פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הנוער של קטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הנוער של קטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הנוער של קטמון נושא הבא  

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  16:30:04  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצליח לצאת בתיקו 2:2 בבאר שבע נגד מכבי המקומית. קטמון הישוותה את מספר נקודותיה לשמשון ( 7 נקודות) ונחלצה מהמקום האחרון למקום שמעליו., עוד קצת עוד טיפה ואנחנו יכולים להחלץ מירידה

חרובי טל

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  16:34:45  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חדשות מצויינות
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  16:42:38  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה ומחילה הייתי פזיז וכתבתי את הידיעה כשאין עדיין את תוצאת המשחק של שמשון ברמלה נגד ביתר המקומית . אם שמשון נוצחה קטמון תחלוף על פניה כאמור

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  16:43:26  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה ומחילה הייתי פזיז וכתבתי את הידיעה כשאין עדיין את תוצאת המשחק של שמשון ברמלה נגד ביתר המקומית . אם שמשון נוצחה קטמון תחלוף על פניה כאמור

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  17:38:21  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק להעיר שקבוצתנו הובילה 1:2 עד הדקה ה93 ! אז באר שבע הישוותה. לצערנו זה קרה יותר מפעם אחת העונה שחטפנו גול בזמן תוספת הזמן

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  18:03:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסתמן שמשחק העונה יהיה ב-16.5, במחזור ה-25 שבו נארח את יריבתינו לתחתית שמשון תל אביב.

כדאי לערוך התארגנות גדולה ורצינית של הקהל. עם עידוד והכל.
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  19:19:32  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה יהיה רצוי ביותר,כמות הקהל הכל כך מעטה שמגיע למשחקי חוץ (לפעמים רק אני ועוד 2 הורים) והנערים האלה כל כך רוצים לנצח ויש שם חומר שחקנים לא רע שמגיע להם שבמשחק הכי חשוב של העונה,ודאי בבית,יבוא קהל בכמות שהם לא רגילים אליו כדי לעודד
אפילו אעשה מאמץ להגיע מגוש דן לצורך זה

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 28/03/2015 :  22:33:27  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

נוצחה

ירון
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  05:29:01  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה ,אז עלינו מקום לאחד לפני האחרון

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  11:44:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עמרי446

מסתמן שמשחק העונה יהיה ב-16.5, במחזור ה-25 שבו נארח את יריבתינו לתחתית שמשון תל אביב.

כדאי לערוך התארגנות גדולה ורצינית של הקהל. עם עידוד והכל.

אולי שווה להתייעץ קודם עם הצוות המקצועי\מאמן מנטלי - שלא יווצר מצב שקהל רק ילחיץ אותם עוד יותר ונשיג את התוצאה ההפוכה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  12:46:07  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

נוצחה

4:1 לרמלה
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  13:02:35  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה , ראיתי עכשיו, עד שאתר ההתאחדות מפרסם תוצאות פורחת הנשמה. ואני שואל את מי מההנהלה שקורא כאן את המה שהעלה המגיב באשר לעידוד שאולי יכול להלחיץ את החבר'ה הצעירים. לדעתי, במצבם אין כל כך מה להלחיץ ודרוש עידוד אבל כמובן שאקבל כל מה שיחליטו

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 29/03/2015 :  13:08:17  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה , ראיתי עכשיו, עד שאתר ההתאחדות מפרסם תוצאות פורחת הנשמה. ואני שואל את מי מההנהלה שקורא כאן את המה שהעלה המגיב באשר לעידוד שאולי יכול להלחיץ את החבר'ה הצעירים. לדעתי, במצבם אין כל כך מה להלחיץ ודרוש עידוד אבל כמובן שאקבל כל מה שיחליטו

חרובי טל
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הנוער של קטמון נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07