| משתמש |
רק לא מלחמת אחים  |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 14:03:05
|
עוד מעט זה חוזר: הויכוחים שלא נגמרים, ההשמצות, הטלת האשמה והקטנוניות הבלתי נסבלת.
אבל כבר היינו שמה וראינו לאן זה הוביל אותנו. לא חוזרים לזה בחיים.
|
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 16:45:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
עוד מעט זה חוזר: הויכוחים שלא נגמרים, ההשמצות, הטלת האשמה והקטנוניות הבלתי נסבלת.
על מה את מדבר מחאי? על מה ולמה ויכוחים? |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 17:52:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
לא מסכים איתך. דווקא מתוך הויכוחים ו"מלחמת האחים" אנחנו נבנים וגדלים. זה די בלתי נמנע שתהיינה אי הסכמות, וכאשר הן בעניניים כאלו רגישים ואמוציונליים הויכוחים יכולים גם להגיע למצבים לא נעימים. בסופו של זה הועד המנהל, על פי החלטת הרוב. ובסופו של דבר רובם ככולם מקבלים את זה.
זה די בלתי דמוקרטי לקבוע מראש שלא חוזרים לזה רק כי זה לא נעים לך, או כי זה עלול להוביל למצבים "בלתי נסבלים". |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 18:50:52
|
| אתה יכול לחזור למה שתרצה.אני? סיימתי את המלחמות שלי .ל א רואה כלום ממטר אחי מלבד הפועל קטמון ירושלים.שאר הדברים גם אם הם באדום לא מזיזים לי.לא רב עם אף אחד אוהב את כולם אבל את שלי לא אתן לאף אחד יאללה הפועל קטמון ירושלים. |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-25/04/2015 18:52:05 |
 |
|
|
mac40
79 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 19:20:23
|
| 1+ |
מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 19:36:54
|
| מישהו מבין על מה נפתח הפוסט הזה בדיוק? |
 |
|
|
יוצר אור1
54 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 19:58:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אתה יכול לחזור למה שתרצה.אני? סיימתי את המלחמות שלי .ל א רואה כלום ממטר אחי מלבד הפועל קטמון ירושלים.שאר הדברים גם אם הם באדום לא מזיזים לי.לא רב עם אף אחד אוהב את כולם אבל את שלי לא אתן לאף אחד יאללה הפועל קטמון ירושלים.
1+ |
 |
|
|
red moon
61 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 20:10:54
|
מה נהיה? נשמע כמו שיחת שיעמום של אמצע יולי
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/04/2015 : 20:11:48
|
אתה יכול לחזור למה שתרצה.אני? סיימתי את המלחמות שלי .ל א רואה כלום ממטר אחי מלבד הפועל קטמון ירושלים.שאר הדברים גם אם הם באדום לא מזיזים לי.לא רב עם אף אחד אוהב את כולם אבל את שלי לא אתן לאף אחד יאללה הפועל קטמון ירושלים.
סבבה. לא צריך לריב. וזכותך לחשוב מה שאתה רוצה.
יחד עם זאת, אין סיבה למנוע מאנשים להגיד מה שהם חושבים, רק מחשש שזה לא יהיה נעים ושזה עלול לגרום למריבות. זאת תהיה סתימת פיות שלא מתאימה לקבוצה כמו שלנו.
גם אני לא מתכוון להילחם עם אף אחד. אבל אני גם לא הולך לסתום אם זה יהיה רלוונטי, רק כי הנסיונות הקודמים היו לא מוצלחים ולא נעימים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 11:17:14
|
אליה, אני לא נכנס לויכוח הזה פה כי באמת הוא קצת לא קשור עכשיו אבל אני רק מבקש ממך לזכור שברגע שאתה אומר שאתה לא סופר את הפועל ירושלים ורק קטמון זה מה שמעניין אתה מאבד אותי. כי לי חשובה הפועל ירושלים כמו שחשובה לי קבוצת האוהדים. אז בואו נעצור את הדיון הזה פה אבל להבא אני מציע לגשת אליו קצת יותר בזהירות ולא לפוצץ אמירות בומבסטיות. |
 |
|
| |
רק לא מלחמת אחים  |
|