פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אני וקטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אני וקטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם אני וקטמון נושא הבא  

merdolp41 merdolp41 מנותק

11 הודעות

נשלח - 10/02/2015 :  19:19:47  הצג פרופיל שלח ל- merdolp41 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוצה לספר לכם את הסיפור שלי וקטמון.
עדיין מוזר לי להגיד שאני אוהד הפועל קטמון ירושלים.
מוזר לאנשים שאני מכיר, מוזר לחברים שלי בפייסבוק.
הרי עד לפני 6 שנים הייתי מזוהה בתור אוהד מ.ס. אשדוד ולפני זה עירוני אשדוד.
לפני 6 שנים החלטתי שזה כבר לא זה, אין לי את הריגוש הזה, המחשבה האין סופית הזאת, מה גם שהאוהדים באשדוד הם מהאוכלסיות הדוחות שיש ולאט לאט התנתקי מהקבוצה לגמרי.
במשך הנתק הזה מהכדורגל הישראלי תמיד שמעתי על קטמון ברקע, כתבה פה וכתבה שם.
היה דיבור על משהו מרגש, משהו מעבר לכדורגל.
לא חשבתי אפילו על האפשרות של לאהוד קבוצה אחרת, אני עם הכדורגל גמרתי.
בשנה שעברה החלטתי לקנות מניה ולעזור לקבוצה שעלתה לליגה השנייה, לאחר שקניתי מניה הבנתי שמגיע עם המניה גם מנוי. כישראלי מצוי החלטתי ללכת למשחק, מניח שהבנתם שהתאהבתי בקבוצה ובכל הנעשה.

השנה נבצר ממני להגיע למשחקים אבל בשישי האחרון המשחק היה במרכז ויכולתי להגיע. מכיוון שהגעתי לביקור אצל ההורים ניסיתי לקחת איתי את אבא שלי שעבר אותו סיפור עם אשדוד אבל הוא טוען שעם הכדורגל הוא גמר. אז אמא שלי פתאום קפצה ואמרה "אני באה".
אל תטעו, אמא שלי לא אוהבת כדורגל. סתם רצתה לבקר את הילד שלה שבא לביקור.
אמא שלי התאהבה בקהל ובאווירה, הייתה עם אבא שלי בקאמפ נואו ובברנבאו וטוענת "בהרצליה היה כיף יותר".
זה מתחיל בתור המתורבת בכניסה לאצטדיון, זה ממשיך בכמות המשפחות שבאות עם הילדים, בקהל המדהים שאין צורך להמשיך ולפרט וזה ממשיך בדברים הקטנים שאפי הנמר מקלל תוך כדי ניסיון למכור 2 קסטה ב-10 וכל האנשים שלידו צועקים לו "פה לא מקללים!"

אתם צריכים להבין, זה לא מובן מאליו מה שקורה פה.
הפועל קטמון ירושלים היא הקבוצה היחידה בארץ שיש לקהל שלה פוטנציאל לגדול.
ולא בגלל כדורגל גדול, בגלל הקהילה והאנשים.

רק חשוב לי שתדעו, שמה שקורה ביציעים זה ממש, אבל ממש לא מובן מאליו.

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 10/02/2015 :  19:38:27  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ידידי היקר

תודה על דבריך הנעימים והמרגשים.

אני שמח שמצאת איתנו בית וכולנו תקווה שיצטרפו עוד רבים אם לא לבית שלנו לפחות לרעיון.
הכדורגל והפועל קטמון שייכים לאוהדים, שלך שלי ושל כולנו.

ברוכים הבאים אתה והוריך.

עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  00:20:47  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלן אחי !כמה טוב שבאת הביתה.זו התחושה של כולנו-של קהליה ,של משפחה,של ערבות הדדית.לא ראיתי את זה בשום מקום אחר בעולם(וראיתי כבר מקומות).גם בהפועל לפני קטמון זה לא היה ככה עם כי די דומה לפרקים.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-12/02/2015 21:16:32
עבור לתחילת הדף

אריה דיין אריה דיין מנותק

98 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  07:39:23  הצג פרופיל שלח ל- אריה דיין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה על הדברים היפים שכתבת.

לפעמים, אנשים שחיים את המציאות שלהם, רגילים אליה וחושבים אותה למובנת מאליה, זקוקים למבט חיצוני כמו שלך כדי להעריך באופן נכון עד כמה יקר מה שיש להם ועד כמה הוא לא מובן מאליו.

תודה גם על כך.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  08:51:29  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פשוט מרגש
עושה צמרמורת
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  20:46:36  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש, במהלך שנת השירות שלי גרתי חודשיים באשדוד ונהניתי מכל רגע (בעיקר שלמדתי לגלוש) עיר מדהימה. פעם אחת הלכתי למשחק נגד מכבי תל אביב ובאמת היה די מעפן ביציע בעיקר אנשים שבאים לעשות פוזות עם הלקוסט החדשה. שמח שמצאת את מקומך איתנו

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 11/02/2015 :  20:58:01  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן ירבו אנשים חביבים כמוך אצלנו ביציע. מילים חמות מכל הלב שפכת עלינו.
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  17:32:23  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לך איש יקר :-)

הסיפור שלך מאוד נוגע ללב, במיוחד עבורי

לפני שנה וחצי קצת אחרי שעלינו מליגה א', "יצאתי מהארון" וסיפרתי לחברי הפורום על כך שהייתי בעברי אוהד ביתר, ועל כך התהליך שגרם לי לנטוש את ביתר ולעבור לאהוד את הפועל קטמון.

בעקבות הווידוי שלי, עוד ועוד אנשים סיפרו את הסיפור שלהם, חלקם כמוני, היו אוהדי ביתר, ועברו לאהוד את קטמון.

אתה מוזמן לקרוא אם בא לך:

http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3618&whichpage=1

כיף לי שאחד כמוך נמצא איתנו ביציע

אני תמיד אומר שזה לא באמת משנה מה הרגשנו פעם

מה שמשנה זה מה שאנחנו מרגישים היום

ואם אתה מרגיש קטמון בכל לבך, אתה לא פחות ערך מאף אוהד אחר ביציע.

כולנו שווים, וכולנו באים לקטמון מאהבה

אני בטוח שיום אחד כל חברייך בפייסבוק, ומכרייך, יבינו זאת :-)

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

menilub menilub מנותק

77 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  18:36:24  הצג פרופיל שלח ל- menilub הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרגש...אני שומע מהרבה אנשים ומשפחות שמגיעים למשחקים שקטמון שיש משהו אחר באווירה שמושך אותם לרצות ולבוא שוב וכמה זה שונה ממקומות אחרים
אני מקווה שהדבר יביא לגידול באוהדים וחברי עמותה מכל הארץ
אנחנו בהחלט צריכים לדעת למנף את זה ולהגדיל את מספר הצופים והחברים

עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  18:37:56  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה יופי

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 12/02/2015 :  21:08:13  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וואו, איזה יופי. תודה!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם אני וקטמון נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07