אני לא אדם קצוני כלל ולא חמום מוח.אני כבר כמעט בן 40 ובדרך כלל לא תוקפני אבל לכל זה יש גבולות ולכן אני חושב ששחקן של נהריה שהתנהג בצורה מחפירה במשחק הקודם צריך להענש בבוז בלתי פוסק.אני לא מאמין שאני מעלה את הת'רד הזה לפורום אבל לא מסוגל לשכוח את חוצפתו.טוב אולי אני מגזים אבל עדיין הביא לג'נאנה.
אליה היקר. מגיע לו בוז וזה מה שהוא יקבל, ממני לפחות. ולו רק על זה שהצליח להוציא אותך מהכלים בנהריה... קריאת בוז זו התגובה הכי ראויה ותרבותית שמחובתנו להעניק לפרחחים, והוא אכן כזה.
אני בעד לתת לו הזדמנות להשתנות . סך הכל מדובר בילד מפגר ובכלל הוא כבר הפך להיות שחקן מחליף . אם הוא יחזור על ההתנהגות אז אפשר בכיף לשרוק ולקלל אותו (למרות שזה מה שהוא רוצה , תשומת לב )
אני פשוט בהתחלת המשחק אהיה עם אקדמיה(שתגיע בהמונה לפחות ככה אני מקווה) אז אין לקלל ליד הילדים שאני רואה כל היום ואותם מלמדים על סובלנות אבל אחרי זה אני פנוי לפתוח עליו....בן אדם הזה הצליח לגרום לי לתחושות שאני כבר לא זוכר שנים.חוצפן.כמובן הכל במידה בלי אלימות
אני פשוט בהתחלת המשחק אהיה עם אקדמיה(שתגיע בהמונה לפחות ככה אני מקווה) אז אין לקלל ליד הילדים שאני רואה כל היום ואותם מלמדים על סובלנות אבל אחרי זה אני פנוי לפתוח עליו....בן אדם הזה הצליח לגרום לי לתחושות שאני כבר לא זוכר שנים.חוצפן.כמובן הכל במידה בלי אלימות
הייתי ממליץ לך על רגיעון לפני המשחק אבל יש לך גישה לחומרים יותר חזקים
לא מבין למה לקלל אותו. היה לנו שחקן בשם אורי כהן. ואנחנו הרי מקבלים את כולם. אלה ששמים עלינו אלף זין והולכים לעודד את טבריה, או ביתר או נורדיה. אז גם את אלה ששמים עלינו אלף זין ומשחקים בקבוצה השניה במגרש. למה באלימות?...