פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה יהיה ?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה יהיה ?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מה יהיה ? נושא הבא  

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 28/06/2015 :  16:11:55  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לנוכח ריבוי השחקנים שמגיעים אלינו מהיריבה
העירונית יצא לי לחשוב מה יהיה העתיד של קטמון .
אני לא אסתיר את דעתי . אני לא אוהב שקטמון
מבוססת על שחקני בית"ר . לדעתי חייבים לקחת
את כל הכספים שמשולמים ליוצאי בית"ר ולהשקיע
אותם בטיפוח מחלקת נוער איכותית שתצמיח שחקני בית
שיובילו אותנו בשנים הקרובות .

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 29/06/2015 :  09:26:45  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל זמן שלא תהיה לנו מחלקת נוער איכותית, נצטרך רכש. אני לא מעדיף תל אביבי, חיפאי או כל אחד אחר על פני יוצאי ביתר. להיפך, אני מעדיף ירושלמי. הם והמועדון יתחברו זה לזה ומבחינה מקצועית נרוויח, כי ביתר מייצרת שחקנים טובים.
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 29/06/2015 :  10:06:25  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חלק מהעיוות של הכדורגל בארץ היום הוא הפערים הגדולים בין מחלקות הנוער.
קבוצות הליגה הלאומית (וגם חלק מקבוצות ליגת העל) מלאות ביוצאי מחלקות הנוער של מכבי חיפה, התל אביביות, ביטר ועוד מספר קבוצות נוער חזקות, שאין להם סיכוי להשתלב בקבוצות האם והם הרבה יותר טובים מיוצאי מחלקות הנוער של הקבוצה המאמצת. שרשרת המזון ממשיכה כלפי מטה.
על מנת לשבור את מעגל הקסם יצטרכו קבוצות הדרג השני להשקיע בנוער שלהם ולבצע העדפה מתקנת בשילובם בבוגרים. קטמון צריכה להיות שותפה במהפכה, ולשם כך עליה להרים את מחלקת הנוער.
מעבר לכך - איני רואה יתרון ליוצאי מכבי חיפה או באר שבע על יוצאי ביטר.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 29/06/2015 :  12:16:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר למה שענו לך, אני אוסיף את מלת הקסם פה....סבלנות.
אתמול באימון פתיחה דיברתי ארוכות עם שחקן שגדל אצלנו,רק אצלנו. השנה ימלאו לו 16 והוא ישחק בנערים א'.
כמה כסף שלא תשפוך לא ישנה את העובדה שאנחנו מועדון צעיר. ושגם עשינו טעויות בעבר בכל הקשור במחלקות הצעירות.
ועכשיו מתקנים. אבל זה לוקח זמן.
השחקנים שאתה ואני וכולנו מדברים עליהם, שחקני בית מבטן ומלידה שמשתלבים בבוגרת - שחקני בית אמיתיים, הגדולים מבינהם בכיתה ו' היום, והצעירים ביותר בכיתה א'.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

נערך על ידי - gideon ב-29/06/2015 12:19:27
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 29/06/2015 :  20:05:34  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון - מדויק

לאט לאט
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 29/06/2015 :  20:18:11  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שגדעון אמר ועוד אחי עובגים על זה יום יום שבוע שבוע,אגלה לך סוד אני משתדל להביא ילדים לבית ספר שלנו מכל חור בעיר בסוף זה עוד ישתלם ובנתיים סובלנות.

אליה
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 29/06/2015 :  20:58:08  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מסכים חלקית עם הדברים של גידעון .
אני חושב שהתהליך של גידול שחקנים יתפוש
תאוצה ויהיה מהיר יותר אם ננחית אצלנו במיידי
מאמן בעל שם בגידול וטיפוח שחקני נוער . כיום מחלקות הנוער
של ביתר וסאדר טובות משלנו . אבל אם נחתים מנהל מקצועי
תותח לנוער הרבה שחקנים ירצו לשחק דווקא בנוער של קטמון .
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 30/06/2015 :  09:34:12  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל נכון. אין לנו עדיין מחלקת נוער מבוססת וזה מובן, אבל השאלה שנשאלת היא האם בשש שבע שנים האלה, עד ש"הילדים שהיום בכיתה ו'" יגיעו לבוגרים, האם עד אז אנחנו מעוניינים (או מוכנים) לבסס את הקבוצה שלנו על יוצאי ביתר ירושלים. שאלה שצריך להתמודד איתה.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-30/06/2015 09:43:05
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 30/06/2015 :  14:16:14  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא רואה בעייה עם יוצאי ביטר, כל עוד אנחנו לא משביחים להם שחקנים מוכשרים.
עבור לתחילת הדף

dd63 dd63 מנותק

39 הודעות

נשלח - 30/06/2015 :  15:43:00  הצג פרופיל שלח ל- dd63 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביתר קבוצת צמרת בליגת העל.
כל שחקן שמגיע משם משביח את הקבוצה.
גם אני הרגשתי מאוד לא נוח עם ההגעה של ברוכיאן, בעיק מהסיבה שלא רוצה להיבנות על נפלים מביתר, והיום אני חושב אחרת.
בתכלס, ללא שחקני ביתר (ובעיקר ברוכיאן) היינו מדשדשים העונה במרכז הטבלה.
עברו הימים שהכדורגל הוא פוליטי ומנוהל על ידי מפלגות וקהלים אידאולוגיים ולכן כבר שנים רבות שהשמים לא נופלים ממעברים של שחקנים בין יריבות עירוניות

dd
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 30/06/2015 :  15:58:25  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנו נוטים לשכוח שהשנה אנו מציינים בסה"כ 7 שנים לקיומו של המועדון (במתכונת העצמאית.
הפועל קטמון היא כעת חלופה לגיטימית לשחקנים ירושלמים ומבסביבתה.
יש לזכור שעד הקמת הפועל קטמון בירושלים לא היו הרבה חלופות רציניות לשחקני כדורגל צעירים.
אותם שחקנים הם כיום בגיל הבוגרים, וחלקם מוצאים את מקומם אצלנו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מה יהיה ? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07