פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

חיים ברעם על האליפות בכדורסל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  חיים ברעם על האליפות בכדורסל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם חיים ברעם על האליפות בכדורסל נושא הבא
עמוד: מתוך 3

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 03/07/2015 :  19:40:56  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טקטיקה חיים ברעם

אדום זה יפה

ביום חמישי שעבר חזרתי הביתה מאוחר מהלוויה של חבר קרוב, ורצתי לטלוויזיה כדי לקבל תשובה על השאלה עתיקת היומין המלווה אותי כל חיי: חיים, מה יהיה עם הפועל? מיד נוכחתי לדעת שהפועל אילת מובילה, וכל הפרנויות הישנות הפציעו להן מתחת לפני השטח, והשמיעו יבבה הדומה מאוד לקינה. אלא שהפעם הבאתי מזל לאדומים: עד שסיימתי להכין לי קפה שחור, הפועל ירתה בכל התותחים ובלמה את מאמצי היריבה הסימפטית. כך נדלקה לה ביציעים חגיגה עצומה ונפלאה ששיאה היה קבלת הפנים היפה לאילת המובסת. ראיתי ביציעים ידידים ותיקים רבים, בעיקר אוהדי קטמון אבל גם נאמני הפועל הוותיקה. אפילו הפוליטיקאים לא הפריעו לי הפעם. הכול היה יפה, אנושי, נוגע ללב ומלהיב. כדרכי במקרים כאלה שכחתי שאני לא אוהב במיוחד כדורסל. למי זה משנה? הרבה מידידיי שמחו, ממש יצאו מגדרם, ואני עלצתי איתם. חרף ההתעקשות על "ירושלים" כולם יודעים שמדובר באגודת הפועל, האדום שטף לא רק את העיניים אלא גם את הלב ואת התודעה.
נהניתי לראות את עדי גורדון, עומד בשקט בפינה צדדית, אבל עיניו נוצצות מהתרגשות. בביקורי היחיד אי-פעם ביד אליהו ראיתי אותו מנצח את מכבי תל-אביב בגמר הגביע. זה היה הישג נהדר, שפיצה את האדומים על כישלונות רבים בעבר. מאז נצרתי בזיכרוני את עמיתיי הרבים מתל-אביב, שראו אותי בשערי יד אליהו ודיברו בהתנשאות המכביסטית הרגילה על כך שאין לנו שמץ של סיכוי. שמחתי לראות את אורי אלון מנצח על החגיגות. יש לו שורשים בהוויה שלנו. סבו, משה אלון, עבד עם אבי במזכירות מועצת פועלי ירושלים ואני זוכר אותו כאיש נחמד ונעים הליכות. הפועל זקוקה לאנשים כמו אלון גם בכדורגל.
אלפי האוהדים באדום הפגינו הפעם עוצמה ושמחת חיים, ולא התנצלו על עצם קיומם. זה היה הלוך רוח של מנצחים ולכולם היה ברור שהניצחון הוא גם על מכבי תל-אביב, שהודחה מאירוע הגמר על ידי אילת הצנועה. מכבי עוד תזכה בתארים רבים, אבל המעצמה האדומה ממזרח תהיה אתגר קבוע בשנים הקרובות. השמחה הגלויה של אוהדי הכדורסל שאינם מכביסטים הדהימה עיתונאים רבים ברחבי הארץ. הענף היה זקוק לכוח חלופי, והמונופול הקבוע של אנשי מכבי שִעמם אוהדים רבים. שמעון מזרחי השתוקק בכל לבו לנטרל כל יריבה כמעט בכל מחיר, אבל העידן שלו מסתיים והולך וגם הצלחות עתידיות יהיו רק שירת הברבור. נדמה לי שהגיע הזמן להפסיק לקלל אותו ביציעים; השנאה הנוראה כלפיו הייתה נִשקם של המנוצחים, ואיננה ראויה לרפרטואר של המנצחים.
יש לקוות שגם אילת תצליח בעתיד ואולי גם הפועל תל-אביב ומכבי חיפה. כך יהפוך ענף הכדורסל למושך יותר. לא הייתי בהיכל בארנה, אבל חשתי היטב את חדוות הניצחון. ימים טובים באים לספורט האדום בעירנו.
חיים ברעם

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  08:13:42  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תענוג!
לצערנו, אירועי הימים האחרונים מעידים על כך ששימון נשאר שימון וישאר שימון כל עוד הוא בעסק.
אני מאמין שיש בכוחו של הכדורסל לשדרג גם את קטמון. ככל שיותר אוהדים יגיעו למשחקי הפועל בכדורסל, חלקם יבקשו להיות גם אוהדים של קבוצת הכדורגל של המועדון, וזו קטמון.
אני מאמין שלקראת השנה הבאה, בה ימשיכו להגיע אלפי אוהדים למשחקי הכדורסל, צריך להגביר את הנוכחות של קטמון שם באמצעות חלוקת שוברי הנחה לרכישת כרטיסים למשחקי קטמון בכניסה לכל משחק בארנה, באמצעות הבריגדה ובוודאי ישנן דרכים אחרות.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-04/07/2015 08:14:07
עבור לתחילת הדף

gootel gootel מנותק

39 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  14:55:17  הצג פרופיל שלח ל- gootel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים היקר ! לצערי הרב הפועל ירושלים בכדורסל לא משמשת אלטרנטיבה אמיתית למכבי מכיוון שהיא בפועלה ובבסיסה נוהגת בדיוק כמו מכבי ואני אסביר את עצמי : נתחיל באולם הארנה - מקדש קפיטליסטי שבו העשיר רואה ממקום טוב והעני ממקום פחות (אם בכלל) - מקום ליד הקוים רק אם אתה מקורב או מיליונר , שורות ראשונות 10 אלף שח למנוי , שורות אחרי 5000 שח למנוי ואחרי 2500 שח למנוי ויש את הבוקסים באמצע שבו מקבלים מרפסת עם חדרון 100 אלף שח , למעלה בגלריה יושבים העניים - זה ממש אמפי כמו בתקופת הקיסרים - מה לזה ולהפועל אין לי מושג .
נמשיך למה שאני עברתי בתור אוהד - מנוי עלה לי 2500 שח לא ניצלתי אפילו חצי ממנו כי כל העונה הזאת למעט גמר הגביע וגמר הפלייאוף היה גרבאז טיים אחד גדול - באירופה היינו פשוט קטסטרופה (קבוצה שבאה עם 7 שחקנים ובלי מאמן ניצחה אותנו) , בגמרים המעניינים ביקשו ממני לקנות כרטיס כששיא החוצפה היה לבקש 300 שח למשחק הגמר מבעל מנוי , הקבוצה טענה שזה המנהלת שמבקשת את הכסף אבל מבירור שעשיתי המנהלת לקחה משהו כמו 50 אחוז מהסכום - בקיצור ההנהלה מצאה הזדמנות לגבות עוד קצת מבעלי המנויים . דרך אגב - בעל מנוי שלא ניצל את האפשרות לקנות את מקומו ב 300 , ההנהלה מכרה אותו ב 700 שח טבילין וטקילין .
טוב , זה רק עניין הכסף , בוא נמשיך הלאה - ניהול מביך של כל ארועי המשחק שאפילו הנהלת מכבי ואוהדי מכבי היו מובכים - הנהלת הפועל ירושלים יוצאת מתוך נקודת הנחה שהירושלמי המצוי הוא בכלל אמריקאי שגדל וגר במיאמי או ניו יורק או לוס אננג׳לס בטח לא בירושלים - כרוז מביך שכל מילה שהוא מוציא מהפה הוא עושה עם מבטא אמריקאי , אפילו שהוא אומר את המילה אריה , והוא בכלל תימני הכרוז הזה נשבע לך . במשך פסקי הזמן וההפסקות בין הרבעים יש כל מיני טקסים שנעים בין השפלת ילדים שעושים תחרות בקפיצה על בלון ( כל פסיכולוג ילדים יגיד לך שבדיעבד האקט הזה הוא טראומה לילד) לבין השפלת אוהדים עם הרקדניות השטחיות המשעממות , כאשר שיא השיאיים זה בסוף הרבע השלישי שמביאים ילד חולה מאד להעניק לו אהבה מהאוהדים על מנת לחזק אותו ואת רוחו שזה לכשלעצמו מבורך מאד לדעתי , רק שחבל מאד שהופכים את כל הטקס הזה למין פרסומת אחת מהלכת שבו במירב הזמן דואגים להלל ולשבח את נותני החסויות ויש שם עוד אחד מההנהלה שכל הזמן דואג להזיז שם את כולם ואת הילד החולה כדאי שזה יצטלם טוב ועושה זאת בצורה אגרסיבית כל כך וחסרת רגישות - את החבר הנהלה הזה אני כבר מתעב באופן אישי .
אפשר להמשיך לדבר על דוד פדרמן , אבי הראל , דני פדרמן וגיא הראל - לדעתי הם קורצו מאותו החומר בדיוק .
יש לי עוד מלא מה להגיד על ההתנהלות המכבית של הנהלת הפועל , לא ארחיב אבל בראשי פרקים , מחירים מופקעים מאד בקיוסקים , כל השחקנים הזרים בכלל לא הגיעו לחגוג בככר ספרא כי זה בכלל לא מעניין אותם וככל הנראה זה לא היה כתוב בחוזה , בלון ענק כמו איזה יתוש ענק שגם מזמזם כמו יתוש עם סלוגן של חברת ביטוח הפריע לי לראות את הנפת הצלחת אליפות ולעוד אלפים כמוני , הרדיפה אחריי חודש לפני שהעונה נגמרת שאני חייב לחדש את המנוי אחרת המחיר ייקפוץ בעוד 20 אחוז ועוד כאלה וכאלה .
שהתעוררתי בבוקר שאחרי משחק הגמר התפללתי שאנחנו בקטמון במידה ונצליח בעתיד ונגיע לאירופה לא נהיה כאלה , שנדע לזכור את כולם , שנמשיך בלי יציע כבוד והשטיות האלה , שנקדם קבוצות של נשים , שלא נקח מחירים מופקעים ,שלא נפוצץ בפירסומות , שנקדם את הנזקקים והעניים והמסכנים מבלי לבקש קרדיט על כך ומבלי להפוך את זה לרדיפת בצע .
ולמרות כל זאת תמיד אשאר אדום ובמקרה של הכדורסל בדיוק כמוך - דרך הטלביזיה . (אלה אם כן יהיה איזה משחק יורוליג מעניין ואז אשב עם ה״עניים״ בגלריה) .
ליאור גוטריימן .

נערך על ידי - gootel ב-04/07/2015 14:56:21
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  17:34:26  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שותף להתרשמותך ולגישה שלך. תודה
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  18:04:43  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים איתך ליאור, למרות שלא הייתי עדיין בארנה, זה מה שהיא "מקרינה".
בנוסף - שמונה שנות קטמון שינו אותנו - מירב השבח וההלל מורעפים על ראשו של האחד שהוא הבעלים של הקבוצה. אני יודע, המדובר באוהד הפועל אמיתי, אחד שגדל ביננו, איש טוב ומייטיב, ועדיין - מעולם לא היה כך בעבר.
ולבסוף - מי שייזכר בתמונת הניצחון הזאת הם הלפרין ואליהו, שאני מתקשה לפתח רגש הזדהות איתם. עדי, פפי ואפילו טפירו היו אאוטסיידרים כמו שצריך, איתם כאלופים הטעם היה יכול להיות מתוק יותר.
כנראה שאת מכבי אפשר להדיח רק במכביזם. אפשר להבין את כל מי ששנים חיכה לרגע הזה. וגם אני הייתי בעננים ביום חמישי שעבר, אבל זו הכוכבית שלי.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  18:15:25  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכרוז הנוראי של הארינה הוא דוגמא מצוינת לתפיסה האמריקאית של האוהד ומקומו בחוויה הספורטיבית. אם באירופה ודרום אמריקה הקהל שמגיע לכדורגל הוא חלק בלתי נפרד מההצגה, הרי שבארה"ב האוהד תופס את תפקידו באופן הרבה יותר פאסיבי, הוא בסך הכל צרכן שבא להנות מהשואו. אז חוץ מהספורטאים ודוכני ההוט-דוג והנאצ'וז יש את הקמיע שרוקד עבורו, והצ'ירלידרז שמנעימות את זמנו, וכמובן את הכרוז שמחלק לו הוראות מה לצעוק ומה לחשוב יחד עם האנימציה על המסכים שמסבירה לו שעכשיו "d-fence!". הכרוז הזה עם הצרחות של "רעעעעש!" ו"ארינה לא לתת!" הוא זלזול טהור באינטלגנציה של הקהל. כאילו האוהד המטומטם לא מסוגל לעקוב לבד אחרי מהלך המשחק, להבין מתי שורקים בוז ומתי כולם קמים על הרגליים בהתרגשות בסל קריטי שמשנה מומנטום. לא כל דבר צריך להעתיק ממכבי, ואת המפעיל של הקייטנה עדיף לגנוז באופן מיידי.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  18:36:29  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gootel

חיים היקר ! לצערי הרב הפועל ירושלים בכדורסל לא משמשת אלטרנטיבה אמיתית למכבי מכיוון שהיא בפועלה ובבסיסה נוהגת בדיוק כמו מכבי ואני אסביר את עצמי : נתחיל באולם הארנה - מקדש קפיטליסטי שבו העשיר רואה ממקום טוב והעני ממקום פחות (אם בכלל) - מקום ליד הקוים רק אם אתה מקורב או מיליונר , שורות ראשונות 10 אלף שח למנוי , שורות אחרי 5000 שח למנוי ואחרי 2500 שח למנוי ויש את הבוקסים באמצע שבו מקבלים מרפסת עם חדרון 100 אלף שח , למעלה בגלריה יושבים העניים - זה ממש אמפי כמו בתקופת הקיסרים - מה לזה ולהפועל אין לי מושג .
נמשיך למה שאני עברתי בתור אוהד - מנוי עלה לי 2500 שח לא ניצלתי אפילו חצי ממנו כי כל העונה הזאת למעט גמר הגביע וגמר הפלייאוף היה גרבאז טיים אחד גדול - באירופה היינו פשוט קטסטרופה (קבוצה שבאה עם 7 שחקנים ובלי מאמן ניצחה אותנו) , בגמרים המעניינים ביקשו ממני לקנות כרטיס כששיא החוצפה היה לבקש 300 שח למשחק הגמר מבעל מנוי , הקבוצה טענה שזה המנהלת שמבקשת את הכסף אבל מבירור שעשיתי המנהלת לקחה משהו כמו 50 אחוז מהסכום - בקיצור ההנהלה מצאה הזדמנות לגבות עוד קצת מבעלי המנויים . דרך אגב - בעל מנוי שלא ניצל את האפשרות לקנות את מקומו ב 300 , ההנהלה מכרה אותו ב 700 שח טבילין וטקילין .
טוב , זה רק עניין הכסף , בוא נמשיך הלאה - ניהול מביך של כל ארועי המשחק שאפילו הנהלת מכבי ואוהדי מכבי היו מובכים - הנהלת הפועל ירושלים יוצאת מתוך נקודת הנחה שהירושלמי המצוי הוא בכלל אמריקאי שגדל וגר במיאמי או ניו יורק או לוס אננג׳לס בטח לא בירושלים - כרוז מביך שכל מילה שהוא מוציא מהפה הוא עושה עם מבטא אמריקאי , אפילו שהוא אומר את המילה אריה , והוא בכלל תימני הכרוז הזה נשבע לך . במשך פסקי הזמן וההפסקות בין הרבעים יש כל מיני טקסים שנעים בין השפלת ילדים שעושים תחרות בקפיצה על בלון ( כל פסיכולוג ילדים יגיד לך שבדיעבד האקט הזה הוא טראומה לילד) לבין השפלת אוהדים עם הרקדניות השטחיות המשעממות , כאשר שיא השיאיים זה בסוף הרבע השלישי שמביאים ילד חולה מאד להעניק לו אהבה מהאוהדים על מנת לחזק אותו ואת רוחו שזה לכשלעצמו מבורך מאד לדעתי , רק שחבל מאד שהופכים את כל הטקס הזה למין פרסומת אחת מהלכת שבו במירב הזמן דואגים להלל ולשבח את נותני החסויות ויש שם עוד אחד מההנהלה שכל הזמן דואג להזיז שם את כולם ואת הילד החולה כדאי שזה יצטלם טוב ועושה זאת בצורה אגרסיבית כל כך וחסרת רגישות - את החבר הנהלה הזה אני כבר מתעב באופן אישי .
אפשר להמשיך לדבר על דוד פדרמן , אבי הראל , דני פדרמן וגיא הראל - לדעתי הם קורצו מאותו החומר בדיוק .
יש לי עוד מלא מה להגיד על ההתנהלות המכבית של הנהלת הפועל , לא ארחיב אבל בראשי פרקים , מחירים מופקעים מאד בקיוסקים , כל השחקנים הזרים בכלל לא הגיעו לחגוג בככר ספרא כי זה בכלל לא מעניין אותם וככל הנראה זה לא היה כתוב בחוזה , בלון ענק כמו איזה יתוש ענק שגם מזמזם כמו יתוש עם סלוגן של חברת ביטוח הפריע לי לראות את הנפת הצלחת אליפות ולעוד אלפים כמוני , הרדיפה אחריי חודש לפני שהעונה נגמרת שאני חייב לחדש את המנוי אחרת המחיר ייקפוץ בעוד 20 אחוז ועוד כאלה וכאלה .
שהתעוררתי בבוקר שאחרי משחק הגמר התפללתי שאנחנו בקטמון במידה ונצליח בעתיד ונגיע לאירופה לא נהיה כאלה , שנדע לזכור את כולם , שנמשיך בלי יציע כבוד והשטיות האלה , שנקדם קבוצות של נשים , שלא נקח מחירים מופקעים ,שלא נפוצץ בפירסומות , שנקדם את הנזקקים והעניים והמסכנים מבלי לבקש קרדיט על כך ומבלי להפוך את זה לרדיפת בצע .
ולמרות כל זאת תמיד אשאר אדום ובמקרה של הכדורסל בדיוק כמוך - דרך הטלביזיה . (אלה אם כן יהיה איזה משחק יורוליג מעניין ואז אשב עם ה״עניים״ בגלריה) .
ליאור גוטריימן .

יש פה הרבה אמת - בעיקר בסעיף האמריקניזציה של חוויית הצפיה והמחירים - אבל יש פה גם לא מעט חצאי אמיתות או סלקטיביות מגמתית, שזה דבר שאני אישית מאוד לא אוהב. סתם כמה דוגמאות -
חלק מהזרים הגיעו לחגוג והם דווקא מאוד מחוברים לעיר ולקהילה
קבוצת הכדורסל הגדילה את ההשקעה בנוער פי כמה - למעשה זה השינוי הכי מהותי שנעשה מאז הגיעה ההנהלה החדשה - וכמובן שזו גישה הכי לא אמריקנית בספורט
המון כרטיסים מחולקים חינם למעוטי יכולת
הקבוצה מאוד מעורבת בקהילה ורוב הפעילויות שלה נעשות שלא לאור זרקורי התקשורת, אגדיל ואומר, לדעתי אפילו יותר מקטמון שלנו
נערות עידוד זה חיוב של מנהלת הליגה והנהלת הקבוצה פעלה כראוי כדי שאצלנו זה לא יגלוש למופע הסקס-טיפשעשרה שמקובל בכל המגרשים האחרים
וכו' וכו'.
ואגב, קטמון היא שיאנית המחירים בליגות הנמוכות / הקבוצה עם הכי הרבה שחקני ביתר מקוריים בהרכב הראשון שלה, כך שאני מצפה מעצמנו (לצד טפיחת השכם העצמית הראויה) שלא לחלק את העולם בחלוקות דיכוטומיות ולראות גם את הגוונים שבאמצע.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-04/07/2015 19:05:10
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  18:45:32  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוסיף על דבריו של עוגן שגם התחרויות בהפסקות בין הרבעים הן מטעם המנהלת ולא יוזמה של הקבוצה המארחת (ולראיה הן מתקיימות בכל המשחקים המשודרים בטלויזיה).
ה"המצאה" היחידה של הקבוצה עצמה זה הטקס עם הילד החולה, ולהתלונן על משהו כזה זה כבר גובל בקטנוניות.
עם זאת קשה להתווכח עם הלך הרוח הכללי בדבריו של ליאור.

עבור לתחילת הדף

gootel gootel מנותק

39 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  19:14:59  הצג פרופיל שלח ל- gootel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוגן קורבי היקר: דונטה , ברייסי ומקי לא הגיעו הגיע רק גפני , הקבוצה משקיעה בשחקני נוער רק בגלל שהיא יודעת שזה שווה הרבה כסף ( היא לא משקיעה בקבוצת נשים כי זה לא שווה הרבה כסף ) , הכרטיסים שמחולקים למעוטי יכולת מחולקים רק במשחקים חסרי חשיבות או על בסיס מקום פנוי זאת אומרת שאם משהו יציע 100 שח על חשבון אדם ללא יכולת ההנהלה תלך אם זה שיש לו 100 , הקבוצה לא מעורבת בשום פעיליות חברתיות ואם היתה הייתי יודע על כך - מה שכן הם כן הולכים לבתי חולים ועל כך אני מודה לה (ולא בציניות) , את מופעי הריקוד המביכים אפשר להחליף בברייקדאנס או היפהופ או משהו כזה ואז זה גם יהיה מגניב וגם נראה לי שלמנהלת לא יהיה בעיה עם זה . רגל עץ היקר גם - כתבתי שלעודד את רוחו ואת בריאותו של הילד החולה לכשעצמו זה מבורך אבל להפוך את זה לפרסומת זה ציני בטירוף מה לעשות אבל זאת דעתי .
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי gootel

ליאור גוטריימן .

יש פה הרבה אמת - בעיקר בסעיף האמריקניזציה של חוויית הצפיה והמחירים - אבל יש פה גם לא מעט חצאי אמיתות או סלקטיביות מגמתית, שזה דבר שאני אישית מאוד לא אוהב. סתם כמה דוגמאות -
חלק מהזרים הגיעו לחגוג והם דווקא מאוד מחוברים לעיר ולקהילה
קבוצת הכדורסל הגדילה את ההשקעה בנוער פי כמה - למעשה זה השינוי הכי מהותי שנעשה מאז הגיעה ההנהלה החדשה - וכמובן שזו גישה הכי לא אמריקנית בספורט
המון כרטיסים מחולקים חינם למעוטי יכולת
הקבוצה מאוד מעורבת בקהילה ורוב הפעילויות שלה נעשות שלא לאור זרקורי התקשורת, אגדיל ואומר, לדעתי אפילו יותר מקטמון שלנו
נערות עידוד זה חיוב של מנהלת הליגה והנהלת הקבוצה פעלה כראוי כדי שאצלנו זה לא יגלוש למופע הסקס-טיפשעשרה שמקובל בכל המגרשים האחרים
וכו' וכו'.
ואגב, קטמון היא שיאנית המחירים בליגות הנמוכות / הקבוצה עם הכי הרבה שחקני ביתר מקוריים בהרכב הראשון שלה, כך שאני מצפה מעצמנו (לצד טפיחת השכם הראויה) שלא לחלק את העולם בחלוקות דיכוטומיות ולראות גם את הגוונים שבאמצע.

נערך על ידי - gootel ב-04/07/2015 19:18:51
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  20:59:18  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gootel

[quote]עוגן קורבי היקר: דונטה , ברייסי ומקי לא הגיעו הגיע רק גפני , הקבוצה משקיעה בשחקני נוער רק בגלל שהיא יודעת שזה שווה הרבה כסף ( היא לא משקיעה בקבוצת נשים כי זה לא שווה הרבה כסף ) , הכרטיסים שמחולקים למעוטי יכולת מחולקים רק במשחקים חסרי חשיבות או על בסיס מקום פנוי זאת אומרת שאם משהו יציע 100 שח על חשבון אדם ללא יכולת ההנהלה תלך אם זה שיש לו 100 , הקבוצה לא מעורבת בשום פעיליות חברתיות ואם היתה הייתי יודע על כך - מה שכן הם כן הולכים לבתי חולים ועל כך אני מודה לה (ולא בציניות) , את מופעי הריקוד המביכים אפשר להחליף בברייקדאנס או היפהופ או משהו כזה ואז זה גם יהיה מגניב וגם נראה לי שלמנהלת לא יהיה בעיה עם זה . רגל עץ היקר גם - כתבתי שלעודד את רוחו ואת בריאותו של הילד החולה לכשעצמו זה מבורך אבל להפוך את זה לפרסומת זה ציני בטירוף מה לעשות אבל זאת דעתי .

אז עכשיו אתה מודה שידעת שהגיע שחקן חיזוק אחד לחגיגות ובכל זאת טרחת לכתוב "כל השחקנים לא הגיעו". יפה. אגב, גפני לא היה היחיד היה גם ציון תומס.
איך אתה נכנס לראש של בעלי הקבוצה וטוען שהם משקיעים בנוער רק בשביל לחסוך כסף בעתיד? קצת יומרני, מה עוד שזה ממש לא נכון. הפועל מחזיקה מחלקת נוער הכי גדולה בארץ כולל המון ילדים בלי מושג ובלי סיכוי להגיע לרמה של ליגה רביעית. אם ההשקעה בנוער היתה רק כדי לחסוך היו משאירים את הקבוצות החזקות. קשה כל כך לפרגן???
אולי גם כל פעילויות הצדקה הרבות שנעשות מחוץ לתחום התקשורת הן רק לחסוך כסף?
הלאה - כרטיסים למעוטי יכולת מחולקים בכל המשחקים. מידיעה אישית.
הלאה - מעודדות. לפני שתי עונות הקבוצה נקנסה כשעשתה מופע ברייקדאנס במקום מעודדות. אתה לא הכי מכיר את המציאות.
מחירים מופקעים בקיוסק - לא שייך לקבוצה. מנסים ללחוץ בעירייה
כרוז - הבטיחו לשפר לאור התלונות (המוצדקות). נקווה שיקיימו.
עם כל החרא האמריקני קבוצת הכדורסל היא הדבר הכי יפה וקהילתי בליגה המחורבנת הזאת, ארגון האוהדים הנפלא שלנו צמח שם, הבעלים הם אוהדים שרופים. יש מקום רב לשיפור אבל הנטייה שלנו בקטמון להשוות את כל העולם לעצמנו ולהזדעזע היא מופרזת.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-04/07/2015 21:12:32
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  21:42:17  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכרוז באמת נורא ואיום. לזרוק.
תופעת המעודדות היא מגעילה ודוחה, אבל היא נכפתה ע"י המנהלת.
המשחקים "המשעשעים" בהפסקות הם דבילים ברמות קשות. גם הם ניכפו, אני מבין.
עם כל זה, האווירה ביציעים מצויינת. רוח הבריגדה שולטת, ויש הרבה משותף עם מה שאנחנו מכירים מקטמון (כולל השירים).
חשוב לחזק את הקשר בין הקבוצות.
עבור לתחילת הדף

gootel gootel מנותק

39 הודעות

נשלח - 04/07/2015 :  21:59:03  הצג פרופיל שלח ל- gootel הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוגן , אני יכול להתוכח איתך עוד מלא אבל בתכלס אין לי עניין ברמה האישית לעשות זאת , הבעיה של הפועל כדורסל זה לא האוהדים כי הם לדעתי הטובים שיש בארץ , הויכוח שלי הוא מול ההנהלה והכיוונים שהיא הולכת , לדעתי בכיוונים האלה לא ישאר לקבוצה אוהדים אמיתיים אלה רק אוהדי נצחונות . אני בן 41 שיחקתי בכיתה ז, איזה חודשיים בהפועל כדורסל (לא הייתי שחקן משהו) והייתי אוהד שרוף בתקופה ששיחקו שם גל קנז , עדי בן ארי , דייויד בלאט , לאמר הארד וריקי בראון ( כל אחד בתקופות שונות ) מבחינתי שדני קליין נכנס לתמונה הפסקתי להיות אוהד צמוד , משהו שם התקלקל לי ברגש לקבוצה . בשנה האחרונה לאחר 24 שנים החלטתי לחדש את המנוי ומה שקרה לי זה שהבנתי מה התקלקל אז , ואני מפחד שזה לא יקרה בטעות או לא בטעות גם לקטמון בגלל זה בכלל כתבתי את התגובה לפוסט של חיים . אני באמת לא מאורע בפרטים עד הסוף אבל בגדול אומר שהפועל כדורסל נראה לי כמו מסחרה גדולה אחת בלי רגש ונראה לי שגם עדי גורדון יודע שהאהבה לא הביאה את האליפות אלה הג׳ובה .
דרך אגב הערצתי את עוגן קורבי שהוא היה בנוער של הפועל , אני הייתי בן 7 ואבא שלי עבד באגד והיה מסיע את הנוער למשחקי חוץ אז הוא היה לוקח גם אותי , נשבע לך כל משחק הוא היה שם לפחות 3 גולים , היה לו לפחות 40-50 גולים בעונה בנוער . תמיד יש לי הרגשה שאם אז היה הנהלה כמו של קטמון הוא היה אחד הגדולים בארץ .
/]

ציטוט:
עוגן קורבי היקר: דונטה , ברייסי ומקי לא הגיעו הגיע רק גפני , הקבוצה משקיעה בשחקני נוער רק בגלל שהיא יודעת שזה שווה הרבה כסף ( היא לא משקיעה בקבוצת נשים כי זה לא שווה הרבה כסף ) , הכרטיסים שמחולקים למעוטי יכולת מחולקים רק במשחקים חסרי חשיבות או על בסיס מקום פנוי זאת אומרת שאם משהו יציע 100 שח על חשבון אדם ללא יכולת ההנהלה תלך אם זה שיש לו 100 , הקבוצה לא מעורבת בשום פעיליות חברתיות ואם היתה הייתי יודע על כך - מה שכן הם כן הולכים לבתי חולים ועל כך אני מודה לה (ולא בציניות) , את מופעי הריקוד המביכים אפשר להחליף בברייקדאנס או היפהופ או משהו כזה ואז זה גם יהיה מגניב וגם נראה לי שלמנהלת לא יהיה בעיה עם זה . רגל עץ היקר גם - כתבתי שלעודד את רוחו ואת בריאותו של הילד החולה לכשעצמו זה מבורך אבל להפוך את זה לפרסומת זה ציני בטירוף מה לעשות אבל זאת דעתי .

אז עכשיו אתה מודה שידעת שהגיע שחקן חיזוק אחד לחגיגות ובכל זאת טרחת לכתוב "כל השחקנים לא הגיעו". יפה. אגב, גפני לא היה היחיד היה גם ציון תומס.
איך אתה נכנס לראש של בעלי הקבוצה וטוען שהם משקיעים בנוער רק בשביל לחסוך כסף בעתיד? קצת יומרני, מה עוד שזה ממש לא נכון. הפועל מחזיקה מחלקת נוער הכי גדולה בארץ כולל המון ילדים בלי מושג ובלי סיכוי להגיע לרמה של ליגה רביעית. אם ההשקעה בנוער היתה רק כדי לחסוך היו משאירים את הקבוצות החזקות. קשה כל כך לפרגן???
אולי גם כל פעילויות הצדקה הרבות שנעשות מחוץ לתחום התקשורת הן רק לחסוך כסף?
הלאה - כרטיסים למעוטי יכולת מחולקים בכל המשחקים. מידיעה אישית.
הלאה - מעודדות. לפני שתי עונות הקבוצה נקנסה כשעשתה מופע ברייקדאנס במקום מעודדות. אתה לא הכי מכיר את המציאות.
מחירים מופקעים בקיוסק - לא שייך לקבוצה. מנסים ללחוץ בעירייה
כרוז - הבטיחו לשפר לאור התלונות (המוצדקות). נקווה שיקיימו.
עם כל החרא האמריקני קבוצת הכדורסל היא הדבר הכי יפה וקהילתי בליגה המחורבנת הזאת, ארגון האוהדים הנפלא שלנו צמח שם, הבעלים הם אוהדים שרופים. יש מקום רב לשיפור אבל הנטייה שלנו בקטמון להשוות את כל העולם לעצמנו ולהזדעזע היא מופרזת.
[/quote]

נערך על ידי - gootel ב-04/07/2015 22:11:34
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 05/07/2015 :  00:12:03  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא לוקח צד בויכוח רק רוצה לציין שאין שום השקעה בנוער מעבר למה שהיה בשנים עברו.
אולי שעה נוספת לסגל יהלום. אבל באמת שלא יותר מזה.
עבור לתחילת הדף

amirberner amirberner מנותק

70 הודעות

נשלח - 05/07/2015 :  10:07:13  הצג פרופיל שלח ל- amirberner הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גפני ודיון תומפסון הגיעו לספרא, וכנראה גם מקי שהגיע באיחור כי הלך לאיבוד...
לגבי הכרוז, זה לא זלזול באינטיליגנציה, אין מה לעשות, עובדתית זה סופר משמעותי. כשהוא אומר ארינה להתעורר ולשרוק, הדציבלים של הקהל עולים בהרבה. אולי לא צריך לעורר את הגוש המעודד, אבל רוב הקהל יושב בשאר היציעים, ושם הבדל העידוד עם או בלי הנחיית הכרוז מאד מאד מורגש.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 05/07/2015 :  11:48:21  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

אני לא לוקח צד בויכוח רק רוצה לציין שאין שום השקעה בנוער מעבר למה שהיה בשנים עברו.

מספרית יש יותר ילדים היום מאשר לפני שנתיים. כמעט אלפיים ילדים. זאת האינדיקציה הכי טובה להשקעה שמעבר לשאיפה להישגיות, כי רוב הקבוצות הן לא היהלום שאתה מדבר עליו. מעבר לזה, יש את פרוייקט שחקן חונך שהושק השנה, יש את מרכז הלמידה לילדי המחלקה במבשרת שהוקם השנה ולפחות עוד עשרה פרויקטים כאלה שעולים לא מעט כסף. לדעתי אתה לא מעודכן במיוחד.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-05/07/2015 11:59:34
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 05/07/2015 :  18:42:36  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

מספרית יש יותר ילדים היום מאשר לפני שנתיים. כמעט אלפיים ילדים. זאת האינדיקציה הכי טובה להשקעה שמעבר לשאיפה להישגיות, כי רוב הקבוצות הן לא היהלום שאתה מדבר עליו. מעבר לזה, יש את פרוייקט שחקן חונך שהושק השנה, יש את מרכז הלמידה לילדי המחלקה במבשרת שהוקם השנה ולפחות עוד עשרה פרויקטים כאלה שעולים לא מעט כסף. לדעתי אתה לא מעודכן במיוחד.

לא, אני דווקא די מעודכן. מספר הילדים זה לא אינדיקציה להשקעה. להפך, יותר ילדים זה יותר הכנסה ולא יותר השקעה.
סגל יהלום זה גולת הכותרת לפי דר אורי אלון וגיא הראל בטקס סיום העונה של המחלקה.
שחקן חונך - אין דבר כזה. נשאר בגדר רעיון.
מרכז למידה - יש וזה רעיון מבורך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם חיים ברעם על האליפות בכדורסל נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07