משתמש |
רק מניח את זה כאן |
talikch
323 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 08:17:14
|
ארוע שפרח מזכרוני,אחרי המשחק : כשהגענו למגרש החניה עצר לידי אוטו ובתוכו 2 אנשים חביבים שראו עלי את הצעיף של קטמון,החלפנו כמה מילים ואז הבחור שנהג שאל כמה אנחנו משלמים לכרטיס כניסה ואמרתי שאני חושב שאנחנו משלמים 30 שקל,הוא עשה תנועה בראשו שאומרת כאילו וואו אתם פריארים ואמר שבאף משחק עד עכשיו אוהדי הקבוצה היריבה ודאי לא אוהדי עירוני קרית אתא,לא שילמו על כרטיס כניסה אני לא מספר את זה כדי שחס וחלילה לא ניסע למשחקי חוץ ואני גם יודע שבגלל שאנחנו משחקים בטדי אין כל כך מה לעשות בקשר למחירי הכרטיסים למשחקי בית וכשאפשר עושים. אני זוכר דיון בסוגיה הזאת כאן ואני זוכר שנאמר שבגלל ריבוי האוהדים שהקבוצה מביאה למשחקי חוץ,הקבוצות היריבות או מי שאחראי על המגרשים חוגגים עלינו ואתמול זה התבטא ביתר שאת,ישבתי ליד הגדר שהפרידה בין קבוצות האוהדים,היציע של אוהדי קרית אתא היה מלא משלנו,היה שם רוב ברור באוהדים לקרית אתא והם לא שילמו כניסה (עזבו את העניין שלא שמעו עידוד מהם מתחילת המשחק ועד סופו אבל זה עניין אחר) אולי צריך להעביר סוג של מסר להנהלת הקבוצות היריבות במחוז ,שבסיבוב השני החגיגה נגמרת ולא נסכים להכנס למגרש שיבקש מאיתנו כסף כשאת אוהדיו הוא מכניס בחינם או שבכלל המדיניות שלהם היא לאפשר לכולם להכנס חופשי ורק שאנחנו מגיעים עושים עלינו קופה וזה לא ה30 שקל כמו העניין העקרוני אני לא ממש יודע אם זה יעזור אבל לי אתמול זה זעק לשמיים אשמח כמובן לשמוע דעות אחרות לפעילות אפשרית
|
חרובי טל |
|
שמונה
36 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 08:42:29
|
זו באמת חוצפה שהיתי בן 16 היתי מבקר לפעמים בקירית אתא - איזה מקום דוחה הדברים הכי מגעילים קוראים שם מה זה המקום הזה ? מה עושים בקירית אתא ? יש לי זיכרון אחד דהוי מקרית אתא שהוא כל כך חסר תוכן
כל הדברים הרעים באים מקירית אתא |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 11:39:44
|
יש כאן לחלוטין עבירה על תקנון ההתאחדות
קבוצה ביתית רשאית למכור לאוהדיה הביתיים אך ורק במחיר יקר יותר משהיא מוכרת לקבוצת החוץ.
אם אתמול אוהדי קרית אתא נכנסו למגרש חינם, ואילו אנחנו שילמנו סכום(ולא משנה איזה)
זאת עבירה על תקנון ההתאחדות, והייתי שמח אם אחד מחברי ההנהלה שלנו יגיש תלונה מסודרת להתאחדות לכדורגל על כך.
אחר כך עם האסמכתא הזאת נוכל להזהיר מראש את הקבוצות שיאחרו אותנו בסיבוב השני בדבר:
"רואים מה קרה לקרית אתא? אם תנסו את הטריק הזה עלינו, אנחנו נתלונן גם עליכם"
הגיע הזמן שנפסיק להיות הפראיירים של הליגה רק בגלל שאנחנו מביאים קהל למשחקי חוץ |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-03/01/2015 11:40:42 |
|
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 21:38:07
|
אותו דבר היה במעלות לפני שבועיים. |
אריק |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 22:16:20
|
זה אכן מעצבן כשנדמה שאנחנו הפרה החולבת בכל מקום שאנו מתארחים בו אבל...: א. אם למישהו יש הוכחות ברורות (וקשה להוכיח זאת) שיביא אותן. אין טעם להגיש תלונה ללא הוכחות. אני הזהרתי באופן אישי את היו"ר של מעלות שלא יעזו לגבות מאיתנו בלבד. לא יודע להגיד בוודאות שזה אכן התרחש בפועל. ב. ואם לא ניתן להוכיח זאת, אצטט אדם יקר מההנהלה אצלנו שאמר לי באותו הקשר: "שיהיה להם לתרופות...". |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 22:18:17
|
במעלות מכירת הכרטיסים הייתה צמודה לשער הכניסה של אוהדי מעלות. שמעתי ילד צועק לאמא שלו שהיום צריך לשלם אבל אבא השיג להם הזמנה. אני לא יודע כמה הזמנות כאלה הם ארגנו, אולם לא אתפלא אם שם האוהדים, ברובם, שילמו. אתמול הכניסות היו ממקומות נפרדים, ולפי כמות הקהל של קריית אתא, והעובדה שלא שמענו עידוד, הטענה שלא שילמו שם נשמעת אמינות. מסכים לחלוטין שצריך להתלונן. |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 22:33:09
|
לא בדקתי, אבל אני מניח שכולם נכנסו עם הזמנות. חלקם גם עשו קופה פרטית כשמכרו הזמנות לאוהדים שלנו (אני למשל).
השאלה היא איפה עובר הגבול. מה עם ההזמנות שאנחנו מחלקים? האם הן לגיטימיות? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 03/01/2015 : 22:40:08
|
למיטב ידיעתי הן כרטיסים והן הזמנות אמורים להיות מודפסים על ידי ההתאחדות, וזו אמורה להיות הבקרה. אשמח לשמוע התייחסות מוסמכת. |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 07:02:10
|
אני מציע שהנהלת הקבוצה תפנה לעו"ד ניר רשף, תובע ההתאחדות, ותביא לידיעתו את ה"תופעה" בה נתקלנו, לכאורה, בשני משחקי החוץ האחרונים שלנו, ושתבקש ממנו שיפנה הכתב לקבוצות במחוז שלנו ויתריע בפניהם שמדובר בעבירה על תקנון ההתאחדות שעשוייה/עלולה להביאן לועדת המשמעת.
חשוב יהיה לציין שמבין הקבוצות במשחקות במחוז הצפוני הפועל קטמון מביאה למשחקי חוץ את מספר האוהדים הגבוה ביותר, ושאיננו מוכנים לעבור לסדר היום על התופעה הזו.
כזכור יש לנו 8 משחקי חוץ בסיבוב השני. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 07:11:35
|
אכן תופעה מעצבנת מאוד. אין שום סיבה שיעשו עלינו קופה וידפקו אותנו. ויחד עם זאת, מהצד השני, צריך גם לחשוב טוב במה אנחנו רוצים להתעסק ולבחור את המאבקים שלנו. ניראה לי שכבר הפנמנו שאנחנו לא נשנה את עולם הכדורגל הרקוב. ויש מספיק מקרים שנתקלנו בהם שהתקנון לא ממש נאכף. זה מעצבן, וזה לא תקין ומן הראוי שזה יפסק.
השאלה היא האם בשביל כמה גרושים (והעקרון) שווה לפתוח חזית מול הקבוצות האחרות, שכזכור אוהדיהם משלמים 40 ש"ח בכניסה לטדי? גם ככה במקרים רבים אנחנו נתפסים כקבוצה אליטיסטית ושחצנית. באופן עקרוני יש מצב שקרית אתא או כל קבוצה אחרת תחליט לא להתאמץ במשחקים שחשובים לנו ולא חשובים להם (במודע או שלא במודע) אם נרגיז אותם. אז אני לא בטוח עד כמה שווה לעסוק בהם, או פשוט לנשוך שפתיים ולנסות להתרכז במאמצים לעוף מהליגה הזאת, גם אם זה בא על חשבון ענייני צדק. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 08:02:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
השאלה היא האם בשביל כמה גרושים (והעקרון) שווה לפתוח חזית מול הקבוצות האחרות, שכזכור אוהדיהם משלמים 40 ש"ח בכניסה לטדי? גם ככה במקרים רבים אנחנו נתפסים כקבוצה אליטיסטית ושחצנית.
לייזי, בטדי אוהדי קטמון שאינם חברי עמותה ו/או בעלי מנויים משלמים 40 ש"ח, בדיוק כמו אוהדי הקבוצה האורחת. ובכלל רבים מאוהדי הקבוצות האורחות טדי נכנסים עם כרטיס הזמנה שאנו מחוייבים לתת לקבוצה האורחת הדימוי של קטמון היה ויהיה של קבוצה אלטיסטית מתנשאית, בלי קשר לפנייה כזו או אחרת להתאחדות. לדעתי עצם הפנייה לתובע ההתאחדות (תוך דיברור טוב תקשורת, כולל באתרי האינטרנט הרלווונטים) יכול ותהיה לה השפעה מונעת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 11:37:48
|
פריירים לא מתים הם רק מתחלפים אם לא תהיה תלונה רצינית לא יטופל העניין והפריירים ימשיכו לשלם זה בדיוק תפקידה של הנהלת הקבוצה לטפל בנושא ורבותי אוהדי קרית אתא לא שילמו כך נאמר לי מהם על הגדר המפרידה |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 12:12:21
|
לגבי המשחק האחרון אין טעם לפנות להתאחדות אם אין ראיות . אבל כדאי להפנות את תשומת ליבם לתופעה ואולי אם יהיה להם מספיק אכפת הם יבצעו פעולות מנע כמו אזהרות ואולי אפילו פיקוח . אפשר לנסות גם באופן עצמאי להשיג ראיות כגון להתמקם מחוץ לשער הכניסה למקומיים ולצלם , אבל זה כרוך בסיכון של ספיגת אלימות פיזית מהנהלת ואנשי האבטחה המקומיים שמן הסתם לא יהיו מרוצים מהמהלך . |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 12:59:59
|
אז עכשיו כל אתרי הספורט כולל ההתאחדות והעיתונות יודעים כי כתבתי להם על זה נראה מי ירים את כפפת הבדיקה |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 15:01:24
|
לייזי אני לא חושב שהטיעונים שלך נכונים. ממילא אף אחד לא עושה לנו טובות במגרש או מחוצה לו. אם יש כאן עבירה על תקנון ההתאחדות חייבים לטפל בכך. גם אם לא יעזור לנו רטרואקטיבית, זה צריך להועיל בהמשך. אסור להיות פריירים של כולם. זה שהמחיר שלנו 40 שח (ובליגת העל 50 בלבד) זו כבר בעיה פנימית שלנו שכזכור לך אנו חלוקים עליה. |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 04/01/2015 : 20:30:32
|
מיכאל וייסרמן מדאבל פס הרים את הכפפה והבטיח להכנס לעובי הקורה. בהצלחה |
|
|
רק מניח את זה כאן |
|