פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

משוגעים תרדו מהגג

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  משוגעים תרדו מהגג
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם משוגעים תרדו מהגג נושא הבא
עמוד: מתוך 2

mac40 mac40 מנותק

79 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  19:54:13  הצג פרופיל שלח ל- mac40 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מרבה לכתוב בפורום (הפתוח או הסגור) אבל מה שקורה כאן ב 24 שעות האחרונות הוא פשוט מדהים.
קבוצה שמוליכה את הליגה, עוברת משבר לא קטן ועדיין מצליחה לשבור את כל שיאי המועדון. קבוצה שכבר מתחילת השנה ידענו שיש לה חולשות (כן ההתקפה באף שלב לא היתה מבריקה), קבוצה מרגשת מחוברת ומחברת.
ויש כאן אנשים שמרוב צדק וצדקנות מבחינתם שהסירה תשקע רק על מנת שהצדק יצא .
אז לא, לפני שמתנפלים עלי, אני בעד הבעת דעות וכן יש בעיות שצריכות טיפול, אבל בשלב זה של העונה מה שאנחנו צריכים לעשות זה לחזק את הקבוצה את המאמן ואת כל מי שמעורב על מנת לתת את הדחיפה האחרונה.
(או בפרזה על הימים האחרונים - תפסיקו לירות בתוך הנגמ"ש)
את כל השאר, נשאיר לאחר כך.
יאללה הפועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מי שיודע לנצח צריך לדעת גם להפסיד

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  20:07:22  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  20:09:38  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  20:10:54  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק במאה אחוז. ולכל מי שמקלל את המאמן - זכותכם אבל אתם גועל נפש.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  20:11:52  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ו.בוקובזה

מצטרף לכל מילה
מספיק כבר עם הביקורת
ולקלל את המאמן זה שיא הגועל
במיוחד לכאלו שמתיימרים להיות
קבוצת כדורגל אחרת
המשימה עוד לפנינו
וניצחון זה ניצחון

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-15/03/2015 20:17:08
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  21:20:30  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני לא מרבה לכתוב בפורום אבל בשביל זה תראו איזה מאמץ:+1

אליה
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  21:53:30  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

גם גועל נפש גם לא מבינים בכדורגל
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  21:53:59  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצחון חשוב ביותר אתמול.
איך הוא הושג זה פחות חשוב.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  23:06:05  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כותרת הת'רד + ויפה שעה אחת קודם.
אנחנו עמוק במאני טיים ולעצבים והחוסן המנטאלי תפקיד מרכזי עכשיו יותר מתמיד.
מאחר שלא אנחנו המאמנים וגם יכולתנו לכבוש שערים לא משהו, נותר לנו רק לתמוך, לדחוף ולעודד.
לא ברורה לי הנטיה הזו להרס עצמי כשאנחנו ממשיכים להוביל את הליגה, לא מפסידים ומצליחים פעם אחר פעם להכריע משחקים או להשוות גם בדקות האחרונות.
נכון, לנו זה מקצר את החיים, מלבין שיערות (למי שעוד נותרו), אבל זה בעיקר מלמד על רצון עז, נחישות ובעיקר חוסן מנטאלי יוצא דופן, ועל כך ראויים כולם - השחקנים והמאמנים - להרבה מחמאות ולהמשך תמיכה ועידוד מצד כולנו!
בואו לא נשכח, לא קל להוביל את הליגה כששתי יריבות עקשניות וראויות דולקות אחרינו, מנצחות ומצפות לכל מעידה שלנו. כל ניצחון, גם כזה שהושג בדם, יזע ודמעות, כמו אתמול, הוא עוד צעד קטן בדרך למטרה הגדולה.
אז יאללה בלי בכי ונהי, עוד ניצחון כזה ועוד אחד ועוד אחד (חמסה חמסה... ).

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

mell mell מנותק

32 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  23:15:38  הצג פרופיל שלח ל- mell הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

גם גועל נפש גם לא מבינים בכדורגל

+1
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 15/03/2015 :  23:16:03  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה לך! תנו לעלות ליגה ואל תפריעו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 16/03/2015 :  01:10:24  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משום מה אני חשבתי שהפועל קטמון שואפת לייצג דברים אחרים

לא ידעתי שהניצחון הוא חזות הכל

תשתדל לחזור מתישהו כשלא נהיה קבוצה מצליחה

בשביל להזכיר לנו מתי מותר לנו לחזור לדבר

תודה

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

mell mell מנותק

32 הודעות

נשלח - 16/03/2015 :  11:18:04  הצג פרופיל שלח ל- mell הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

תודה

אדום, בכל הכבוד, נראה לי שלא ירדת לסוף דעתו של פותח השרשור. אף אחד לא מדבר על לשים את ההצלחה המקצועית מעל הכל או על סתימת פיות.

נראה שיש ביציע כמה אנשים שחושבים שאם לא נעלה ליגה אחרי ששמנו חמישיה כל משחק אז לא עשינו כלום.

מי שהולך לצעוק למאמן שהוא בושה ושהוא צריך להתפטר (ולהבנתי זה מה שצעקו לו) לא חי במציאות של הפועל קטמון אלא בפנטזיה של קבוצות נטולות פגמים. חשוב להזכיר שלקבוצה הזאת יש גם מנג'ר ומגבלות תקציביות מאוד ברורות. נימני הוא לא זה שבנה את הקבוצה בלי שום חלוץ נורמלי. ההחלטה שהתקבלה הייתה לבנות קבוצה שמתחילה מההגנה. מאוד יכול להיות שאם היה לנו היום "עידן שמש" בקבוצה אז לא היה את גולן חרמון. סימפל אז דאט'. כרגע ההחלטה הזאת מצדיקה את עצמה לדעתי.

הקטמון של השנה היא הקבוצה הכי מאומנת והכי נחושה שהייתה לנו אבל גם הכי פחות כישרונית בחלק ההתקפי מאז ומעולם ועם זה נצטרך לחיות עד סוף העונה.

אני לא מתייחס להתנהגות של נימני גם כי לא ראיתי מה קרה שם וגם כי לדעתי זה דיון שצריך להתקיים בפורום חברי עמותה.
עבור לתחילת הדף

אחד העם אחד העם מנותק

86 הודעות

נשלח - 16/03/2015 :  11:35:59  הצג פרופיל שלח ל- אחד העם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mell

ציטוט:

תודה

אדום, בכל הכבוד, נראה לי שלא ירדת לסוף דעתו של פותח השרשור. אף אחד לא מדבר על לשים את ההצלחה המקצועית מעל הכל או על סתימת פיות.

נראה שיש ביציע כמה אנשים שחושבים שאם לא נעלה ליגה אחרי ששמנו חמישיה כל משחק אז לא עשינו כלום.

מי שהולך לצעוק למאמן שהוא בושה ושהוא צריך להתפטר (ולהבנתי זה מה שצעקו לו) לא חי במציאות של הפועל קטמון אלא בפנטזיה של קבוצות נטולות פגמים. חשוב להזכיר שלקבוצה הזאת יש גם מנג'ר ומגבלות תקציביות מאוד ברורות. נימני הוא לא זה שבנה את הקבוצה בלי שום חלוץ נורמלי. ההחלטה שהתקבלה הייתה לבנות קבוצה שמתחילה מההגנה. מאוד יכול להיות שאם היה לנו היום "עידן שמש" בקבוצה אז לא היה את גולן חרמון. סימפל אז דאט'. כרגע ההחלטה הזאת מצדיקה את עצמה לדעתי.

הקטמון של השנה היא הקבוצה הכי מאומנת והכי נחושה שהייתה לנו אבל גם הכי פחות כישרונית בחלק ההתקפי מאז ומעולם ועם זה נצטרך לחיות עד סוף העונה.

אני לא מתייחס להתנהגות של נימני גם כי לא ראיתי מה קרה שם וגם כי לדעתי זה דיון שצריך להתקיים בפורום חברי עמותה.

+1

זה היה יותר מצעקות, זו הייתה ממש התקפת אמוק של שני צעירים.
נמני היה נראה בהלם ולא הבין בכלל מה הם רוצים ועל איזו תנועה הם מדברים.
(הוא הזמין אותם בתנועת יד לרדת לכיוונו ולהסביר על מה הם מדברים).

אני ישבתי כמה שורות מעל הספסל שלנו, לאחר הגול הייתי עסוק בצהלולים ושאגות חדווה ולכן לא הפנתי מבטי אל עבר הספסל
אני מאוד אשמח למשוע אם יש עוד סימוכין לטענה של השניים
האם בכלל עוד מישהו מהקהל ראה את מה שהזוג הנ"ל משוכנעים שראו ולכן יצא קצפם?

כרגע יש איזה מסעון הכפשה לא ברור בכלל נגד אסף.
וזה מעשה הזוי - קודם כל צריך הוכחות שאכן כך נהג
ואז אפשר לפתוח את הדיון על ערכים והתנהגות וכ"ו וכ"ו

כרגע- ההתנהגות העקומה היחידה שרובו של הקהל (על טפיו ונשותיו) נחשף אליה היתה של הצמד הנ"ל, שפרצו בשאגות קרב ובמטר קללות מבישות.
עבור לתחילת הדף

צנטרפולד צנטרפולד מנותק

202 הודעות

נשלח - 16/03/2015 :  12:12:02  הצג פרופיל שלח ל- צנטרפולד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אחד העם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי mell

ציטוט:

תודה

+1

זה היה יותר מצעקות, זו הייתה ממש התקפת אמוק של שני צעירים.
נמני היה נראה בהלם ולא הבין בכלל מה הם רוצים ועל איזו תנועה הם מדברים.
(הוא הזמין אותם בתנועת יד לרדת לכיוונו ולהסביר על מה הם מדברים).

אני ישבתי כמה שורות מעל הספסל שלנו, לאחר הגול הייתי עסוק בצהלולים ושאגות חדווה ולכן לא הפנתי מבטי אל עבר הספסל
אני מאוד אשמח למשוע אם יש עוד סימוכין לטענה של השניים
האם בכלל עוד מישהו מהקהל ראה את מה שהזוג הנ"ל משוכנעים שראו ולכן יצא קצפם?

כרגע יש איזה מסעון הכפשה לא ברור בכלל נגד אסף.
וזה מעשה הזוי - קודם כל צריך הוכחות שאכן כך נהג
ואז אפשר לפתוח את הדיון על ערכים והתנהגות וכ"ו וכ"ו

כרגע- ההתנהגות העקומה היחידה שרובו של הקהל (על טפיו ונשותיו) נחשף אליה היתה של הצמד הנ"ל, שפרצו בשאגות קרב ובמטר קללות מבישות.

המביש היחיד כאן זה אתה.

אם היית חבר עמותה, היית יודע שאפילו המאמן עצמו לא מכחיש את התנועה המגונה, הוא רק מציע פרשנות אלטרנטיבית לנמען שלה. אני אישית חושב שגם אם הנמען לא היה אוהד הפועל, יש מעט מאוד דברים טיפשיים יותר לעשות למאמן שהושעה פעמיים בחצי השנה הראשונה שלו כמאמן ראשי מאשר להניף אצבע משולשת לאחר שקבוצתו כובשת שער.

אין שום מסע הכפשה נגד אף אחד, יש ביקורת מוצדקת מאוד נגד ההתנהגות שלו וחוסר היכולת שלו לעמוד בלחצים. אני במקומך הייתי מאוד מאוד נזהר לפני שהייתי תוקף אוהדים יקרים וותיקים שלא מוכנים לעבור לסדר היום על כך שהמאמן שלהם יורק להם בפנים.

ועל אף כל זאת, טוב יהיה אם המועדון כולו, מהועד, דרך המאמן בעיקר ועד לאוהדים ינסה להירגע ולהתרכז במשימה שנותרה.
עבור לתחילת הדף

המודיע המודיע מנותק

363 הודעות

נשלח - 16/03/2015 :  12:49:22  הצג פרופיל שלח ל- המודיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע להתאזר עוד קצת בסבלנות. עוד היום ובקרוב, תצא ההבהרה הרשמית של הועד המנהל, על מה שאירע ועל ההמשך.

בינתיים באמת מומלץ להוריד את גובה הלהבות, זה לא מוביל לשום מקום חיובי, ואנו באמת צריכים להתאחד עכשיו ולחזק את השחקנים והמאמן בכל משחק בכדי שנשיג את המטרה המיוחלת.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם משוגעים תרדו מהגג נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07