| משתמש |
מחזור 19: הרצליה-קטמון, יום שישי 14:15  |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 08/02/2015 : 11:43:00
|
הדיון לגבי אסף לא במקום ולא בזמן. כולנו רוצים בהצלחתו ובעלייה ללאומית. תנו לו את השקט והתמיכה שהוא צריך מאיתנו על מנת להשיג את המטרה.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 08/02/2015 : 14:29:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי dd63
יכול להיות שהמערך שעלה וההתנהלות במשחק ולאחריו רק מראים לנו שהמאמן הוא טוב ונחמד לצמרת של ליגה א' אבל עדיין לא בשל ליותר מזה. נקודה למחשבה לעונה הבאה במידה ונעלה ליגה. שלא נעשה את אותה הטעות מלפני שנתיים ונמשיך עם המאמן רק כי העלה אותנו ליגה... בואו גם נזכור שעדיין יש סיכוי לפגוש את הרצליה השנה במידה ומספר הנקודות יהיה זהה בסוף העונה, מצב שהוא בהחלט אפשרי. מדובר בקבוצה היחידה, בינתיים, שלא ניצחנו בשני הסיבובים.... נקודה למחשבה!!!
אם אני זוכר נכון, בשלושה ואולי ארבעה משחקים לפחות, החילופים שאסף עשה השפיעו באופן ישיר על מהלך המשחק לטובתנו, וכפי שכבר נאמר, לשפוט אותו על סמך משחק (באמת חלש) אחד לאחר רצף פנטסטי של נצחונות בכל קנה מידה, זה קצת לא הוגן בלשון המעטה. אף אחד לא חף מטעיות, ואני דווקא מתרשם מהרצון של אסף ללמוד ולהשתפר כל הזמן. עניין מהותי יותר, לא ברור לי ההיגיון לפתוח עכשיו דיון כזה בפורום הפתוח. את מה זה בדיוק אמור לשרת ולמה זה טוב בשלב כל כך קריטי של העונה? |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 08/02/2015 : 15:06:20
|
ברור שעם הצלחות לא מתווכחים. יחד עם זאת, חלקנו עדיין לא התאושש מהטראומה של השנה שעברה וממה שהוביל אליהן. הטענות כלפי המאמן נשמעו בקול ביום שישי בזמן המשחק מאוהדים רבים ואין כל סיבה שלא יעלו גם בפורום. אני גם די משוכנע שאם לא היינו משווים (אם השופט היה מוסיף 4 דקות במקום חמש לדוגמא)לא היינו כולנו בעננים עכשיו והפורום הזה היה מלא במקצוענים שמנתחים את הטעויות של המאמן. בתכלס, ביום שישי הקבוצה לא נראתה טוב ולדעתי גם נגד נהריה לא היתה במיטבה. גם נגד נהריה כל המשחק היה הרמות לאמצע שרובן הלכו לאיבוד. נקווה שבהמשך נחזור לתצוגות מרשימות!!! |
dd |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 08/02/2015 : 15:09:57
|
ברור שעם הצלחות לא מתווכחים. יחד עם זאת, חלקנו עדיין לא התאושש מהטראומה של השנה שעברה וממה שהוביל אליהן. הטענות כלפי המאמן נשמעו בקול ביום שישי בזמן המשחק מאוהדים רבים ואין כל סיבה שלא יעלו גם בפורום. אני גם די משוכנע שאם לא היינו משווים (אם השופט היה מוסיף 4 דקות במקום חמש לדוגמא)לא היינו כולנו בעננים עכשיו והפורום הזה היה מלא במקצוענים שמנתחים את הטעויות של המאמן. בתכלס, ביום שישי הקבוצה לא נראתה טוב ולדעתי גם נגד נהריה לא היתה במיטבה. גם נגד נהריה כל המשחק היה הרמות לאמצע שרובן הלכו לאיבוד. נקווה שבהמשך נחזור לתצוגות מרשימות!!!
מסכים עם העובדה שהדיון בפורום הפתוח מיותר.
הכותרת הבאה בכל העיר: "לאחר המשחק בהרצליה, קריאות בקטמון לפטר את נמני"
קצת אחריות אנשים |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 08/02/2015 : 15:29:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עמרי446
ברור שעם הצלחות לא מתווכחים. יחד עם זאת, חלקנו עדיין לא התאושש מהטראומה של השנה שעברה וממה שהוביל אליהן. הטענות כלפי המאמן נשמעו בקול ביום שישי בזמן המשחק מאוהדים רבים ואין כל סיבה שלא יעלו גם בפורום. אני גם די משוכנע שאם לא היינו משווים (אם השופט היה מוסיף 4 דקות במקום חמש לדוגמא)לא היינו כולנו בעננים עכשיו והפורום הזה היה מלא במקצוענים שמנתחים את הטעויות של המאמן. בתכלס, ביום שישי הקבוצה לא נראתה טוב ולדעתי גם נגד נהריה לא היתה במיטבה. גם נגד נהריה כל המשחק היה הרמות לאמצע שרובן הלכו לאיבוד. נקווה שבהמשך נחזור לתצוגות מרשימות!!!
מסכים עם העובדה שהדיון בפורום הפתוח מיותר.
הכותרת הבאה בכל העיר: "לאחר המשחק בהרצליה, קריאות בקטמון לפטר את נמני"
קצת אחריות אנשים
להיפך, בואו נפזר דיסאנפורמציה  |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 11/02/2015 : 14:19:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
עכשיו ברור למה היה לנו כל כך קשה בשישי: שיחקנו נגד נבחרת המחזור של גולר! http://www.goler1.co.il/article/8334
גולר, למה כבר אפשר לצפות...
לבחור בלם שבישל שער שאולי יעלה להרצליה בעליית ליגה זאת בדיחה
לבחור 3 קשרים מהרצליה זה גם בדיחה, הרי כל בר דעת שהיה רואה את ההרכב שלנו היה מבין שנמני ויתר על הקישור להרצליה, ובנה יותר על מתפרצות וכדורים ארוכים.
ועם כל השליטה של הרצליה במרכז המגרש, הם הגיעו במקרה הטוב ל2-3 הזדמנויות סבירות, אז מה שווה כל הקישור המהולל אם הוא לא יצר להתקפה שלו מצבים?
ואפילו השחקן היחיד שהם הכניסו מאצלנו לדעתי לא היה צריך להיבחר, לא כי גולן לא היה טוב, הוא היה נהדר, אבל לא הייתה לו המון עבודה מוכרחים להגיד...אני בטוח שהיו בלמים שקצת יותר הרשימו במחזור הזה במשחקים אחרים
כשחצי משחקני המחזור נבחרים ממשחק כל כך חלש ובינוני כמו שהיה בהרצליה, אתה מבין שזאת בדיחה ושבתאכלס, זה מה שהם ראו, בשאר המשחקים הם בטח בחרו שחקנים על פלי טופס המשחק או עדי ראיה במקום...
קיצר שייסגר כבר האתר הבזיוני הזה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
מחזור 19: הרצליה-קטמון, יום שישי 14:15  |
|