| משתמש |
בעיות אמיתיות.  |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 17:53:53
|
מאז הקמתה, הפועל קטמון עדיין לא עשתה את הצעד הכי חשוב עד כה - הקמת מחלקת נוער. קבוצה בליגה ב' חייבת מחלקת נוער עם מינימום מסויים של קבוצות. אין כיום מגרשים עם משטח דשא ראוי למחלקות נוער בירושלים. עצוב, אך אמת. ויקטור וסאסי הרסו את המגרש ביד המורה שהוקצה להם ע"י העיריה בועדת הקצאות או השד יודע איזו ועדה, השורה התחתונה היא שיש שטח שנהרס ע"י הפועל ס.א.ד.ר והוא עומד כמזבלה שאין לה הופכין. במתקן בקריית היובל אי אפשר להתאמן טכנית,גם שם חירבו את הדשא, מה שגורר את הסאסיונות על מחלקותיהם להרוס באמצע השבוע את הדשא של גבעת רם. בית"ר מכרה את בית וגן, צריכה להתפנות וגוזלת את מירב תשומת הלב בעניין. מגרש "מבט" בקטמון ח' אם יוכשר, לפי העיריה יוקצה ברובו לביטר וסאסיונה (5 ימים בשבוע) ובשאריות לנו. נשמת אפו של מועדון היא אמנם אוהדיו, אך ללא מגרש ביתי, מתקן אימונים ראוי ומחלקות נוער התוססות בו אין לו מערכת חיסונית ועתיד בטוח. אורי ואשר גולה מנסים בכל כוחם להעיר את העיריה, אבל בלי שהלבלרים הכושלים יבינו שזה צורך של העיר הזאת, צו השעה שנדחף מלמטה, יהיה להם קשה מאד לצלוח את התשובות הדיפלומטיות שמסתירות 0 עשייה של מינהל הספורט העירוני. אין לי פתרונות קסם, מטרת אשכול זה לעורר מודעות, ולנסות להעלות פתרונות,טלפונים\ מכתבים לעיריה, או פקסים\מיילים, או להציף את תכנית "אוהדים" ברדיו, או "להטריד" את ראש העיר שלבטח יגיע למשחק העלייה לכשיבוא. יאללה, עזרה, בבקשה.
|
נערך על ידי - קראנקו ב-16/03/2010 17:58:33 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 19:57:19
|
אין ספק שמצב המתקנים בבירה כאוב. אולם, כפי שהפסקנו לחכות לסאסי שישקם את הפועל, אין מנוס מלהפסיק לחכות לעיריה. אם המשמעות היא לאמן קבוצות ילדים ונוער בגן סאקר, בקראפט ובבתי הספר המשתתפים בליגת השכונות נקבל זאת באהבה. אם קבוצת בוגרים יכולה להצליח בתנאים כאלה, אין סיבה שילדים לא. מכתבים לראש העיריה וניצול הבמה התקשורתית הן פעולות חיוביות, אולם, מחלקת נוער חיה, בועטת וחסרת בית תהיה מרשימה הרבה יותר. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 20:49:23
|
קראנקו ידידי, אתה צודק שיש להרים קול. אז לגבי הרדיו המקומי, יש את תוכנית האוהדים בימי ג' בשעה 1800. הטלפון הוא: 0508000101. לצערי אנשי קטמון כמעט ואינם עולים לשידור [ירון דואק די מתמיד. אני עליתי כמה פעמים, אבל די התייאשתי בגלל הרדידות שלהם]. אז קראנקו - עלה לשידור! לגבי העיריה, באתר העיריה ניתן למצוא את כתובות המייל של בעלי תפקידים: http://www.jerusalem.muni.il/jer_main/defaultnew.asp?lng=1 לצערי, ראש העיריה [הוא אינו ראש העיר, רק טדי היה ראש העיר] מתגלה כחלש מאד בתחום הביצוע וביכולת ההשפעה שלו על מנגנון העיריה. ראו למשל את עניין הקמת חדרי ההלבשה בגביעת רם. אם לברקת היתה עצמה, הוא היה קורא לנוגעים בדבר, דופק על השולחן ומורה להם לבצע את העניין תוך חודש, כאשר הוא מגיע לביקורי ביקורת מדי שבוע. אבל ברקת עסוק בדברים חשובים יותר במזרח העיר. אלישע פלג הוא מחזיק תיק הספורט - say no more...
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 22:13:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי צפוני
אין ספק שמצב המתקנים בבירה כאוב. אולם, כפי שהפסקנו לחכות לסאסי שישקם את הפועל, אין מנוס מלהפסיק לחכות לעיריה. אם המשמעות היא לאמן קבוצות ילדים ונוער בגן סאקר, בקראפט ובבתי הספר המשתתפים בליגת השכונות נקבל זאת באהבה. אם קבוצת בוגרים יכולה להצליח בתנאים כאלה, אין סיבה שילדים לא. מכתבים לראש העיריה וניצול הבמה התקשורתית הן פעולות חיוביות, אולם, מחלקת נוער חיה, בועטת וחסרת בית תהיה מרשימה הרבה יותר.
אבל זה לא מספיק לאמן בגן סאקר, צריך מגרש חוקי לארח, ואת זה אין. להפסיק לחכות לעיריה זו סיסמא יפה, אבל אי אפשר לארח בחצר בית ספר משחק ליגה לנוער, ואי אפשר לבנות מחלקת נוער על טובות, כפי שמסתדרים היום, מאימון לאימון. ליגת השכונות היא יוזמה מדהימה, אין בכלל מה להשוות לחובות הנגזרים מהחזקת מחלקת נוער ראויה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 09:21:25
|
מעבר לנסיונות ללחות על העיריה, ניראה לי שצריך להתארגן גם למצב בו העיריה לא רוצה לעזור. לא ניראה הגיוני שבגלל העיריה נוותר על מחלקת הנוער.
אני מניח שאפשר בעקרון למצוא מגרשים באיזור ירושלים, למרות חוסר הנוחות והעלות של זה. מבשרת, גבעת זאב, ומעלה אדומים הם רק חלק מהאפשרויות. גם לא יהרוג אותנו לארח במקומות יותר רחוקים, כמו מודיעין או אפילו רמלה. ברור שזה רחוק מאוד מאידאלי, אבל אולי לא תהיה לנו ברירה.
לגבי עלות, אפשר להוסיף בדמי החבר לשנה הבאה אפשרות לתרום ספציפית למחלקת הנוער. אני מניח שרבים ישמחו לתרום לכך. אפשר גם לנסות לארגן ספונסרים על החולצות שיקבלו גם חשיפה מסיבית באתר.
גם לי אין פתרונות קסם. אם יצאו לפועל פעולות מחאה שאני אוכל לעזור בהם, אני אשמח להשתתף. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 15:37:42
|
לשחק מחוץ לירושלים זה בעייתי מאוד ולא סביר בעליל לקבוצות ילדים ונוער.
סתם שאלה, מה בערך העלות של שיפוץ אחד המגרשים? (יעני להחליף דשא אני מניח, כמה יקר זה כבר יכול להיות שהעירייה פשוט תזניח אותם ותתן להם להתבזבז?
|
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 16:22:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
לשחק מחוץ לירושלים זה בעייתי מאוד ולא סביר בעליל לקבוצות ילדים ונוער.
סתם שאלה, מה בערך העלות של שיפוץ אחד המגרשים? (יעני להחליף דשא אני מניח, כמה יקר זה כבר יכול להיות שהעירייה פשוט תזניח אותם ותתן להם להתבזבז?
הם מדברים על עלות שיפוץ של יד המורה בסדר גודל של 4 מיליון ש"ח.דשא +מבנים לחדרי הלבשה. לפי דעתי זה מספר מוגזם, אבל גם אם תוריד חצי זה עדיין הרבה יותר ממה שהעיריה שמה על תשתיות ספורט, אם נוציא את ארנת הכדורסל מהמשוואה. |
נערך על ידי - קראנקו ב-17/03/2010 18:14:18 |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 18/03/2010 : 10:59:03
|
אני מזמן טוען, שפרויקט הארינה בירושלים הוא פרויקט מגלומני ומיותר בגלל הרבה סיבות .אבל גם בגלל המשאבים העצומים שהעירייה משקיעה שם ובהכרח זה יבוא על חשבון קבוצות אחרות בירושלים.
|
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 18/03/2010 : 16:33:46
|
יש בירושלים כמה מגרשים מעולים ומוכנים: עיסאוויה, ג'בל מוכבר, איצטדיון בינלאומי פנטסטי בא-ראם (אולי זה האחרון נמצא מחוץ לירושלים בעצם ולכן אינו חלק מלב האומה). מתנהלים בהם משחקי ליגה מצויינים. אני בטוח שבעיסאוויה ישמחו לארח אותנו, ושגם קבוצות נוער וילדים מכל הארץ ישמחו לבוא לשחק שם, בבירת ישראל (אגב, כל יום ראשון משחקים שם נהגי מונית יהודים וערבים באחווה מופלאה)
|
 |
|
|
גוס
9 הודעות |
נשלח - 18/03/2010 : 19:44:31
|
| אולי יש גם אופציה לשפץ את המגרש בגאולים [משוגע בקעה] למרות שלא חושב שגודלו תקני |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
|
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 19/03/2010 : 10:23:12
|
מה הבעיה בדיוק?
האם אנחנו זקוקים להקצאה של כסף או של קרקע מהעירייה?
האם ישנה דרישה מוגדרת של העירייה מאיתנו? שימו חצי מיליון ש"ח לשיפוץ ואנחנו ניתן לכם את המגרש הזה? האם יש הסכמה של העירייה לעשות סוג כלשהו של מאצ'ינג למימון שאנחנו נשיג? או שפשוט אנחנו חייבים להמתין לחבורת המאוננים הללו? |
 |
|
| |
בעיות אמיתיות.  |
|
|
|