חברים יכעסו, אז נא לנשום עמוק:
אני לא אוהד מיוחד של הפועל תל-אביב או של קבוצות תל-אביביות בכלל, למעט בני-יהודה.בעיקר אני מסתייג מיחסם לשוער סכנין מאיר כהן, שלא מכר את משחק האליפות לבית"ר ובכל זאת סובל מהתנכלות שיש בה גם נימה גזענית אנטי מזרחית דוחה.
אני תומך בהם רק כשהם משחקים נגד קבוצות צהובות. יפו הרבה יותר סימפטית בעיני, שלא לדבר על העובדה שרבים מאנשי קביליו רואים בנו שותפים לדרך, ובצדק. ההתנהלות של אנשי הפועל בנושא בורשטיין גרמה לניכור ביניהם לבין אוהדי יפו, שרבים מהם נטו חסד גם לקבוצה האדומה מבלומפילד. כפי שאמר המדינאי הצרפתי טלראן, "זה יותר גרוע מפשע; זו טיפשות".
ועוד מלה על מאיר כהן. קפטן סכנין עושה כל יום למען השוויון והאחווה היהודית-ערבית יותר מכל ספורטאי אחר במדינה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 27/03/2010 :  12:57:20  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך תמיד ללכת אוטומטית על הטיעון הגזעני.אולי לא מכר והוא לא איתן טייב אבל היה שותף מלא למשחק ההוא וגם היום יותר מעשור אחרי המשחק ,אף אחד מאנשי בית שאן ,כולל מאיר כהן, אותו אני חובב אישית לא מכה על חטא ולא הביע חרטה על נתינת האליפות לביטר.
כשזה יקרה,אולי תחזור גם קבוצת הכדורגל(החשובה) של בית שאן לליגה.

נערך על ידי - tampopo ב-27/03/2010 12:58:41
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קבוצות אוהדים- חלק ב' נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07