| משתמש |
בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!  |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 01/04/2015 : 23:01:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
שורה תחתונה עברנו את המשוכה הגבוהה ביותר מבלי שנגרם נזק משמעותי. נשארו לנו 2 משחקי בית ועוד משחק חוץ מול קבוצת תחתית ,אני לא חושב שיש ממה לחשוש. אם אנחנו לא מסוגלים לנצח עד הסוף אז לא מגיע לנו.
אמנם לא הייתי במשחק אבל אני מבין שהקבוצה כולה נכנסה לבונקר והחילופים לא ממש עזרו. אז נמני אם אתה קורא לשמור על תוצאה זה מקסם שווא לרוב תחטוף אז לפחות תעזור לקבוצה לשחק התקפי. (מור אפריים?? קירטיבה במקום אדם??? ).
אדם נפצע
סבבה אז למה את מיכאל? במשחק שבו אתה מתגונן ומקווה לעקוץ במתפרצת אתה לא מכניס שחקן איטי ומגושם...אתה לא מכניס את מור שהוא גם שמנמן חייכן זה א ב שמשום מה חמק מנמני. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 02/04/2015 : 12:03:27
|
| כי הם שני החלוצים היחידים שלנו, כי קירטבה הוא שם דבר בליגה הזאת ומפחיד שחקנים שמשחקים בה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/04/2015 : 12:19:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
כי הם שני החלוצים היחידים שלנו, כי קירטבה הוא שם דבר בליגה הזאת ומפחיד שחקנים שמשחקים בה
יש לי סיוטים בלילה כמה הוא מפחיד בכל מקרה לא הבנת בכלל למה התכוונתי ,במשחק שבו אתה מתגונן ויוצא רק למתפרצות לשים חלוץ כבד ואיטי זה חסר תועלת וזהו ודי ,יאללה חג שמח. |
 |
|
|
nachumco
382 הודעות |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 02/04/2015 : 15:12:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=12787
כתבה חמודה, רק חבל ש...
1)מוסיקה מזוויעה, עושה חשק לראות את הכתבה במיוט 2)קובי פורטל אידיוט, בנוסף לזה שאין לו מושג, הוא גם מראיין גרוע "ההגרלה זימנה לכם מפגש עם מעלות" הוא מדבר כאילו מדי שבוע מגרילים מחזור "3 משחקים קלים" כן כי צור שלום בחוץ וקרית אתא בבית אלה משחקים מה זה קלים... בקיצור חסר מושג
לפחות הוכשטיין ועוז דיברו לעניין  |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
|
בית שאן - שלישי ב-16:00. מגיעים ב-15:30!  |
|