| משתמש |
היעד: 8000 בחגיגות העלייה, למען זה-להוריד מחירים!  |
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 13:08:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום88
אני אקנה דרך הקהילה הגאה ב-30 שקלים. אם יכלו לעשות להם הנחה יכלו לעשות לכולם.
אם זה באמת נכון אז זה fucked up ולא ברור מה עבר בראש למי שהגה את הרעיון האווילי הזה.
הרעיון ה"אווילי" הזה נהגה ע"י אנשים שמשקיעים עשרות שעות בשבוע מזמנם למועדון. קצת כבוד לא יזיק. אני מבטיח לך שדיבור כזה לא יקדם אפילו במעט שום דבר שאתה מנסה לקדם. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 13:09:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Brokoly
רק אני חושב שבגלל שהבטחנו כבר עלייה בכלל לא בטוח שיהיה כזה הרבה קהל?
כרגע יש באיוונט 570 אנשים והוא נפתח אתמול ב-21:30. מול אורתודוכסים היו 484. נראה שהולכים להגיע הרבה... |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 13:23:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
אם זה באמת נכון אז זה fucked up ולא ברור מה עבר בראש למי שהגה את הרעיון האווילי הזה.
הרעיון ה"אווילי" הזה נהגה ע"י אנשים שמשקיעים עשרות שעות בשבוע מזמנם למועדון. קצת כבוד לא יזיק. אני מבטיח לך שדיבור כזה לא יקדם אפילו במעט שום דבר שאתה מנסה לקדם.
אוקי ,קבל את התנצלותי. ברמה העניינית פשוט לא ברור לי מה עניין העדפה מינית להנחה במחיר כרטיס למשחק כדורגל. אם כבר חרטנו על דגלנו את השאיפה לשוויוניות אז בטח שמחיר הכרטיס חייב להיות זהה ללא הבדל דת/גזע/מין/נטיה מינית/יו ניים איט
|
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 13:33:46
|
אני לא החלטתי את זה, אז לא אני צריך לקבל את ההתנצלות...
ההחלטה היא כלכלית ולא קשורה לשום נטייה מינית וכו'. הקהילה הגאה הם קהל פוטנציאלי שלנו והם בעצמם ביקשו להגיע למשחק במספרים כמה שיותר גדולים. זה למה נותנים להם הנחה. אתה רוצה להשתמש בהנחה שלהם? סבבה, לך על זה. מי שרוצה לנצל פרצות בשביל לשלם 10 ש"ח פחות מוזמן לעשות את זה. אנחנו לא פרנואידים ואנחנו סומכים על האוהדים שלנו שינהגו בהגינות.
השאלה אם לתת הנחה לכולם היא גם כן כלכלית נטו. השיקולים ברורים (הנחה לכולם זה פחות כסף פר בנאדם. השאלה אם הכמות הנוספת שווה את זה), ההחלטה התקבלה. אף אחד מאיתנו לא נביא ולא יודע אם זו בודאות החלטה טובה או לא. אני יכול להבטיח לך שמי שקיבל את ההחלטה עשה את זה רק משיקולים של טובת הקבוצה. |
 |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 13:41:15
|
הוועד שהגה את "הרעיון האווילי הזה" אחראי לצמצום הגירעון של אנשים שהיו לפניו. הוועד הזה מושך קהל כמו שלא היה לפני. היו דווקא רעיונות אווילים יותר בשנים האחרונות, אחת כזו היא לא להמשיך עם ליאור זדה. אף אחד לא דיבר בצורה מגעילה שכזו נגד ההוא או אלה שהחליטו החלטות רעות. תתנצל בפני מי שצריך!
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 14:27:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אווילי ? אומלל ?
הקהילה התחייבה בפננו למכירה מוקדמת לפני שבועיים של כמות לא מעטה של כרטיסים להם ולגורמים נוספים שהתחייבו על רכישה מוקדמת בכמות - נתנו הנחה של 10 שקלים
כן ירון מי שקורא על כך בפעם הראשונה תוך כדי גלישה בפורום פתוח ע"י גולש אנונימי יכול בהחלט לחשוב שמדובר ברעיון אווילי. אני מבין שכבר קנו מכם את הכרטיסים מראש? מצויין! תפרסם שכל קבוצה של אוהדים שמתחייבת לרכישה של 500 כרטיסים זכאית להנחה תקבל יותר הבנה לרעיון השיווקי הזה.
בהערת אגב אני מעוניין בהפנניג של אוהדי קטמון ולא של חברי ועד חברת החשמל.
|
 |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 14:40:30
|
אני מתחייב שיימכרו לפחות 3000 כרטיסים. אפילו 4000.
עכשיו אפשר לקבל גם הנחה של עשרה שקלים בקופות ביום המשחק? |
נערך על ידי - אדום88 ב-26/04/2015 14:51:05 |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 21:44:17
|
יותם בגדול אני לא חושב שזאת החלטה "אווילית"
אני סומך על הועד המנהל שעשה את השיקולים הכלכליים שלו, והחליט מה שהחליט.
מה שכן חבל זה שאין הנחה למשפחות ולקבוצות. אני לדוגמא רוצה להזמין את כל המשפחה המורחבת שלי, אבל למשפחה של 5 נפשות למשל, שני הורים ועוד אחד בוגר, 160 ש"ח זה לא מעט כסף, וזה עוד לפני אוכל\שתייה\מרצ'נדייז וכו...
אני חושב שטריקים שיווקיים של 3 מבוגרים ב100, או שני מבוגרים+ילד חינם, או קבוצות של מעל 4 זכאים לקנות 30 לכרטיס, היה יכול בהחלט לעזור ולעודד משפחות וחברים להגיע.
חייבים לזכור שעבורנו קטמון זה עולם ומלואו, והיינו משלמים הרבה יותר מ40 בשביל משחק שלה אבל עבור רוב האנשים מבחוץ, זאת קבוצה חצי חובבנית מהליגה השלישית בישראל, שכבר עלתה ליגה ביום שישי האחרון, והמשחק הזה הוא בסך הכל "חגיגת עליה" שלהם בכלל לא היה בה חלק.
אז שוב, אני לא מטיל דופי בהחלטה של הועד המנהל אבל אני כן חושב שצריך להיות פתח להוזלת עלויות עבור אנשים שצריכים את זה, ועבורם זה כן ההבדל הקטן בין לבוא או לא.
ויודע מה, אפילו נגיד מכירה מוקדמת ב30 למבוגר ו15 לילד\חייל\סטודנט, בכמה נקודות שונות בירושלים, היו עושים לנו שירות נהדר, מי שעבורו ההבדל הזה חשוב לו, ומוכן להגיע לנקודה מסוימת בירושלים בשביל זה? אז יאללה בכיף ומי שההבדל הזה לא כזה חשוב לו? יקנה כבר בקופות ב40\20
קצת יצירתיות שיווקית, זה הכל  יאללה הפועל! |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 26/04/2015 : 21:48:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
יותם בגדול אני לא חושב שזאת החלטה "אווילית"
אני סומך על הועד המנהל שעשה את השיקולים הכלכליים שלו, והחליט מה שהחליט.
מה שכן חבל זה שאין הנחה למשפחות ולקבוצות. אני לדוגמא רוצה להזמין את כל המשפחה המורחבת שלי, אבל למשפחה של 5 נפשות למשל, שני הורים ועוד אחד בוגר, 160 ש"ח זה לא מעט כסף, וזה עוד לפני אוכל\שתייה\מרצ'נדייז וכו...
אני חושב שטריקים שיווקיים של 3 מבוגרים ב100, או שני מבוגרים+ילד חינם, או קבוצות של מעל 4 זכאים לקנות 30 לכרטיס, היה יכול בהחלט לעזור ולעודד משפחות וחברים להגיע.
חייבים לזכור שעבורנו קטמון זה עולם ומלואו, והיינו משלמים הרבה יותר מ40 בשביל משחק שלה אבל עבור רוב האנשים מבחוץ, זאת קבוצה חצי חובבנית מהליגה השלישית בישראל, שכבר עלתה ליגה ביום שישי האחרון, והמשחק הזה הוא בסך הכל "חגיגת עליה" שלהם בכלל לא היה בה חלק.
אז שוב, אני לא מטיל דופי בהחלטה של הועד המנהל אבל אני כן חושב שצריך להיות פתח להוזלת עלויות עבור אנשים שצריכים את זה, ועבורם זה כן ההבדל הקטן בין לבוא או לא.
ויודע מה, אפילו נגיד מכירה מוקדמת ב30 למבוגר ו15 לילד\חייל\סטודנט, בכמה נקודות שונות בירושלים, היו עושים לנו שירות נהדר, מי שעבורו ההבדל הזה חשוב לו, ומוכן להגיע לנקודה מסוימת בירושלים בשביל זה? אז יאללה בכיף ומי שההבדל הזה לא כזה חשוב לו? יקנה כבר בקופות ב40\20
קצת יצירתיות שיווקית, זה הכל  יאללה הפועל!
בשיא הרצינות, אתה מוזמן להצטרף לועדת השיווק לעונה הבאה הרעיונות שלך בהחלט יכולים לעזור. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 27/04/2015 : 03:27:38
|
אני מתחייב שיימכרו לפחות 3000 כרטיסים. אפילו 4000.
עכשיו אפשר לקבל גם הנחה של עשרה שקלים בקופות ביום המשחק?
אני מבין שאתה מוכן להתחייב לכסות את הפער בין ההכנסות שיתקבלו ל 160,000₪. כל הכבוד. אתה אוהד הפועל אמיתי. מגיעה לך הנחה לא רק של 10, אפילו של 15₪. בינתיים צור קשר עם הוועד לגבי ההכנסות שביקשת להיות ערב להם. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 27/04/2015 : 10:22:46
|
אותם מעגלים חיצוניים שכולם מדברים עליהם, באים לבילוי של שעה וחצי במשחק חגיגי.מקבלים חויה חד פעמית בתלת מימד ובלייב. גם סרט קולנוע זה סוג של בילוי משפחתי של שעה וחצי. שעולה לפחות 40 שקל לראש (ללא תלת מימד) ושם כל ילד חייב כרטיס וזה לפני פופקורן וקולה ב 50 ש"ח. כל העונה הם מסמפטים מרחוק, הפעם הם באים למסיבה. זו הפקה יקרה קבוצת כדורגל...אין מה לעשות. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 27/04/2015 : 10:28:22
|
מצטרף לגדעון. סביר להניח ש 3000 אוהדים לפחות באים לחוויה חד פעמית. זה לא מה שירתיע אותם לשלם 40 ש"ח לכרטיס. אסור לשכוח שילדים עד גיל 13 חינם, מה שלא מובן מאליו בקבוצות אחרות.
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
אותם מעגלים חיצוניים שכולם מדברים עליהם, באים לבילוי של שעה וחצי במשחק חגיגי.מקבלים חויה חד פעמית בתלת מימד ובלייב. גם סרט קולנוע זה סוג של בילוי משפחתי של שעה וחצי. שעולה לפחות 40 שקל לראש (ללא תלת מימד) ושם כל ילד חייב כרטיס וזה לפני פופקורן וקולה ב 50 ש"ח. כל העונה הם מסמפטים מרחוק, הפעם הם באים למסיבה. זו הפקה יקרה קבוצת כדורגל...אין מה לעשות.
|
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 27/04/2015 : 11:15:45
|
אנשים פה מדברים כאילו לא היו הנחות העונה... אנחנו פתוחים להנחות, פשוט החליטו שהפעם זה לא יהיה נכון.
כמו שאמרו פה, 160 שקל לבילוי משפחתי של שעתיים-שלוש זה לא הרבה מדי. |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 27/04/2015 : 12:08:17
|
נתחיל מהסוף: אין לי בעיה לשלם 40 ש"ח לכרטיס, להיפך- באהבה- אני יודע שזה הולך למועדון ולא לכיס של טייקון. (חוץ מזה שהכרטיס זה החלק הקטן בתקציב- יש עוד מזנון ודוכן מזכרות שחייבים לעבור בהם, בטח במשחק עליית ליגה עם חולצת אליפות).
מבחינת אירוע, לקהל הקבוע זה כיף, זו התרגשות כל פעם מחדש,מתח ואדרנלין, אני בטוח למשל- שאם אכן שי יעלה לדשא-יקרע לי הגרון ותרד לי דמעה.. אבל קצת נסחפתם עם התיאור של חויה לכל המשפחה, חגיגה חד פעמית, סרט בתלת מימד במימדיון.. יאללה מזה 200 שקל לבילוי משפחתי.. כי אמנם למשפחה אוהדת קטמון, או שיש בה משוגע+צאצא, זה אחלה בילוי, אך למעגלים החיצונים שמבקשים לקרב - וואלה, שעה וחצי של כדורגל בליגה א'- זה לא ממש אטרקציה..אפילו שיש תופים ומחולות.
|
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 27/04/2015 : 12:39:28
|
אני חושב שחלק גדול מהצופים הפוטנציאליים דווקא נרתעים מהבלאגן שבכניסה לאיצטדיון עם 6000-8000 צופים. לדעתי אם יפרסמו מכירה מוקדמת (במחיר מלא)בימים שלפני המשחק וגם בשעות המוקדמות של יום שישי, פתיחה של מקסימום קופות ומקסימום שערים תביא יותר אוהדים מאשר הנחה. צריך לזכור גם שעלויות הסדרנות והאבטחה יעלו בצורה ניכרת במשחק זה. בטוח שגם המשטרה תרצה לחגוג עם משכורת לשישי בצהריים לכמה יחידות שלמות של שוטרים, יס"מ, מג"ב מסתערבים, תנועה וכו' וכל זה יהיה על חשבון הקבוצה. רעיון נוסף שגם כן קשור - הסעה מאזורים מסויימים בירושלים והסביבה במחיר עלות, תפחית את חרדת החנייה של חלק מהאנשים |
dd |
 |
|
היעד: 8000 בחגיגות העלייה, למען זה-להוריד מחירים!  |
|
|
|