פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קול קורא: דמי חבר לעמותה בשנה הקרובה?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קול קורא: דמי חבר לעמותה בשנה הקרובה?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם קול קורא: דמי חבר לעמותה בשנה הקרובה? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 28/04/2015 :  22:26:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכולם.
לקראת האספה הקרובה מתכנסת ועדה המורכבת משלושה חברי עמותה ותיקים.
המנדט של הועדה הוא לגבש המלצות לחברי העמותה הנוכחיים על גובה דמי החבר, הנחות, עלות המנויים השונים ועלות כניסה חד-פעמית בעונה הבאה.
נשמח לשמוע את דעתכם. לצורך כך נפתחה כתובת דוא"ל יעודית:
ElhananM@katamon.co.il

שלכם- דוד, ליאור, אלחנן.

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 06/05/2015 :  02:32:26  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר'ה שלום.
קיימנו הערב פגישה ראשונה של הצוות שיגבש המלצות בעניין לועד המנהל ולאסיפת העמותה.
עד עכשיו התקבלו 4 מיילים בעניין מאוהדים ו/או חברי עמותה.
קצת/הרבה/סביר?
קבלנו רעיונות מעניינים ולא מעט חומר למחשבה.
אם יש מישהו ששומר עדיין משהו בבטן בעניין נשמח לשמוע בכל זאת.
הזמן קצר והמלאכה רבה.
שלכם- ליאור, דוד ואלחנן.

נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות...
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  06:58:36  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה חברים, חשוב לשמוע מה דעתכם בנידון.
עבור לתחילת הדף

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  11:55:40  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל מי שממליץ להכניס ילדים בחינם, לתת הנחות לכדורסל, להגביל את גובה מחיר הכרטיסים למשחקים, ועוד ועוד. זה הזמן שלכם להביע את דעתכם.
עבור לתחילת הדף

מיקי מיקי מנותק

128 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  13:58:50  הצג פרופיל שלח ל- מיקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המודיע שלום,
שאלתי בשרשור אחר ולא נעניתי אז אני שואל שוב כאן: האם תוכל להודיע לנו למה החלטתם שלא תהיה מסיבת עלייה?

אם זה נושא רגיש/סודי, אשמח לקבל תשובה בפרטי. תודה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  15:36:02  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיקי שלום, אם כבר אתה כאן בשרשור הזה,
אשמח לשמוע מה לדעתך דמי חברות בעמותה הראויים לעונה זו.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  16:00:28  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מיקי, אני מניח שהועד לא החליט שהוא נגד מסיבות ויפיל כל אחת כזאת שינסו לארגן. אולי פשוט תארגן אתה מסיבה? אני בטוח שיהיו חבר'ה שיצטרפו אלייך

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  17:57:18  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי המסיבות הספונטניות אחרי צור שלום ואחרי קרית אתא היו מושלמות,וכל מסיבה מאורגנת תהיה מאולצת ומיותרת.
נחכה לאירוע תחילת שנה.
אלחנן,אשמח לסייע בגיבוש ההמלצות בעניין המחירים וכו'
עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  18:23:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבר'ה תגיבו כאן או במאמצעות המייל היעודי.
אבל תעשו לנו טובה ותעזבו אותנו ממסיבות סיום פה בפוסט הזה.
ברוך השם אנחנו לא הועד המנהל.
יאללה, סוגרים הבסטה של הועדה בעוד כמה ימים.
תגיבו בבקשה.

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 07/05/2015 :  20:57:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אשתדל לשלוח מייל עם דעתי מחר. טיפונת עסוק ומחורפן בזמן האחרון.

אין לי שום דבר נגד הועדה, להיפך, ויחד עם זאת רציתי לשאול, למען השקיפות, איך הועדה התגבשה, ואיך הוחלט לגבי המשתתפים בה? האם יצא קול קורא להשתתפות בועדה? מי בחר את החברים שלה וכו'

שיהיה לכולנו בהצלחה וסוף שבוע נעים ורגוע.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 08/05/2015 :  00:00:49  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מיקי

המודיע שלום,
שאלתי בשרשור אחר ולא נעניתי אז אני שואל שוב כאן: האם תוכל להודיע לנו למה החלטתם שלא תהיה מסיבת עלייה?

אם זה נושא רגיש/סודי, אשמח לקבל תשובה בפרטי. תודה.

מיקי
אנו עדיין שיכורים מהחגיגות של שבוע שעבר ותיכננו שבסוף יום העמותה נחגוג שוב, הכוונה היתה לקיים פיקניק המוני.
א
לא שהכנס נדחה, והלוז נהיה דחוק. ההכנות לעונה מתחילות או למעשה כבר החלו ואוטוטו אנחנו בתחילת העונה הבאה. שם ממילא נקיים את מסיבת תחילת העונה המסורתי כפי שעשינו בשנים האחרונות.

לקיים כל כך הרבה מסיבות בזמן קצר נראה קצת טעם לפגם, כשגם העלויות של זה לא קטנות (ויש גם יום עמותה שהוא חשוב יותר) הוחלט לדלג על מסיבה אחת. אנו גם רוצים לרדת מהר אל הקרקע....

בקיצור תתכוננו למסיבת תחילת העונה בתחילת אוגוסט.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 08/05/2015 :  08:55:38  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אני אשתדל לשלוח מייל עם דעתי מחר. טיפונת עסוק ומחורפן בזמן האחרון.

אין לי שום דבר נגד הועדה, להיפך, ויחד עם זאת רציתי לשאול, למען השקיפות, איך הועדה התגבשה, ואיך הוחלט לגבי המשתתפים בה? האם יצא קול קורא להשתתפות בועדה? מי בחר את החברים שלה וכו'

שיהיה לכולנו בהצלחה וסוף שבוע נעים ורגוע.

הועד המנהל בחר באלחנן להוביל את הועדה השנה.
אלחנן מנוסה מאוד בקשר עם מועמדים וחברים
ודיבר השנה עם 150 איש
הצענו לצרף את ליאור שהובילה את ועדת זינו בשנה שעברה.
לאלחנן לוועד יש מחלוקות עוד לפני הקמת הועדה בנושא התמחור
אבל אנחנו סומכים עליו
הוא צירף את מי שצירף לוועדה והוציא קול קורא לפני 10 ימים
כל אחד יכול לסייע ולאלחנן

ירון
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 08/05/2015 :  10:28:41  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברשותכם אני אנצל את הפלטפורמה הזו, להביע את דעתי הצנועה. אמנם זה נושא רגיש במקצת שעד היום נדון בעיקר בפורום הסגור, אבל אני חושב שיש חשיבות רבה לדון בנושא, גם עם אוהדים שאינם חברי עמותה, על מנת להבין האם המחיר הוא חסם להצטרפותם לעמותה.

בגדול, אני חושב שמחיר החברות בעמותה התנפח לאורך השנים למחיר מוגזם, שפוגע ביכולת שלנו להגדיל את מספר חברי העמותה ומקבע אותו סביב תקרת זכוכית של אזור ה- 500 חברים.

אני לא יודע מה הבדיקות שנעשו לאורך השנים, אבל התחושה שלי היא שהמחיר הזה גם לא מהווה נקודת "רווח" מקסימלית.
לטעמי, צריך לעשות ניתוח כמו במיקרו כלכלה ולמצוא את הנקודה הזו
(אפשר לצורך העניין לעשות סקר בין אוהדים שאינם חברי עמותה ולהבין מהו המחיר שאותו הם מוכנים לשלם).

מעבר להכנסה המיידית מדמי החברות בעמותה, צריך לקחת בחשבון את התועלות הנוספות בהגדלת חברי העמותה. נכון להיום אנחנו מתהדרים בזה שאנחנו קהילה גדולה שמונה אלפי אנשים. אבל כשמסתכלים על הדוגרי- מספר חברי העמותה, אנחנו עומדים על מספר לא מרשים במיוחד, של כמה מאות בלבד. אני מתאר לעצמי,לדוגמא, שהאטרקטיביות שלנו לספונסרים היתה גבוהה משמעותית, אם היינו נניח 1000 חברי עמותה.

ברור שהורדת מחיר החברות הינו הימור, שעלול לפגוע בתקציב שלנו, אבל אני חושב שאפשר לייצר מנגנון ביטוח, שבמסגרתו חברי עמותה יתחייבו מראש, להשלים במידת הצורך, את סכום התשלום ל-1200 ש"ח, במידה ויתגלה שהורדת מחיר החברות, גורמת לנו לבור תקציבי. אני מעריך שבקלות ימצאו 200-300 אוהדים שיחתמו על התחייבות כזו.

בכל מקרה, תודה לחברי הוועדה, שמקדישים מזמנם, ושצריכים
לשבור את הראש בסוגייה...

עבור לתחילת הדף

elhananm elhananm מנותק

375 הודעות

נשלח - 08/05/2015 :  13:09:10  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של elhananm שלח ל- elhananm הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה מוקי ולאחרים שהגיבו כאן ובמייל היעודי.
תיקון קטן לירון-
דיברתי עם הרבה מעל 150 איש. ערכתי להערכתי כמה אלפי דקות של שיחות טלפון, חילופי מיילים ומסרונים עם אנשים.
לייזי- אכן היוזמה היא שלי והועד המנהל משתף פעולה באופן מלא. בצוות חברים גם ליאור וקיפוד. המטרה להגיש המלצות בהקדם לועד המנהל ולאסיפת העמותה.
כולם מוזמנים לסייע בחשיבה ובתובנות.
אכן הדילמה היא לא פשוטה.
שבת שלום.

עבור לתחילת הדף

dudiy dudiy מנותק

39 הודעות

נשלח - 08/05/2015 :  13:34:23  הצג פרופיל שלח ל- dudiy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי כפי שמוצג בטופס ההצטרפות -מחיר לחיילים וצעירים 750 ש"ח
יש לקבוע מחיר לסטודנטים נניח-850 ש"ח
אפשר לאפשר אופציה להצטרפות במחיר 850 גם למי שמתקשה כספית, כך שתועבר הבקשה
להצטרפות, ישולמו 850 השקלים וחברי העמותה שיכולים ישלימו (אנונימית) למי מהמתקשים ל 1200 .במידה ולא תימצא ההשלמה הכספית יוחזר הכסף .
בסופו של דבר רצוי לאפשר לכל מי שרוצה להצטרף, וברור שהיכולות הכספיות של כל אחד ואחת שונות .
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 08/05/2015 :  13:46:37  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אף אחד לא בדק באמת אם מחיר החברות בעמותה הוא הגורם המונע מאנשים להצטרף. לדעתי זה יותר הבאזז התקשורתי שקטמון עושה ומגוון הפעילויות החברתיות שכל אחד רוצה להיות חלק מגוף כזה.
יחד עם זאת צריך ללכת לקראת כל אחד שרוצה להיות חבר עמותה והוא קצת תפרן בימים אלו.
לא יהיה נורא אם נציג 600-700 חברי עמותה ולא כל אחד שילם את כל הסכום.
העיקרון ליצור תשתית ציבורית רחבה מבלי להיפגע כלכלית.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם קול קורא: דמי חבר לעמותה בשנה הקרובה? נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07