| משתמש |
גם הכדורסל במוצש  |
|
|
shahar_k
5 הודעות |
נשלח - 08/03/2015 : 10:43:33
|
|
חבל שלא חושבים על זה קודם
|
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/03/2015 : 15:58:42
|
| איך אתה יודע שהכדורסל במוצ"ש אם אפילו לא נקבע נגד מי נשחק במחזור הבא? |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 08/03/2015 : 16:33:15
|
שחר, אתה באמת חושב שלא חשבו על זה קודם?
ברור שזה לא אידיאלי, אבל לא הכל תלוי בנו ויש נסיבות שלא בשליטת הקבוצה. מנסים להתחשב בכמה שיותר גורמים, ובכל פעם יש מי שנדפק קצת יותר. |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 08/03/2015 : 16:42:47
|
אין צורך להתעצבן. שחר העלה את הנושא וטוב שהעלה אותו. הסברנו בת'רד על המשחק מול חדרה בדיוק מה השיקולים. |
 |
|
|
mell
32 הודעות |
נשלח - 08/03/2015 : 17:14:08
|
| אין איזה קטע שהמשטרה לא מאשרת משחק בטדי ומשחק בארנה במקביל? זכור לי דיבור על זה מלפני כמה שבועות. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/03/2015 : 17:37:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי mell
אין איזה קטע שהמשטרה לא מאשרת משחק בטדי ומשחק בארנה במקביל? זכור לי דיבור על זה מלפני כמה שבועות.
אני מניח שהם מדברים בעיקר על משחקים הומי קהל של ביתר, של מעל 10,000 צופים
אבל גם זה קרה, ביתר אירחה את ב"ש עם 20,000 צופים בשעה שהפועל אירחה את חיפה בכדורסל, במשחק שבו היו קרוב ל10,000 צופים.
בלי לזלזל חלילה, אבל לא חושב שמשחקים לא אטרקטיבים של קטמון ושל הפועל כדורסל, שביחד לא יביאו 10,000 צופים זה משהו שמפחיד את משטרת ירושלים... |
 |
|
|
mell
32 הודעות |
נשלח - 08/03/2015 : 18:01:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אין איזה קטע שהמשטרה לא מאשרת משחק בטדי ומשחק בארנה במקביל? זכור לי דיבור על זה מלפני כמה שבועות.
אבל גם זה קרה, ביתר אירחה את ב"ש עם 20,000 צופים בשעה שהפועל אירחה את חיפה בכדורסל, במשחק שבו היו קרוב ל10,000 צופים.
בלי לזלזל חלילה, אבל לא חושב שמשחקים לא אטרקטיבים של קטמון ושל הפועל כדורסל, שביחד לא יביאו 10,000 צופים זה משהו שמפחיד את משטרת ירושלים...
מהותית אתה כמובן צודק. לגבי הפעם שהיו משחקים במקביל, לדעתי אחרי הפעם הההיא המשטרה הודיעה שהיא לא תאפשר את זה יותר.
יתרה מכך, אם אני זוכר נכון, בפעם הקודמת שעשינו הצגה מוקדמת בטדי לפני משחק מאוחר יותר בארנה, המשטרה עשתה עם זה בעיות. כך שאולי ההחלטה העקרונית לא נתונה לשיקול דעת שמביא בחשבון את כמויות הצופים הספציפיות במשחקים (מהיכרותנו עם משטרת ישראל, אופציה לא מופרכת).
מכיוון שהמשחק שלנו כבר נקבע, צריך לבדוק איך זה משפיע על הכדורסל (כאמור, אם בכלל).
בגדול, מוצ"ש זאת אופציה לא רעה למשחקים ויהיה חבל אם לא נצליח להפגין נוכחות מלאה (מבלי לגרוע כהוא זה מחשיבות נוכחות האוהדים במשחק של הכדורסל כמובן). |
נערך על ידי - mell ב-08/03/2015 18:03:30 |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 09/03/2015 : 14:49:07
|
בלי לזלזל חלילה, אבל לא חושב שמשחקים לא אטרקטיבים של קטמון ושל הפועל כדורסל, שביחד לא יביאו 10,000 צופים זה משהו שמפחיד את משטרת ירושלים...
מהותית אתה כמובן צודק. לגבי הפעם שהיו משחקים במקביל, לדעתי אחרי הפעם הההיא המשטרה הודיעה שהיא לא תאפשר את זה יותר.
יתרה מכך, אם אני זוכר נכון, בפעם הקודמת שעשינו הצגה מוקדמת בטדי לפני משחק מאוחר יותר בארנה, המשטרה עשתה עם זה בעיות. כך שאולי ההחלטה העקרונית לא נתונה לשיקול דעת שמביא בחשבון את כמויות הצופים הספציפיות במשחקים (מהיכרותנו עם משטרת ישראל, אופציה לא מופרכת).
מכיוון שהמשחק שלנו כבר נקבע, צריך לבדוק איך זה משפיע על הכדורסל (כאמור, אם בכלל).
בגדול, מוצ"ש זאת אופציה לא רעה למשחקים ויהיה חבל אם לא נצליח להפגין נוכחות מלאה (מבלי לגרוע כהוא זה מחשיבות נוכחות האוהדים במשחק של הכדורסל כמובן).
כן...כמו הרבה גופים במדינה הזאת, קודם הם צריכים להיווכח בכשל לפני שהם מתקנים אותו. כי צריך להביא 30,000 צופים לאותו מטר מרובע, בשביל לדעת שבכל אזור מלחה יש בערך 500 מקומות חנייה(וזה כולל את באי הקניון שתופסים יותר מ50% מהחניות בקניון) ואנשים יחנו על המדרכות, על אי תנועה, וגם אחד על השני אם צריך.
באשר למוצ"ש...שוב אני לא מבין מאיפה אנשים כאן מסיקים שהכדורסל משחק במוצ"ש, כי גם היום, צהרי יום שני, עדיין לא ידוע נגד מי הפועל תשחק במחזור הבא, וגם שאר המחזור די באפלה, מי אמר שערוץ 1 לא ירצה לשדר את הפועל ולשבץ אותה ביום ראשון בערב במשחק המרכזי?
בקיצור נשמע לי כמו סתם שמועה שתפסה לה כנפיים בשביל ליצור בלגן.
אני מניח שרק היום בשעות הקטנות של הלילה, או גג בשלישי בצהריים נדע סופית מי ישחק מתי.
אני חושב שיש סיכוי לא מבוטל שבכלל לא יהיה משחק במוצ"ש במחזור הקרוב לערוץ הספורט יש לו"ז די צפוף בשבת הקרובה יש להם ב17:00 אספניול-אתלטיקו ב19:00 אייבר-ברצלונה וב21:30 שער השבת
שני האחרונים זה פרות קדושות של הערוץ שב90% מהמקרים מקבלים משבצת נפרדת ובודדת בלי שום "גירוי" מקביל. אני ממש בספק אם הם ידחפו לשם בכוח משחק כדורסל
לפי דעתי מה שיקרה בסופו של דבר, זה מה שקרה בסופ"ש האחרון ערוץ 1 ישדר את מכבי ביום ראשון ב21:00 ערוץ הספורט ישדר את הפועל ביום ראשון ב19:30(יחד עם עוד איזה משחק תחתית לא אטרקטיבי במקביל) ושאר שלושת משחקי המחזור ישוחקו במקביל בערב הכדורסל ביום שני.
אם אני צריך להמר, אז ככה זה יהיה בסוף, וכל הרעשים סביב המשחק במוצ"ש יתגלו לבסוף כעורבא פרח |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-09/03/2015 14:50:46 |
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 09/03/2015 : 23:19:40
|
הכדורסל במוצש ב 20:15.
קטמון צריכה אותנו יותר בשלב זה של העונה.
אני בטדי |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 09/03/2015 : 23:57:51
|
אז כל החפירה שלי לא עזרה החלטה די מפגרת של ערוץ הספורט לדחוף משחק כזה במקביל לברצלונה ולשער השבת(אפילו שמדובר בקהלים קצת שונים, בכל זאת כדורגל וכדורסל)
אני עדיין לא מבין למה המשחק לא יכול להיות בשני ב19:00 נגיד(באותו יום יש רק משחק כדורסל אחד מהמחזור, והוא ב21:00)
בקיצור אכלנו אותה שני משחקים במקביל כמעט באותה שעה, אין אפשרות אפילו לעשות איזה שילוב של מחצית+משחק שלם באחד המקומות
אכזרי ומבאס :\ |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 10/03/2015 : 06:34:15
|
| לטובת אוהדי הכדרסל צריך לארגן טפטוף מהגג בארנה בכמה מוקדים, זה יעקב את המשחק ב 45 דקות לפחות. עד שימצאו מספיק טפסי ארנונה לסתום את החורים. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/03/2015 : 07:49:47
|
אז כל החפירה שלי לא עזרה החלטה די מפגרת של ערוץ הספורט לדחוף משחק כזה במקביל לברצלונה ולשער השבת(אפילו שמדובר בקהלים קצת שונים, בכל זאת כדורגל וכדורסל)
אני עדיין לא מבין למה המשחק לא יכול להיות בשני ב19:00 נגיד(באותו יום יש רק משחק כדורסל אחד מהמחזור, והוא ב21:00)
בקיצור אכלנו אותה שני משחקים במקביל כמעט באותה שעה, אין אפשרות אפילו לעשות איזה שילוב של מחצית+משחק שלם באחד המקומות
אכזרי ומבאס :\
בשלישי אתה משחק בבית שאן |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 10/03/2015 : 08:53:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אכזרי ומבאס :\
בשלישי אתה משחק בבית שאן
נכון, ביום שלישי אתה משחק בבית שאן. רק שאני לא רואה איך יום שלישי ה-31.3 יפגע מן המשחק השבוע. מה גם שדובר על אופציה לדחייה של משחק הכדורסל. את הכדורגל אי אפשר לדחות בגלל שתקנון ההתאחדות שמעדיף את סוף השבוע. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/03/2015 : 09:49:27
|
| לא. התבלבלתי בתאריכים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 10/03/2015 : 10:00:49
|
תקנון ההתאחדות לא קובע שיש חובה לקיים את המשחקים בשישי-שבת (סופ"ש). אם יש צורך/בקשה/משאלה להזיז מועד משחק (קדימה או אחורה) הגורם המוסמך לקבל החלטה היא ועדת הליגה והגביע שיש לה שיקול דעת נרחב. כך, למשל ברור שהמשחק הביתי נגד אא"פ יתקיים בחמישי בערב בגלל משחק הנבחרת נגד בלגיה ביום שלישי שלאחריו. חשוב לזכיר שנכון לכעת טרם נקבע שמשחקי ליגה א' יתקיימו במועד ושעה אחידה. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 10/03/2015 : 14:28:36
|
דווקא שלישי הבא היה יכול להיות שיגעון יום בחירות, יום חופש כללי, היינו מביאים 2,000 כמו כלום.
טוב כנראה שאין ברירה מחצית ראשונה בארנה, רצים לטדי לאמצע מחצית ראשונה אם איכשהו נוביל בשני גולים אולי גם לרוץ חזרה לארנה לרבע הרביעי
סיוט  |
 |
|
| |
גם הכדורסל במוצש  |
|
|
|