פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פינת החדשות הטובות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פינת החדשות הטובות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם פינת החדשות הטובות נושא הבא
עמוד: מתוך 2

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 19/03/2010 :  19:41:31  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גאסטון

תמיד אותם אנשים. לעולם לא משתנים. כמה אפשר לספוג.
מה חגיגי מה? מה תיקון כפר יונה? מה תכנון מסיבות?
מי שרוצה ישלם. מי שלא - שיראה מאחורי הגדרות. אבל בחייאת רבאק, מספיק כבר לדוש ולתת עכשיו חמישים תגובות זהות בנוגע לחגיגות הלא צפויות. גם ככה אם יבואו יותר מאלף נפסיד. אם נהיה כמו שאנחנו, ובלי כל המכובדים בשקל, נוכל לחגוג חגיגה הכי אמיתית וכנה.

צודק גאסטון .יש לנו אלפי הזדמנויות לחגוג ,לא צריך משהו גדול .צריך אמיתי וכנה.לכן כדאי שגם ה 1000 לא יבואו כי אלו באו רק שהתחלנו לנצח ומועמדים לעליה.עדיף ה 500 של משחק הפתיחה.אבל בעצם גם הם באו רק בגלל שזה היה חינם.הכי טוב ה 300 בעלי מניות ששילמו כסף.אבל איפה הם היו במשחקי חוץ,שהיה צריך לטרוח?יאללה. נסתפק ב 80 שהיו בדימונה.גם היה רחוק,גם עלה כסף.
זאת תהיה חגיגה הכי אמיתית וכנה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 19/03/2010 :  20:13:05  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ובלי קשר, אני לא מבין מה הקטע עם טדי פתאום

הקטע עם טדי הוא מן הסתם בעיקר בגלל רצון ההנהלה למכור כרטיסים,מה שכנראה לא אפשרי בגבעת רם.נראה לי רצון לגיטימי
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 19/03/2010 :  22:57:59  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גאסטון

גם ככה אם יבואו יותר מאלף נפסיד. אם נהיה כמו שאנחנו, ובלי כל המכובדים בשקל, נוכל לחגוג חגיגה הכי אמיתית וכנה.

צודק מאה אחוז.
וגם הפורטוגזי מעליי:
לגבי עניין הקהל, אולי כולנו נעזוב עכשיו את תכנון המשחק שיהיה עוד חודש נגד אשקלון ונעשה מאמץ מקסימלי להביא כמה שיותר אוהדים למשחק הקרוב מול תל-שבע, שבהחלט יכול להפוך למשחק עלייה ספונטני.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  09:08:37  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי פיספסתי משהו, אבל שמישהו יסביר לי למה נצחון במשחק הבא לא מעלה אותנו בכל מקרה?
לפי מה שנאמר כאן, במקרה של שיוויון נקודות, יקבע מאזן המשחקים בין הקבוצות. כיוון שביננו לשגב המאזן לטובתנו והפער הוא שש נקודות (שזה מספר הנקודות שישארו בקופה), נראה שנצחון בשבוע הבא יספיק.

אני טועה?

נערך על ידי - האחים מרילי ב-20/03/2010 09:10:18
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  10:42:04  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן.
לא המאזן הפנימי בין הקבוצות יקבע אלא מאזן הניצחונות, דהיינו מי ניצחה יותר משחקים.

נערך על ידי - קראנקו ב-20/03/2010 10:42:38
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  11:32:59  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

כן.
לא המאזן הפנימי בין הקבוצות יקבע אלא מאזן הניצחונות, דהיינו מי ניצחה יותר משחקים.

ובמקרה של שיוויון במאזן הניצחונות יתקיים משחק מכריע בין שתי הקבוצות?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  11:54:41  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

כן.

לפי התקנון כן.
אני חושב ששכחתם שהפועל גם עלתה ליגות, לא רק ירדה, ולכן לא נגיע למצב הזה. את הטראומות תשאירו בצד. אני לפחות, עובד על עצמי בעניין.
תיקו של שגב באשקלון, לא תסריט הזוי בכלל, בית"ר אשקלון קבוצה מצויינת שאיבדה עניין בשלב מוקדם, ומשחק הבית הקרוב הופך לחגיגה.
כל מי שיכול, שיעלה לשידור ברדיו ירושלים ביום שלישי ויפמפם.
כל מי שמכיר עיתונאי , שיטחן לו את המוח.
כל מי שנתקל באוהד הפועל, שיזכיר לו להגיע, שיעיר אותו. כבר הייתה עלייה קטנה בכמות נגד מודיעין, היו כמה אוהדים שלא היו בגבעת רם השנה, הגיעו ונהנו, צריך להעלות את הרף.
חייבים למלא את היציעים, גם בשביל הנחת, גם בשביל האגו, ולא פחות חשוב - יש כאן חבורת שחקנים, על הנייר חובבנים, שהתנהגו השנה כמקצוענים ככל שהמסגרות איפשרו. בניגוד לשנתיים שחלפו - כסף גדול הם לא ראו, מצלמות לא סבבו אותם, לא היה להם מקום לטעויות ונפילות מתח, למרות שכל שבועיים הייתה פגרה, הם שמרו על מחוייבות - אז בשבילם. מגיע להם להרים את הראש אחרי השער הראשון ולראות יציע דחוס גועש. הם הרויחו את זה, הם יסיימו את העבודה שלהם ויהיו לסגל הראשון בהנהלת האוהדים שלנו שיעלה ליגה, בואו נשתדל לעשות את שלנו ביציע.

נערך על ידי - קראנקו ב-20/03/2010 12:13:03
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  12:41:51  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

כן.

לפי התקנון כן.
אני חושב ששכחתם שהפועל גם עלתה ליגות, לא רק ירדה, ולכן לא נגיע למצב הזה. את הטראומות תשאירו בצד. אני לפחות, עובד על עצמי בעניין.
תיקו של שגב באשקלון, לא תסריט הזוי בכלל, בית"ר אשקלון קבוצה מצויינת שאיבדה עניין בשלב מוקדם, ומשחק הבית הקרוב הופך לחגיגה.
כל מי שיכול, שיעלה לשידור ברדיו ירושלים ביום שלישי ויפמפם.
כל מי שנתקל באוהד הפועל, שיזכיר לו להגיע, שיעיר אותו. כבר הייתה עלייה קטנה בכמות נגד מודיעין, היו כמה אוהדים שלא היו בגבעת רם השנה, הגיעו ונהנו, צריך להעלות את הרף.
חייבים למלא את היציעים, גם בשביל הנחת, גם בשביל האגו, ולא פחות חשוב - יש כאן חבורת שחקנים, על הנייר חובבנים, שהתנהגו השנה כמקצוענים ככל שהמסגרות איפשרו. בניגוד לשנתיים שחלפו - כסף גדול הם לא ראו, מצלמות לא סבבו אותם, לא היה להם מקום לטעויות ונפילות מתח, למרות שכל שבועיים הייתה פגרה, הם שמרו על מחוייבות - אז בשבילם. מגיע להם להרים את הראש אחרי השער הראשון ולראות יציע דחוס גועש. הם הרויחו את זה, הם יסיימו את העבודה שלהם ויהיו לסגל הראשון בהנהלת האוהדים שלנו שיעלה ליגה, בואו נשתדל לעשות את שלנו ביציע.

תודה על התשובה קודם כל.
לא שאלתי כי אני חושב שנגיע לזה אלא פשוט רציתי לדעת. אני מוכן להמר על החתולה שלי שהפועל עולים.
אהבתי את הניתוח שלך לגבי ענין השחקנים.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  12:46:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מס' הטלפון של תכנית האוהדים ביום שלישי ברדיו ירושלים "החדש" הוא:
0508000101. התכנית מתחילה בשעה 1800, וניתן להרשם קודם.
לכל מי שעולה לשידור מוקצבות 2 דקות, כולל ההפרעות של המנחים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-20/03/2010 15:01:01
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  13:30:45  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה, ותיק.
ד"א, גירסת 2010 לשיר "אנ'לא נוסע לקריית שמונה" מהעלייה ללאומית, עם מילים מותאמות לליגה הנוכחית באדיבות מחברי גירסת המקור תושק לקראת סיום משחק הבית הקרוב.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  13:54:44  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא ניתן לנסח טוב יותר !

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  14:38:54  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

[/quote]
כבר כמה שבועות יש כתבות מפגנות עלינו במקומון של שכונת קטמון - יש דבר כזה. השבוע היה ראיון נהדר עם שקד בוארון וגם ציטוטים מלאור.
אני אנסה לסרוק מחר לטובת הפחות אותנטים שבניכם ( סתם, סתם...) שלא מקבלים את החינמון. אני גם לוקח על עצמי לברר עלות מחיר מודעה כדי לפרסם שם לפני המשחק מול אשקלון.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  16:36:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש קישור לדף אירוע בפייסבוק?

ומה מצב הפוסטרים, יא רסקולניקוב, מארגן משהו?

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 20/03/2010 :  20:23:26  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

צודק גאסטון .יש לנו אלפי הזדמנויות לחגוג ,לא צריך משהו גדול .צריך אמיתי וכנה.לכן כדאי שגם ה 1000 לא יבואו כי אלו באו רק שהתחלנו לנצח ומועמדים לעליה.עדיף ה 500 של משחק הפתיחה.אבל בעצם גם הם באו רק בגלל שזה היה חינם.הכי טוב ה 300 בעלי מניות ששילמו כסף.אבל איפה הם היו במשחקי חוץ,שהיה צריך לטרוח?יאללה. נסתפק ב 80 שהיו בדימונה.גם היה רחוק,גם עלה כסף.
זאת תהיה חגיגה הכי אמיתית וכנה.
[/quote]
80 זה קצת מעט, הייתי מוסיף עוד 9 שחקנים ו- 80 אוהדים בדווים שיעשו איתנו אצבע.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם פינת החדשות הטובות נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07