משתמש |
מה יהיה ?  |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 28/06/2015 : 16:11:55
|
לנוכח ריבוי השחקנים שמגיעים אלינו מהיריבה העירונית יצא לי לחשוב מה יהיה העתיד של קטמון . אני לא אסתיר את דעתי . אני לא אוהב שקטמון מבוססת על שחקני בית"ר . לדעתי חייבים לקחת את כל הכספים שמשולמים ליוצאי בית"ר ולהשקיע אותם בטיפוח מחלקת נוער איכותית שתצמיח שחקני בית שיובילו אותנו בשנים הקרובות .
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 29/06/2015 : 09:26:45
|
כל זמן שלא תהיה לנו מחלקת נוער איכותית, נצטרך רכש. אני לא מעדיף תל אביבי, חיפאי או כל אחד אחר על פני יוצאי ביתר. להיפך, אני מעדיף ירושלמי. הם והמועדון יתחברו זה לזה ומבחינה מקצועית נרוויח, כי ביתר מייצרת שחקנים טובים.
|
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 29/06/2015 : 10:06:25
|
חלק מהעיוות של הכדורגל בארץ היום הוא הפערים הגדולים בין מחלקות הנוער. קבוצות הליגה הלאומית (וגם חלק מקבוצות ליגת העל) מלאות ביוצאי מחלקות הנוער של מכבי חיפה, התל אביביות, ביטר ועוד מספר קבוצות נוער חזקות, שאין להם סיכוי להשתלב בקבוצות האם והם הרבה יותר טובים מיוצאי מחלקות הנוער של הקבוצה המאמצת. שרשרת המזון ממשיכה כלפי מטה. על מנת לשבור את מעגל הקסם יצטרכו קבוצות הדרג השני להשקיע בנוער שלהם ולבצע העדפה מתקנת בשילובם בבוגרים. קטמון צריכה להיות שותפה במהפכה, ולשם כך עליה להרים את מחלקת הנוער. מעבר לכך - איני רואה יתרון ליוצאי מכבי חיפה או באר שבע על יוצאי ביטר. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 29/06/2015 : 12:16:29
|
מעבר למה שענו לך, אני אוסיף את מלת הקסם פה....סבלנות. אתמול באימון פתיחה דיברתי ארוכות עם שחקן שגדל אצלנו,רק אצלנו. השנה ימלאו לו 16 והוא ישחק בנערים א'. כמה כסף שלא תשפוך לא ישנה את העובדה שאנחנו מועדון צעיר. ושגם עשינו טעויות בעבר בכל הקשור במחלקות הצעירות. ועכשיו מתקנים. אבל זה לוקח זמן. השחקנים שאתה ואני וכולנו מדברים עליהם, שחקני בית מבטן ומלידה שמשתלבים בבוגרת - שחקני בית אמיתיים, הגדולים מבינהם בכיתה ו' היום, והצעירים ביותר בכיתה א'.
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
נערך על ידי - gideon ב-29/06/2015 12:19:27 |
 |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 29/06/2015 : 20:05:34
|
גדעון - מדויק
לאט לאט |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 29/06/2015 : 20:18:11
|
מה שגדעון אמר ועוד אחי עובגים על זה יום יום שבוע שבוע,אגלה לך סוד אני משתדל להביא ילדים לבית ספר שלנו מכל חור בעיר בסוף זה עוד ישתלם ובנתיים סובלנות. |
אליה |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 29/06/2015 : 20:58:08
|
אני מסכים חלקית עם הדברים של גידעון . אני חושב שהתהליך של גידול שחקנים יתפוש תאוצה ויהיה מהיר יותר אם ננחית אצלנו במיידי מאמן בעל שם בגידול וטיפוח שחקני נוער . כיום מחלקות הנוער של ביתר וסאדר טובות משלנו . אבל אם נחתים מנהל מקצועי תותח לנוער הרבה שחקנים ירצו לשחק דווקא בנוער של קטמון . |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 30/06/2015 : 09:34:12
|
הכל נכון. אין לנו עדיין מחלקת נוער מבוססת וזה מובן, אבל השאלה שנשאלת היא האם בשש שבע שנים האלה, עד ש"הילדים שהיום בכיתה ו'" יגיעו לבוגרים, האם עד אז אנחנו מעוניינים (או מוכנים) לבסס את הקבוצה שלנו על יוצאי ביתר ירושלים. שאלה שצריך להתמודד איתה. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-30/06/2015 09:43:05 |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/06/2015 : 14:16:14
|
אני לא רואה בעייה עם יוצאי ביטר, כל עוד אנחנו לא משביחים להם שחקנים מוכשרים. |
 |
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 30/06/2015 : 15:43:00
|
ביתר קבוצת צמרת בליגת העל. כל שחקן שמגיע משם משביח את הקבוצה. גם אני הרגשתי מאוד לא נוח עם ההגעה של ברוכיאן, בעיק מהסיבה שלא רוצה להיבנות על נפלים מביתר, והיום אני חושב אחרת. בתכלס, ללא שחקני ביתר (ובעיקר ברוכיאן) היינו מדשדשים העונה במרכז הטבלה. עברו הימים שהכדורגל הוא פוליטי ומנוהל על ידי מפלגות וקהלים אידאולוגיים ולכן כבר שנים רבות שהשמים לא נופלים ממעברים של שחקנים בין יריבות עירוניות |
dd |
 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 30/06/2015 : 15:58:25
|
אנו נוטים לשכוח שהשנה אנו מציינים בסה"כ 7 שנים לקיומו של המועדון (במתכונת העצמאית. הפועל קטמון היא כעת חלופה לגיטימית לשחקנים ירושלמים ומבסביבתה. יש לזכור שעד הקמת הפועל קטמון בירושלים לא היו הרבה חלופות רציניות לשחקני כדורגל צעירים. אותם שחקנים הם כיום בגיל הבוגרים, וחלקם מוצאים את מקומם אצלנו.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
מה יהיה ?  |
|