| משתמש |
מה אתם הייתם עושים ?  |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 22/04/2015 : 20:45:02
|
אנחנו יוצאים למשחק קשה במגרש צר ממדים . מה אתם הייתם עושים כדי להתגבר על ממדי המגרש הצרים ? אני הייתי מעלה את קירטבה ואדם ביחד על מנת לייצר מסה ברחבה (במידה ואדם כשיר ) . בנוסף לבודד את עוז כדי שינסה לעבור שחקן ולהגיע למצב . אין אגפים במגרש הזה , עברת שחקן מהקו ואתה מול השער . מור אפרים צריך לשחק . אנחנו צריכים בועטים טובים מרחוק .
|
|
|
red moon
61 הודעות |
נשלח - 23/04/2015 : 11:37:01
|
כמה שיותר בעיטות לשער, או שייכנס או שייוצר מצב מסוכן בתוך הרחבה. לא הייתי מהסס להעלות בשלב מוקדם את אוריאן יעקב, הבחורצ'יק רעב, לא גמלוני, ומכוון מטרה.. מה עם אדם באמת? |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 23/04/2015 : 11:58:46
|
זה הלך הרוח בנשר: http://www.goler1.co.il/article/8697
אם כבר - אני הייתי נותן לליעד עובד לפתוח. אדם מזרחי - לא נראה לי סביר שמחשש לשבר (שהתבדא לשמחתנו הרבה) אנחנו מקבלים שחקן כשיר לחלוטין ל 90 (או לפחות 60) דקות.
|
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 23/04/2015 : 17:49:47
|
| ליעד עובד להרכב ! |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 23/04/2015 : 18:02:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
אנחנו יוצאים למשחק קשה במגרש צר ממדים . מה אתם הייתם עושים כדי להתגבר על ממדי המגרש הצרים ? אני הייתי מעלה את קירטבה ואדם ביחד על מנת לייצר מסה ברחבה (במידה ואדם כשיר ) . בנוסף לבודד את עוז כדי שינסה לעבור שחקן ולהגיע למצב . אין אגפים במגרש הזה , עברת שחקן מהקו ואתה מול השער . מור אפרים צריך לשחק . אנחנו צריכים בועטים טובים מרחוק .
לא הייתי מסכן את מזרחי, אם הוא לא מאה אחוז. הוא יכול להיות נשק יעיל לדקות הסיום, אם התוצאה עדיין תהיה צמודה. חשוב גם לא השתגע ולא להיכנס ללחץ גם אם לא מובילים -תיקו היה קצת מאכזב, אבל עדיין ישים אותנו במצב מצוין לקראת המחזור האחרון, הפסד יכול לסבך את הכל. לדעתי צריך לפתוח עם שתי קשרים אחוריים, כי לרוב ככה הקבוצה משחקת טוב יותר. לפתוח עם יעקב עם חושבים שילך יותר חזק דרך האמצע, עם עובד עם בונים על משחק האגפים.במחצית השנייה, אם לא מובילים, להכניס את בלילטי במקום אחד מן הקשרים האחוריים ומאוחר יותר את מזרחי, עדיף לצד קירטבה (במידה ולא מובילים) |
 |
|
| |
מה אתם הייתם עושים ?  |
|
|
|