פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סיכום שבועי 7.5.15

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סיכום שבועי 7.5.15
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם סיכום שבועי 7.5.15 נושא הבא  

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  17:34:47  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שוב את הסיכום השבועי אני מעלה כאן השבוע לטובת אלה שאינם חברים עדיין.

הקבוצה הבוגרת

כל מילה נוספת מיותרת.

שאר הפעילויות:

ליגת השכונות:
ביום שני הקרוב, בשעה 16:00 יתקיים בבית הנוער העברי טורניר הבנים הדחוי. אנו צריכים מתנדבים לפעילויות השונות ונשמח גם אם יבואו אוהדים לעודד.
מחר נציגות מקבוצות הנערות והילדות יקחו חלק באירוע אתנה הולכת רחוק 2015 כחלק מהפרוייקט לאומי לקידום נשים בספורט. ביום זה מתכנסות נשים מכל ענפי הספורט אך גם כאלו שאינן עוסקות בספורט באופן קבוע. במתחם הספורט בתל אביב ימתינו להן פעילויות ספורט שונות, פרטים נוספים ניתן למצוא באינטרנט. אם מישהי (כל אחת מהאוהדות, בנות זוג של אוהדים, שחקנים או כל אחת) מעוניינת להצטרף הא ליצור קשר עם נועה. עדיין קיימים מקומות אחרונים בהסעה.
במהלך החודש יתקיימו עוד שני טורנירים לקבוצות, בנות ב- 26.5 ובנים 28.5, נשמח לעזרה והתנדבות כרגיל.

קריית יערים:
התקיים שבוע אימונים רגיל. להזכירכם כי ב 13.5 יתקיים משחק נגד ביתר ירושלים נערים ב, וב 16.5 הקבוצה הבוגרת תטוס לפאריז לשבוע ביחד עם ילדים מאבו גוש כאורחים של גוף יהודי התומך בדו קיום. הקבוצה הצעירה עובדת קשה לקראת משחק האימון נגד נתיב הל"ה שנדחה ל 11.5.

בית ספר לכדורגל:
היום התקיים מפגש לדו קיום עם ילדים מבית צפפא. ילדינו מכיתות ה-ו נפגשו עם ילדים מבית צפפא קיימו סדנאת דו קיום ולאחריה התקיים משחק ידידות.

אנו מקיימים את הפעילות בבית הספר עד לתאריך 29.6 שזו הפעילות הארוכה ביותר בעיר. ביטר לדוגמא מסיימים חודש לפנינו וכך גם כל השאר. יתכן ונקלוט ילדים מבתי ספר אחרים למשך החודש הזה (וקיים ביקוש גבוה לכך) מה שיגביר את החשיפה של בית הספר שלנו שלצערנו כבר מלא גם לעונה הבא....

פינת ההודעות:

אנו מבקשים מכולם לחדש חברות בעמותה לשנה הבאה בהקדם שכן אנו חייבים כבר כעת להתכונן לעונה הקרובה המתחילה בתחילת אוגוסט.

ב 15.5 תצא משלחת אוהדים לברמן כאורחי מועדון הכדורגל וורדן ברמן, לצורך השתלמויות הקשורים לעולם הכדורגל מצד האוהדים, ההשלמות תחולק לשלשה נושאים: נושא הסקאוט, הנושא החברתי והנושא המקצועי. למשלחת יצטרף גם המאמן אסף נמני.

ב 14.5 יחלו הבחירות לעמותה על כלל ענפיה

יום העמותה נדחה ל 29.5 וחובר לאסיפה השנתית הקבועה הנערכת בתקופה זו. בכוונתנו להתחיל את היום ב 12:30 בכל הקשור לערכי העמותה ולקודי ההתנהגות של כל אחת מהפעילויות והגורמים הקשורים לעמותה. בשעה 15:00 נתחיל את האסיפה הכללית שסדר יומה יפורסם בהמשך, ונסיים את היום סביב השעה 17:00. באסיפה יוצג כלל הנראה הועד והנציגים החדשים לשנה זו אלא אם נלך לנשיא ונבקש הארכה...
כניסת השבת באותו התאריך היא ב 19:02 כך שאנו מצפים שכולם יגיעו. זה גם לא על הבוקר בכדי שמי שעובד, צריך להוציא ילדים מהגן, לקחת את הכלב לטיול או להוציא את התוכי למעוף השבועי, יוכלו להגיע. היום הזה הוא יום חשוב ביותר למהות קיומנו כקהילה ולערכים אותם אנו מבקשים ליישם אצלנו. בקיצור צו 8 לכולם.

זיכרו שבקטמון, הקבוצה זה אני.

יאללה קטמון!!!

תמיד אדום תמיד אדום מנותק

29 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  22:09:58  הצג פרופיל שלח ל- תמיד אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לנושא חידוש החברות: אם הצוות המופלא שבזמנו עשה טלפונים והצליח כל כך בגיוס עדיין פעיל או מוכן להתכנס שוב, אני אשמח להעביר שמות של לפחות 10 אנשים איתם דיברתי ושאמרו שישקלו חברות. מדובר באנשים שאני מרגיש לא בנוח לנדנד להם אישית בהנתן הקשר ביננו, אבל טלפון מנציג העמותה עשוי בהחלט לעזור להם.
עבור לתחילת הדף

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  23:51:41  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי תמיד אדום

לנושא חידוש החברות: אם הצוות המופלא שבזמנו עשה טלפונים והצליח כל כך בגיוס עדיין פעיל או מוכן להתכנס שוב, אני אשמח להעביר שמות של לפחות 10 אנשים איתם דיברתי ושאמרו שישקלו חברות. מדובר באנשים שאני מרגיש לא בנוח לנדנד להם אישית בהנתן הקשר ביננו, אבל טלפון מנציג העמותה עשוי בהחלט לעזור להם.

מיד לאחר שייקבעו מחירי המנויים, הכרטיסים וההנחות, צוות המרקטינג יחל בעבודתו.
בינתיים מי שעדיין לא חידש אנא לחדש, חיסכו לכולנו זמן וטלפונים.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם סיכום שבועי 7.5.15 נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07