פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מה הסיכוי?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מה הסיכוי?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מה הסיכוי? נושא הבא  

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 27/02/2010 :  23:58:07  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

בעזרת השם הפועל קטמון עולה לליגה ב'.
לעומת זאת הפועל ירושלים יורדת לליגה א'.
האם יש פה מצב לאיחוד תחת הנהגתכם?
האם זה אומר שבמקום ליגה מנומנמת נפגוש בשנה הבאה אחות עשירה לא פחות?
יותר מזה, האם זה יביא לשתי עולות מליגה א' (כמו שאני מכיר את האינטרס הכלכלי של ההתאחדות, זו אופציה ריאלית)?

היפותטי לחלוטין, אבל נושא מעניין לאשכול

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  01:05:51  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא חושב שהאפשרות לאיחוד תלויה במצב של הפועל של סאסיונה בטבלה (של איזו ליגה שלא תהיה).
כדי שיהיה איחוד צריך לקרות משהו קיצוני, כשכנראה יונה וסאסי כבר ממש לא יהיו בתמונה.

מה שכן, בעונה הבאה צפוי "דרבי קטן" בין קטמון לבין מבשרת ציון.
ואני תוהה אם משחק הבית של מבשרת במקרה הזה יהיה במגרש במבשרת.
קל"ב, עלהכיפאק.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  01:24:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה בלתי אפשרי..

למה להתחיל להעלות השערות סתם?.. אם וכאשר קבוצות מסוימות יעלו ואם וכאשר קבוצות אחרות ירדו, תתחילו לדבר על קונספירציות, השתלטויות ופיקנטריה. בינתיים, אנחנו בליגה ג', הם בלאומית ומבשרת בליגה א'. שום דבר לא סגור סופית.
חוץ מזה, מההיכרות עם הליגות המדוברות באמת שום דבר לא סגור.

ושוב, עם כל השמחה שהייתה אתמול בבאסס, דיר בלאק אם אנחנו לא חוזרים עם 3 נק מעיר הלוויין המתחרדת.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  01:36:40  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל שטויות וספקולציות מיותרות
מה שחשוב פה, זה הסמל

עם הפטיש והמגל

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  02:01:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ושוב, עם כל השמחה שהייתה אתמול בבאסס, דיר בלאק אם אנחנו לא חוזרים עם 3 נק מעיר הלוויין המתחרדת.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  08:28:28  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטרף לאזהרות:
יש עוד כמה משחקי ליגה חשובים,
עדיין לא עלינו. 
- חמסה, חמסה, שום בצל, בן פורת יוסף.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  08:45:51  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להערכתי לא יהיה איחוד השנה. הסאדרים לא ירדו - יש להם קבוצה חזקה מידי, מה עוד שיש סבירות שמכבי באר שבע יחטפו עונש רציני.
ובכל זאת ברמת הספקולציה. אני חושב שסאסי יכול לשרוד שנה בליגה א', והרי כל המטרה שלו זה לשרוד ובמקביל לחכות לכשלון קטמוניסטי כדי לשפר עמדות. הוא חייב לחטוף מכה קשה יותר כדי להסכים לאיחוד בתנאים סבירים. מה זאת מכה קשה יותר? כשלון לעלות מליגה א' למשל. בריחת אוהדים מוחלטת מסאדר וחזרה לימי קהל האלפים בקטמון. זה יקרה, סביר להניח. השאלה מתי.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  10:08:37  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

הרגעתם אותי.
אני מעדיף את הפועל ירושלים בליגה א' ולא את הפועל קטמון. מאבק עליה בין שתי אחיות מביא לריב במשפחה.
גם ככה חנן עדני בליגה, לא נוכל לנשום
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/02/2010 :  10:57:10  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

האם יש פה מצב לאיחוד תחת הנהגתכם?

אני חושב (מקווה) שנושא האיחוד ירד מהפרק לתקופה הנראית לעין. הנושא אינו באיזו ליגה הפועל (סאדר) ירושלים תהיה, אלא מה מצב החובות שלה. אף אחד לא יודע כיום את התשובה, רק יודעים שהחובות הולכים וגדלים, ולראיה הקבוצה שוב קיבלה הלוואה מההתאחדות על-חשבון ההקצבות של העונות הבאות (מעבר לעונה אחת אפילו).
המצב היחיד לדעתי שבו יכול להיות "איחוד" זה רק אם הם יגיעו לפירוק מוחלט. אין שום טעם להיכנס למו"מ עם הקבלן/ים וחובותיהם.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מה הסיכוי? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07