פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומות לאכול באזור כרמיאל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומות לאכול באזור כרמיאל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מקומות לאכול באזור כרמיאל נושא הבא  

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 14/01/2015 :  07:52:36  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המלצה של חבר תושב כרמיאל לנוסעים למשחק, "החומוסיה "ברח החרושת 11 שפתוחה בשבת בעשר בבוקר מומלצת מאוד ולא יקרה, ישנו גם לפי הבחור חומוס "אבו ראמי" בכפר ראמה , אני חייב גילוי נאות, באופן אישי אני לא מכיר את שני המקומות עליהם המלצתי, אשמח אם מישהו מהצפוניים יאמר את דברו מהכרות אישית.

חרובי טל

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 14/01/2015 :  08:23:51  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
החומוסיה בכרמיאל מצוינת (והיא קרובה לאיצטדיון). חומוסיה טובה יותר נמצאת בדיר אל-אסד: מסעדת מטעמי המלכים - עולים בכביש הראשי עד שמגיעים (לא להתייאש בדרך).
מי שמעוניין בשיפודים וכד' - ממליץ על המסעדה בתחנת הדלק בכניסה לכאוכב (נדמה לי שנקראת הביס הטעים).
בראמה ישנה מסעדה שממותגת גבוה יותר, עוד לא הייתי שם.
בעראבה ישנה מסעדת תבשילים ערביים - כאן זמאן, וגם החומוס הכי טוב בסביבה נמצא שם - אבל זה כבר סיבוב.
עבור לתחילת הדף

kk186 kk186 מנותק

143 הודעות

נשלח - 14/01/2015 :  20:29:22  הצג פרופיל שלח ל- kk186 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המליצו לי על אנגוס. מישהו מכיר?
עבור לתחילת הדף

haim666 haim666 מנותק

16 הודעות

נשלח - 16/01/2015 :  14:58:05  הצג פרופיל שלח ל- haim666 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעולה! צריכים לפתוח שרשור כזה לפני כל משחק חוץ
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 16/01/2015 :  15:26:26  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיון חשוב שהתקיים בקבוצת ווטסאפ של
המתמודדים מי יהיה מקום שני לאלחנן בגיוס חברי עמותה
עלו שתי מסעדות כאופציות מועדפות

עזאבה ו שראביכ

ירון
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/01/2015 :  16:29:17  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

בדיון חשוב שהתקיים בקבוצת ווטסאפ של
המתמודדים מי יהיה מקום שני לאלחנן בגיוס חברי עמותה
עלו שתי מסעדות כאופציות מועדפות

עזאבה ו שראביכ

שתיהן בכפר ראמה, מזרחית לכרמיאל
עבור לתחילת הדף

אצבע אצבע מנותק

65 הודעות

נשלח - 16/01/2015 :  17:02:14  הצג פרופיל שלח ל- אצבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש מקום לאכול שלא ימנע ממני להגיע לאחר מכן למשחק? כמו כן ידוע לכם מה מרחק הנסיעה מחיפה לכרמיאל חשבתי כבר לצאת לתייר מהבוקר
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 16/01/2015 :  18:19:34  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אצבע

יש מקום לאכול שלא ימנע ממני להגיע לאחר מכן למשחק? כמו כן ידוע לכם מה מרחק הנסיעה מחיפה לכרמיאל חשבתי כבר לצאת לתייר מהבוקר

45 דקות דרך כביש עוקף קריות (מס' 22)
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מקומות לאכול באזור כרמיאל נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07