פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עולות ויורדות בליגות אחרות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עולות ויורדות בליגות אחרות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם עולות ויורדות בליגות אחרות נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 18/05/2015 :  20:54:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Brokoly
לא הבנתי איך יכול להיות שמקום אחרון שלא ניצח אפילו משחק אחד מגיע למבחנים? הם לא אמורים לרדת אוטומטית לליגה ג'?

כי הפועל ערד התפרקה, ולכן בני רעננה עם 0 נקודות והפרש שערים של 102- סיימה במקום ה-15. הקטע הוא שאחרי כל זה הם הפסידו בפנדלים את המשחק נגד הירידה.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 20/05/2015 :  00:32:22  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נשר מנצחת 0-1 את בית"ר כפר סבא משער לקראת הסיום ועולה למשחקי המבחן מול נצרת עלית או טבריה(כנראה נצרת עלית)

האמת שזה לא כל כך מפתיע שנשר עברה את הפלייאוף המתיש הזה.
כנראה הקבוצה עם ההגנה הכי טובה בליגות א', שוער טוב, קבוצה מאוד פיזית וממושמעת טקטית, ובעלת מגרש ביתי לא רע בכלל(מה שעזר לה מאוד במשחקי הצפון לנצח משחקים צמודים)

מאמן כפ"ס בסיום אמר שנשר קבוצה בינונית, ובמחוז דרום היא הייתה במרכז הטבלה.
אז קודם כל אם הקבוצה שלך שסיימה בצמרת ועברה פלייאוף קשה מפסידה לקבוצה ברמת מרכז טבלה בדרום, מה זה אומר על הקבוצה שלך?

לא יודע, האמת שממש לא נפלתי מכפ"ס, היא מניעה כדור טוב, אבל חסר שם תאכלס, ואין שם הרבה כישרון בהתקפה מלבד רביבו בעל הכרס הקטנה ודוס סנטוס שיש לו שליטה טובה בכדור אבל מעט מאוד תאכלס.
ההגנה שלהם לא משהו ועשתה המון טעויות
לדעתי הם פחות מוכשרים מבית"ר כפר סבא שלפני שנתיים נלחמה איתנו על עליה.

בכל מקרה זה ניסיון שלישי רצוף כאמור של בית"ר כפ"ס והם לא זכו בגלידה(ופעם שלישית ברציפות שהם מסיימים במקום החמישי ותופסים את הכרטיס האחרון לפלייאוף, והם יחסית משיגים יפה, אבל לא מספיק)

יהיו קרבות מעניינים בין נצרת עלית\טבריה
לא מן הנמנע שההיסטוריה תחזור לעצמה ושוב נציגה מהצפון תוריד קבוצה מהלאומית
לפחות הפעם אם זה אכן יקרה, אותה קבוצה היא אכן מהצפון.

אגב עוד אנקדוטה מעניינת על אסי גלבוע האומללה שירדה לליגה ב'
לפני 3 שנים בשנה הראשונה שלנו בליגה א'(להוציא את המיזוג ההוא)
בשל צמצום הליגה הלאומית הייתה רק עולה אחת משתי ליגות א', שתי האלופות שיחקו ביניהן על העליה ללאומית, בשיטה עלובה ומגוחכת.
אסי גלבוע טרפה באותה עונה את מחוז הצפון וסיימה ב14 נקודות הפרש מהשנייה!

אבל היא הפסידה ליבנה בקרב על העליה, ונשארה מוכה וחבולה בליגה א', וגורלה העתידי כאמור ידוע.
בעולם מתוקן הם היו אמורים ללעלות ללאומית, להרוויח המון כסף, ולכו תדעו איך זה היה משקם אותם לעתיד(אפילו אם היו יורדים חזרה לליגה א')

לפי השמועות כרגע, הם יתאחדו עם עפולה בשביל להגדיל את התקציב ולהלחם על עליה לליגת העל
יחד עם התקציב הגם ככה מנופח שעיריית עפולה נותנת לקבוצה, ולרווחים היפים שעפולה עשתה מהגביע, זאת הולכת להיות קבוצה מאוד חזקה שתלחם על העליה, יחד כאמור עם עוד כמה וכמה קבוצות...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-20/05/2015 00:41:50
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 22/05/2015 :  18:07:40  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל כפ"ס משלימה 2 עליות רצופות ועולה לליגת העל אחרי 1-3 על הפועל רמת גן בוינטר(רמת גן הובילה 0-1 בדקה החמישית)

בני לוד ניצחה 3-5 בעילוט את אחי נצרת(אחרי 0-4 במחצית)
ונשארת עוד עונה בלאומית

בתחתית טבריה יורדת לליגה א', ושוב אנחנו מחליפים מקומות איתם.
נצרת עלית תשחק במבחנים נגד נשר, יהיה מעניין.

בליגה ג' מחוז ת"א, נווה גולן מנצחת 1-4 ומשווה את מספר הנקודות שלה לזה של נווה גולן
בשבוע הבא יערך משחק ביניהן על העליה לליגה ב'

עבור לתחילת הדף

מר בחור מר בחור מנותק

22 הודעות

נשלח - 23/05/2015 :  01:38:49  הצג פרופיל שלח ל- מר בחור הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מגניב, אני הולך על נווה גולן.
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 23/05/2015 :  03:24:39  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מר בחור

מגניב, אני הולך על נווה גולן.

בית דגן כמובן
לפחות אני יודע שמישהו פה קורא את ההודעות שלי על ליגה ג'

עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 30/05/2015 :  15:32:30  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זהו, הסתיימו סופית משחקי הליגות הנמוכות:

נשר ממתיקה את הגלולה עם 0-1 על נצרת עלית בגומלין
אבל כאמור חוזרת חזרה לליגה א' צפון.
נצרת עלית תישאר עוד עונה בליגה הלאומית.

בליגה ג' בית דגן מנצחת 2-3 את נווה גולן בקרב ישיר על העליה, רון נחמן בן ה40 אקס מכבי ת"א כבש את אחד השערים.

טוב, עכשיו יהיה מעניין לראות מה יקרה בקיץ, מי יתפרק, יתאחד, וכמובן, כמה קבוצות אוהדים יקומו בקיץ הקרוב

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עולות ויורדות בליגות אחרות נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07