| משתמש |
אלהוזייל-קטמון שישי 19.3 בשעה 1230 ברהט  |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 12:04:58
|
לפי אתר ההתאחדות המשחק יתקיים במגרש ברהט בשעה 12:30! וזאת כ"הצגה ראשונה" למשחק של שגב שלום נגד תל שבע שמתוכנן לשעה 15:00. כזכור אלהוזייל עומדים, גם כקבוצה, לדין משמעתי ביום רביעי בשל אירועי המשחק שהופסק נגד שגב שלום בשבוע שעבר. סעיף האישום - התנהגות שאינה ספורטיווית. המגרש ברהט זה המגרש שליד בית הספר אבן סינא, למי שמחפש במפות. http://maps.google.com/?hl=iw&ie=UTF8&ll=32.226743,34.747009&spn=2.183969,2.69989&z=9
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-16/03/2010 12:09:50 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 14:25:58
|
| מישהו יכול לאמת את השעה? הגיוני שהמשחק יתחיל כל כך מוקדם? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 23:30:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
מישהו יכול לאמת את השעה? הגיוני שהמשחק יתחיל כל כך מוקדם?
מה הבעיה עם השעה הזאת?! מה זה הגזענות הזו?! הם גם ככה משחקים ביום הקדוש שלהם, ואני צריך לשוב לבירה האירופית שלי לפני כניסה שבת. קצת הבנה וסובלנות לא יזיקו לאוהדים שלנו. אני באמת לא מבין למה זה צריך להיות ככה. מאכזב. עצוב. |
יקומו לתחיה התנינים! |
 |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 23:46:49
|
אני לא יגיע חבר'ה שיהיה בהצלחה על תכעסו אליי את הכעס תפנו לדיקאנט הסטודנטים של תל חי שתקע לי מועד ג חריג ביום שישי והודיע שלושה ימים לפני שיהיה בהצלחה ותספרו לי אייך הולך יאללה הפועלללללללל!!!!!!!! ועל תבכו על השעה זה מה יש בכל זאת ליגה ג סדר זשה הדבר הכי רחוק שיש בא שלא נדבר על צדק |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 16/03/2010 : 23:51:18
|
רציתי לציין שני דברים שיקרו לאחר הניצחון שלנו ברהט ביום שישי אחה"צ:
בשעה 15:00 יתקיים החלק השני בדאבלהדר הנהדר כשמכבי שגב שלום תארח את הפועל תל שבע, במשחק השלמה, במגרש המפואר ברהט.אנחנו צריכים ששגב שלום תפסיד לנועלת הטבלה.
בשעה 15:15 יסתיים המשחק במודיעין בין העירוניים המקומיים לעירוניים מעיר השמש העולה.
במידה ובית שמש לא מנצחת ושגב שלום תפסיד:
עלינו ליגה! |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 00:11:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
המגרש שליד בית הספר אבן סינא, למי שמחפש במפות
ממעוף הגוגל ספרתי ארבעה מגרשי כדורגל (שנראים תקניים) ברהט... אחד ליד כמעט כל בי"ס בעיר. עושה רושם שעיריית ירושלים יכולה ללמוד מהם דבר או שניים על תמיכת הרשות המקומית בספורט, אפרופו האשכול המקביל בנושא קבוצת נוער. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
נערך על ידי - ארמדיל ב-17/03/2010 00:12:16 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 00:26:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
בשעה 15:00 יתקיים החלק השני בדאבלהדר הנהדר כשמכבי שגב שלום תארח את הפועל תל שבע, במשחק השלמה, במגרש המפואר ברהט.אנחנו צריכים ששגב שלום תפסיד לנועלת הטבלה.
בשעה 15:15 יסתיים המשחק במודיעין בין העירוניים המקומיים לעירוניים מעיר השמש העולה.
עלינו ליגה!
אם המצב ההיפותי הזה קורה (והוא לא יקרה), עדיין לא עלינו. אז המצב הוא 9 נק' 3 מחזורים לסיום. ממה שהבנתי מה שקובע זה מספר הנצחונות ואין משמעות להפרש שערים/המשחקים בין הקבוצות.
אבל אני אשמח לשמוע שאני טועה. |
 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 00:45:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת
עלינו ליגה!
אם המצב ההיפותי הזה קורה (והוא לא יקרה), עדיין לא עלינו. אז המצב הוא 9 נק' 3 מחזורים לסיום. ממה שהבנתי מה שקובע זה מספר הנצחונות ואין משמעות להפרש שערים/המשחקים בין הקבוצות.
אבל אני אשמח לשמוע שאני טועה.
זה כן משנה התוצאות בין הקבוצות, לפי מה שהבנתי. ולפיכך, עם שגב אין לנו בעיה כי ניצחנו אותם ואז תיקו. הץיקון היחיד הוא שאם בית שמש זה עדיין לא סגור אם הם מוציאים תיקו במודיעין, כי להם מאזן עדיף עלינו במשחקים ביננו. אבל אם הם מפסידים אז זה כן סגור. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 00:45:40
|
ציטוט:
אבל אני אשמח לשמוע שאני טועה.
אתה לא טועה לגבי זה שאין מצב שאנחנו עולים השבוע. אתה רק טועה לגבי זה שמספר הנצחונות לא רלוונטי ובמידה של שוויון נקודות בסוף העונה יתקיים משחק פלייאוף. תכלס אנחנו זקוקים ל-7 נקודות מ-4 משחקים וכל השאר לא מעניין.
דרך אגב, לא הבחנתי בפוסט של עמוס עם הברכה לבני לוד על נצחונם הדרמטי על קרית-שמונה, שהרחיק אותם עד כדי 8 נקודות מהקו האדום. פספסתי אותו? עם זאת, עמוס בודאי מודאג ממצבה של מכבי באר-שבע, אשר מאז התפוצצות פרשת קניית המשחקים רק מפסידה ברצף, וכעת נמצאת רק 6 נקודות מעל אותו קו אדום.
|
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 01:44:12
|
כל אחד פה בליגה אחרת. אחד אומר שמה שקובע זה מספר הנצחונות, אחד אומר שזה המפגשים הפנימיים ואחד בכלל אומר שיש משחק מכריע בכל מקרה של שיוויון נקודות.
שיבוא כבר מישהו שיודע בוודאות וישים לזה סוף. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 05:47:43
|
רגל עץ - ברכתי את בני לוד כמו שצריך... גם אני מודאג בעניין מכבי באר שבע, קבוצה סימפטית עם קהל אוהדים נלהב שנקלעה למשבר
|
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 06:36:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
כל אחד פה בליגה אחרת. אחד אומר שמה שקובע זה מספר הנצחונות, אחד אומר שזה המפגשים הפנימיים ואחד בכלל אומר שיש משחק מכריע בכל מקרה של שיוויון נקודות.
שיבוא כבר מישהו שיודע בוודאות וישים לזה סוף.
כדי להבהיר אחת ולתמיד את העניין להלן הציטוט מתקנון האליפות של ההתאחדות לכדורגל, סעיף 12.ג.8: "על אף האמור בס"ק 3-7 לעיל, במשחקי ליגה ב' ו- ג', במשחקי ליגת נשים וכן במשחקי ליגת נוער עילית, נוער מחוזית ונערים א' מחוזית תחולנה ההוראות הבאות: א. אם מספר הנקודות של שתי קבוצות או יותר יורה על שיוויון, יקבע מיקומן עפ"י מספר הנצחונות, היינו הקבוצה אשר לה מספר נצחונות גדול יותר מאשר לאחרות, תמוקם במקום גבוה יותר, השניה במשפר הנצחונות תמוקם במקום שלאחריה וכך הלאה. ב. במקרה של שיוויון בין קבוצות, הן בנקודות והן בנצחונות ויש צורך לקבוע מיקום סופי בטבלת המשחקים, בין לצורך קביעת האלופה ובין לצורך השתתפות במסגרת משחקים כלשהי, ייערך בין קבוצות אלה משחק מכריע". [הכוונה משחק אחד על מגרש שייקבע על ידי ועדת הליגה והגביע בשיטת משחקי הגביע כולל הארכה ובעיטות 11 במקרה של חוסר הכרעה].
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-17/03/2010 06:58:35 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 07:51:56
|
טוב שיש את ותיק. אני מתנצל על הטעות וההטעיה. מדלולה צודק ואני לא הייתי מודע לזה שמספר הנצחונות משמעותי. בכל מקרה, עוד שבע נקודות וכל שוברי השוויון האלה הופכים ללא רלוונטיים.
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 16:37:43
|
| עלינו, לא עלינו. תעזבו את זה בשקט בינתיים. יהיו הסעות לרהט? |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 17/03/2010 : 19:13:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
עלינו, לא עלינו. תעזבו את זה בשקט בינתיים. יהיו הסעות לרהט?
אם למשחקים לא פחות חשובים בשעות יותר נוחות לא הצלחנו להוציא הסעה, אז אתה מוזמן לנחש אם תהיה הסעה... (או לנסות ולחפש טרמפ...) |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
| |
אלהוזייל-קטמון שישי 19.3 בשעה 1230 ברהט  |
|