פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ריכוז מתנדבים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ריכוז מתנדבים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ריכוז מתנדבים נושא הבא  

אדם אדום אדם אדום מנותק

82 הודעות

נשלח - 10/08/2015 :  19:10:31  הצג פרופיל שלח ל- אדם אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם,
כמו שההנהלה כבר פרסמה בפורום חברי העמותה לפני כמה זמן, אני התחלתי לעבוד בעמותה בתור רכז מתנדבים.
במהלך שנה שעברה מעל 100 מתנדבים פעלו בתחומים שונים במועדון ואני שמח על ההזדמנות להתחיל להסדיר את הנושא. לגביכם יש לכך כמה משמעויות:

1. אם אתם מקדמים פרוייקט כלשהו דרך המועדון ואתם צריכים אנשים שיעזרו, פנו אלי.

2. אם יש משהו שמעניין אתכם לעשות במסגרת הדברים שקורים היום במועדון, פנו אלי. אם אתם לא מכירים אותי ורוצים לעזור, שלחו מייל.

כאשר חתמתם על טופס חברי העמותה בתחילת העונה ציינתם גם איך וכמה אתם רוצים לעזור. המטרה היא שבאמצעות כל החברים שביקשו לעזור בניהול מתנדבים נגיע לכולם ונראה מה יהיה ניתן לעשות בפועל. עיקר הפעילות היא סביב משחקים, פאן זון, מדיה וליגת השכונות אבל במועדון מתפתח ומרשים כמו שלנו יש עוד המון המון דברים שיקרו רק אם אנחנו, האוהדים, נקדם אותם.

באופן כללי, אני אשמח להכיר כמה שיותר אוהדים/ות וחברי עמותה פעילים ושרוצים להיות פעילים.

בכל אופן, אני פנוי לבקשות ורעיונות כמעט בכל זמן. מקווה שפעילות זו תעזור להפועל שלנו להתרחב ולגדול למימדים הגדולים ביותר שניתן.

יאללה הפועל!
אדם אמוראי
052-5830724
adam@katamon.co.il

בינתיים... אם אני כבר פה:
צרו איתי קשר אם אתם רוצים לעזור במשחק הבית הקרוב (מול מכבי הרצליה) בהעברת ציוד לאיצטדיון טדי / תליית שלטי ספונסרים / עזרה בדוכן מרצ'נדייז / צילום במשחק / הדפסות במשרד ממוזג באיצטדיון וכד'

נערך על ידי - אדם אדום ב-10/08/2015 19:34:56
  נושא קודם ריכוז מתנדבים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07