| משתמש |
הישורת האחרונה! הוקדמו שני המשחקים האחרונים!  |
|
כלב במגרש
140 הודעות |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 08:00:27
|
המשחק שלנו ביום ששי ב-15:15. אני מקווה שהמשחק של שגב שלום מתחיל מוקדם יותר ושנדע את התוצאה שם, כך שאם הם יאבדו נקודות נדע שנצחון שלנו סוגר את הסיפור.
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 08:15:19
|
| לפי המייל ששלח שרצקי המשחק נגד אשקלון הוקדם ל9.4 ויתקיים באיצטדיון טדי. אני התחלתי להזמין אנשים למשחק. אני יודע שיום שישי יותר חשוב כרגע אבל רצוי להגיד לאנשים לשריין את התאריך ביומן. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 13:02:48
|
| יש אצלי 70 פוסטרים אדומים לקראת המשחק הקרוב. מי רוצה לבוא לקחת ולתלות בעיר הערב ומחר? |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 19:47:03
|
| וברכות לבת ים על ניצחון נאה ולמכבי ב"ש על תיקו חשוב במאבקי התחתית בשניות הסיום |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 19:54:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
וברכות לבת ים על ניצחון נאה ולמכבי ב"ש על תיקו חשוב במאבקי התחתית בשניות הסיום
די, נודניק. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 20:28:39
|
| ובהצלחה להכוח. |
 |
|
|
KOBYHAZAN
38 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 21:55:04
|
ובהצלחה להכוח.
הלוואי שירדו ליגה הם וחמישים האוהדים שלהם !!!!
היום ראיתי אותם וכל כך שמחתי כשקיבלו את הגול השני !!!
ברוכים הבאים לליגה אאאאאאאא...........        |
נערך על ידי - KOBYHAZAN ב-22/03/2010 21:57:53 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 21:59:36
|
ובהצלחה להכוח.
הכח משיגה נקודה חשובה בזכות שער עצמי בדקה ה-90.
אבל יותר חשוב: מתי המשחק של שגב ביום ששי? וכמה יעלה כרטיס לטדי בעוד שבועיים? (נא לא להגזים במחיר...)
|
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 22/03/2010 : 22:02:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
יש אצלי 70 פוסטרים אדומים לקראת המשחק הקרוב. מי רוצה לבוא לקחת ולתלות בעיר הערב ומחר?
אני אקח 15-20 לנחלאות/שוק והאזור. מי עוד? יאללה עצלנים, אחרי זה שלא תעיזו להתבכיין על כמות הקהל.פעם שעברה שהשומר ורסקולניקוב טרחו להכין פוסטרים חצי מהם הלכו לפח כי שניים וחצי אנשים הסכימו להקדיש 20 דקות מחייהם לעניין. צריל להבין משהו בעניין הזה- יש לנו אפס חשיפה תקשורתית בעיתונות ואתרי ספורט כי אנחנו בליגה ג' וכמובן שאין סביבנו את הבאזז שלפני שנתיים. זה אומר שברמה העקרונית רק הגרעין הקבוע של האוהדים בכלל מודע לכך שיש משחק ביום שישי. יש מעגלים רחבים של אנשים (אני בטוח שכל אחד כאן מכיר כמה כאלה) של אוהדים פחות אקטיביים ומעורבים שכן ישמחו לבוא אבל פשוט לא יודעים מתי יש משחק. פוסטרים בכל רחבי העיר+טלפונים+פייסבוק זה הדרך להביא אותם. זה בהחלט יכול להיות ההבדל בין 1000 ל2000 איש ביום שישי. וכמו שקראנקו כתב במקום אחר, מגיע לקבוצה הזו (וגם לנו) לראות סוף-סוף יציע כמעט מלא ביום שישי, ביום שבו אולי נעלה ליגה. אז מי תולה איפה? |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 23/03/2010 : 07:32:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
יש אצלי 70 פוסטרים אדומים לקראת המשחק הקרוב. מי רוצה לבוא לקחת ולתלות בעיר הערב ומחר?
אני אקח 15-20 לנחלאות/שוק והאזור. מי עוד? יאללה עצלנים, אחרי זה שלא תעיזו להתבכיין על כמות הקהל.פעם שעברה שהשומר ורסקולניקוב טרחו להכין פוסטרים חצי מהם הלכו לפח כי שניים וחצי אנשים הסכימו להקדיש 20 דקות מחייהם לעניין. צריל להבין משהו בעניין הזה- יש לנו אפס חשיפה תקשורתית בעיתונות ואתרי ספורט כי אנחנו בליגה ג' וכמובן שאין סביבנו את הבאזז שלפני שנתיים. זה אומר שברמה העקרונית רק הגרעין הקבוע של האוהדים בכלל מודע לכך שיש משחק ביום שישי. יש מעגלים רחבים של אנשים (אני בטוח שכל אחד כאן מכיר כמה כאלה) של אוהדים פחות אקטיביים ומעורבים שכן ישמחו לבוא אבל פשוט לא יודעים מתי יש משחק. פוסטרים בכל רחבי העיר+טלפונים+פייסבוק זה הדרך להביא אותם. זה בהחלט יכול להיות ההבדל בין 1000 ל2000 איש ביום שישי. וכמו שקראנקו כתב במקום אחר, מגיע לקבוצה הזו (וגם לנו) לראות סוף-סוף יציע כמעט מלא ביום שישי, ביום שבו אולי נעלה ליגה. אז מי תולה איפה?
תהיה לנו מודעה במקומון של קטמון - אולי זה לא הרבה אבל גם משהו. העתון מופץ חינם בקטמונים, פת, בית צפפה והמושבה. היו שם כבר כמה כתבות אוהדות עלינו וגם אחת די עצובה על ההתפרקות של בית צפפה. תודה לאדם שהכין ועיצב. סגרתי על רבע עמוד. אם לא יועיל לפחות לא יזיק. המודעה: http://www.katamon.co.il/images/print/t-sheva.pdf
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 23/03/2010 : 12:28:28
|
| כל ההכנות והמאמצים ילכו לשווא עקב מזג האוויר.. קחו בחשבון שעם גשם לא נוכל להגיע ליותר מ1000 אוהדים, וזה במקרה הטוב |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 23/03/2010 : 12:29:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
כל ההכנות והמאמצים ילכו לשווא עקב מזג האוויר.. קחו בחשבון שעם גשם לא נוכל להגיע ליותר מ1000 אוהדים, וזה במקרה הטוב
שטויות. אם זה ישווק נכון, אפשר להגיע למלוא הפוטנציאל של משחק כזה. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 23/03/2010 : 12:43:04
|
| מקווה שאתה צודק... |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 23/03/2010 : 17:53:24
|
המשורר הפוטוגלי לקח 20 פוסטרים לתלות בנחלאות. נשארו אצלי 50. מישהו רוצה לבוא לקחת ולתלות במרכז העיר הערב או מחר? אני אתלה באוניברסיטה 15 פוסטרים מחר בוקר, ככה שיש רק 35 אחרונים. מהרו מהרו! |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 23/03/2010 : 21:46:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי barakby
כל ההכנות והמאמצים ילכו לשווא עקב מזג האוויר.. קחו בחשבון שעם גשם לא נוכל להגיע ליותר מ1000 אוהדים, וזה במקרה הטוב
שטויות. אם זה ישווק נכון, אפשר להגיע למלוא הפוטנציאל של משחק כזה.
כל מי ששואל למה טדי ולא גבעת רם ,ומצד שני מתלונן על כמויות של קהל .אז להזכירכם השנה כמעט בכל המשחקים נפגענו ממזג האוויר ומהגשם.אין מה לעשות גשם בגבעת רם מבריח קהל ,קל וחומר הקהל שהוא המעגל השני והשלישי.כמובן אותו כנ"ל לילדים ולמבוגרים. האמת שגם ימים חמים מדי יוצרים בעיה בגבעת רם אבל פחותה. |
 |
|
הישורת האחרונה! הוקדמו שני המשחקים האחרונים!  |
|