משתמש |
עדכון החתמות חדשות לכולםםםםם  |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 15/06/2015 : 22:01:05
|
הציניות שלך לא כל כך במקומה. נראה שחשוב לך מהקבוצה ועל כן אתה חייב להבין שמאחר ואין לנו בעל הון שמכניס יד עמוקה לכיסו, יכולת גיוס הספונסרים היא קריטית לצד החשיבות האדירה של חברי העמותה הן בהזרמת כספים מיידים לתפעול והן למשיכת ספונסרים. אם אנחנו רוצים קבוצה חזקה עלינו לנסות ולהגדיל את מספר חברי העמותה. חלק מההטבות של חברי העמותה הוא הדיווח על הנעשה בקבוצה שחלקים ממנו לא תמיד צריכים להיחשף לכולם. |
 |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 15/06/2015 : 22:23:07
|
אני לא חושב שהמידע " המסווג " שמוענק לחברי העמותה הוא הגורם שישכנע אנשים להצטרף לעמותה . ישנם תכנים שאכן ראוי שיישארו בפורום חברי עמותה כמו מידע על הצבעות , וועדים הנהלה וכדומה . לדעתי מידע על החתמות שחקנים וכדומה צריך לפרסם כי זה יכול קצת לפגוע ולהרחיק אוהדים שאינם חברי עמותה ואולי אף ליצור פילוג |
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 15/06/2015 : 22:45:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אני לא חושב שהמידע " המסווג " שמוענק לחברי העמותה הוא הגורם שישכנע אנשים להצטרף לעמותה . ישנם תכנים שאכן ראוי שיישארו בפורום חברי עמותה כמו מידע על הצבעות , וועדים הנהלה וכדומה . לדעתי מידע על החתמות שחקנים וכדומה צריך לפרסם כי זה יכול קצת לפגוע ולהרחיק אוהדים שאינם חברי עמותה ואולי אף ליצור פילוג
פילוג בין מי למי? אני לא מבין... יש עניין עקרוני מבחינתך בלא להצטרף לעמותה? אגב, כן. להודיע ראשונים על החתמות זה חלק מהעניין. כי כולם ששים להצטרף בשביל לקרוא באופן בלעדי על דוח מנהל תקין לרשם העמותות... נו באמת |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 16/06/2015 : 21:17:32
|
כל הויכוח הזה נראה לי מוזר לחלוטין רוצים תפרסמו לא רוצים אל תפרסמו יש עוד דרכים לקבל מידע העיקר שרוח רעה לא תשרור כאן וזה לא ענין עקרוני לא להצטרף זה ענין כלכלי וזו החלטה אישית של כל אחד מה גם שקוני הכרטיסים תורמים אף הם לכלכלת המועדון במיוחד עם כל האורחים החד פעמיים שהופכים לפעמים לרב פעמים ומשאירים לא מעט כסף בקופת המועדון אז העיקר שקטמון תצליח וכל השאר ממש שטויות
|
 |
|
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 16/06/2015 : 22:24:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
החתמות מעניינות חדשות על פי דאבל פס העדכון מיועד לכולם גם לקוני כרטיסים בלבד http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=13236
כמו בחיים עצמם, יש עליות ויש מורדות, יש דברים שמחים ויש דברים עצובים. אני שמח על הבאתם של השחקנים המוזכרים בכתבה, אבל באותה נשימה אני גם עצוב על לכתם של העוזבים.
ואם כבר מחזירים שחקנים שהיו אצלנו, אפשר להוסיף עוד כמה? אוהד אדלשטיין? סמיר עבדאלחי?
|
 |
|
red moon
61 הודעות |
נשלח - 17/06/2015 : 11:22:02
|
ואם כבר מחזירים שחקנים שהיו אצלנו, אפשר להוסיף עוד כמה? אוהד אדלשטיין? סמיר עבדאלחי?
[/quote]
שלום עקיבא? אלירן ג'ורג'? |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 17/06/2015 : 14:37:48
|
אלירן גורג לא ישחק יותר בהפועל קטמון ירושלים גם עקיבא לא מסביות שונות.אדלשטיין עסוק מדי. |
אליה |
 |
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 17/06/2015 : 15:02:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אלירן גורג לא ישחק יותר בהפועל קטמון ירושלים גם עקיבא לא מסביות שונות.אדלשטיין עסוק מדי.
מה עם תומר איוואן האיום ואבי סנדור? פנויים? |
 |
|
nanad
12 הודעות |
נשלח - 21/07/2015 : 12:38:37
|
מישהו יודע למה בן אוזן לא ממשיך? |
 |
|
mbs
295 הודעות |