פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

נקודה למחשבה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  נקודה למחשבה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם נקודה למחשבה נושא הבא
עמוד: מתוך 3

דנונה דנונה מנותק

75 הודעות

נשלח - 31/05/2015 :  20:14:48  הצג פרופיל שלח ל- דנונה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עצמי לא מאמין שיצא משהוא מנסיון הרכישה החדש.רק ציינתי עובדה שאם כן זה הולך להיות הרבה יותר קשה
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 31/05/2015 :  21:16:32  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

איל,
אם היית בא ליום העמותה ומצטרף לאחד הדיונים בשולחנות העגולים היית מתרשם שנושא האיחוד נוכח מאוד. יש חברים שרואים בו איום, אחרים - תקווה, אבל להתעלם אי אפשר.
לגבי ההשפעה של שיחות האיחוד על ירידת הליגה ישנן שתי גרסאות
1. לא הייתה השפעה בכלל
2. השיחות הזיקו והיו בין הגורמים לירידה
בעובדה - ירדנו ליגה, ואפשר רק לשער איפה נמצאת האמת. לכן נראה לי שרוב חברי העמותה, ואני בתוכם, נוקטים בגישה הפרקטית:
מכיוון שישנה סבירות מסויימת שאכן נגרם נזק, לא לוקחים סיכון.
זה לא אומר שוויתרנו על סעיף 3 בתקנון. אבל צריך למצוא דרך שבה העיסוק בשאלת האיחוד איננו גוזל אנרגיות של העמותה, ואיננו גורם לפילוג ועויינות ביננו. דפנה גולדשמיט מהוועד הציעה מנגנון כזה למשל.
לגופו של עניין - אני מאלה שהיו שמחים אילו בסוף הדרך היתה קבוצה אדומה אחת בירושלים. השאלות הן:
1. מה תהיה דמותה של אותה קבוצה? למשל - תנאי הכרחי מבחינתי - בעלות אוהדים (לפחות 51%). מדגיש - לא רק ניהול, בעלות.
2. מה הדרך הכי נכונה להגיע לאותה מטרה? יש ביננו הגורסים שרק קטמון חזקה, שמתעסקת בעיקר בבנייה וחיזוק עצמה, תביא לייעד שהיצבת. אני מסכים.

אני עם הקיפוד.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 31/05/2015 :  23:33:53  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דנונה

איחוד בתנאים אופטימליים כמו שהוצע שנה שעברה כבר לא יהיה. קבוצת הרוכשים החדשה מעוניינת באיחוד אבל בתנאים שונים ופחות טובים ממה שהוצע בעבר

קודם שיקנו, אחר כך שידברו...

+1

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם נקודה למחשבה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07