משתמש |
הפועל קטמון במו"מ עם חן עזריאל ? |
|
אחד העם
86 הודעות |
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 28/12/2014 : 20:28:07
|
גם אם זה נכון , החתמה לא נבונה . החלק ההתקפי שלנו מצוין , החוליה החלשה שלנו היא מרכז המגרש והנעת הכדור החופשית של היריבות שלנו . עדיף להשקיע את הכסף בקשר אחורי איכותי שיעצור את התקפות היריבה במרכז המגרש . אני קורא לזה "סמיר סטייל " |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 28/12/2014 : 21:28:57
|
הפעם האחרונה שהוא שיחק היתה בחודש אפריל 2014, ומאז כלום. גם בעונה הקודמת הוא שיחק 11 משחקים בלבד, ואף אחד מהם לא 90 דקות. בקיצור - שחקן חלוד. האם זה מה שאנחנו צריכים (גם אם המימון הוא חיצוני)? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 28/12/2014 : 22:57:09
|
מסכים עם קטמון9 שלא חלוץ אנחנו צריכים, בטח כשקירטבה ואדם מזרחי נכנסו לכושר הבקעה בכל זאת - מדובר בשובר שיוויון בנוסף לברוכיאן שיכול להבטיח לנו עלייה . ועדיין, חסר לנו את הגרזן באמצע לצד שי מזור שיחסל התקפות יריב. |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 29/12/2014 : 10:11:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz
ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
מסכים עם קטמון9 שלא חלוץ אנחנו צריכים, בטח כשקירטבה ואדם מזרחי נכנסו לכושר הבקעה בכל זאת - מדובר בשובר שיוויון בנוסף לברוכיאן שיכול להבטיח לנו עלייה . ועדיין, חסר לנו את הגרזן באמצע לצד שי מזור שיחסל התקפות יריב.
תמיד חשוב לעבות את הסגל וליצור עומק בספסל. לגבי קשר אחורי "סמיר סטייל" יש אחד כזה בספסל וקוראים לו אורן כהן, שחקן חזק, פיזי ובעל משחק ראש מצוין. גם מזור רוב הזמן משחק חזק והורס התקפות. הבעיה היא בשיטה ולא בהיעדר קשר אחורי נוסף. היתרון שלנו הוא שכל ההרכב שלנו יודע להחזיק כדור ומשום מה אנחנו רואים הרבה כדורים ארוכים שרובם הולכים לאבדון. צריך להניע כדור בסבלנות ולהשתלט על המשחק בהחזקת כדור במיוחד שיש לך שחקנים כמו עוז וברוכיאן.
שמע חבר, אם אתה רוצה בטובת הקריירה של הבן שלך\אחיין שלך טוב תעשה אם תפסיק להגיב פה דברים שקשורים אליו (בעיקר כשאתה כותב דברים לא נכונים בעליל ובטח שלא אובייקטיבים), כי אתה רק גורם לו נזק. תלמד מבוזגלו האבא |
|
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 29/12/2014 : 11:18:30
|
הלוואי. |
|
|
בוח
95 הודעות |
נשלח - 29/12/2014 : 11:36:24
|
קצת קרוע. לא בגלל העבר הצהוב, אלא בגלל שאני רוצה יותר לראות שחקנים שבאים ומחוייבים לקבוצה ולקהל, ולא איזה שכיר חרב-על שמגיע לכמה חודשים ויילך. |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 29/12/2014 : 16:31:00
|
אני באמת מעריך את אורן כהן שנותן תמיד 100% כשהוא משחק , אבל אין לנו כרגע אף שחקן שניחן ביכולת להרוס התקפות כפי שסמיר עשה . אבל לא בוכים על חלב שנשפך , וגם לסגל הנוכחי יש מה למכור . ובמשחקים נגד קבוצות חלשות החוסר בקשר אחורי הורס פחות מורגש . במשחקים נגד קבוצות חזקות אנחנו נאלץ לצופף את המרכז , לשחק קצת נסוג ולצאת למתפרצות . |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 29/12/2014 : 19:28:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
מסכים עם קטמון9 שלא חלוץ אנחנו צריכים, בטח כשקירטבה ואדם מזרחי נכנסו לכושר הבקעה בכל זאת - מדובר בשובר שיוויון בנוסף לברוכיאן שיכול להבטיח לנו עלייה . ועדיין, חסר לנו את הגרזן באמצע לצד שי מזור שיחסל התקפות יריב.
תמיד חשוב לעבות את הסגל וליצור עומק בספסל. לגבי קשר אחורי "סמיר סטייל" יש אחד כזה בספסל וקוראים לו אורן כהן, שחקן חזק, פיזי ובעל משחק ראש מצוין. גם מזור רוב הזמן משחק חזק והורס התקפות. הבעיה היא בשיטה ולא בהיעדר קשר אחורי נוסף. היתרון שלנו הוא שכל ההרכב שלנו יודע להחזיק כדור ומשום מה אנחנו רואים הרבה כדורים ארוכים שרובם הולכים לאבדון. צריך להניע כדור בסבלנות ולהשתלט על המשחק בהחזקת כדור במיוחד שיש לך שחקנים כמו עוז וברוכיאן.
שמע חבר, אם אתה רוצה בטובת הקריירה של הבן שלך\אחיין שלך טוב תעשה אם תפסיק להגיב פה דברים שקשורים אליו (בעיקר כשאתה כותב דברים לא נכונים בעליל ובטח שלא אובייקטיבים), כי אתה רק גורם לו נזק. תלמד מבוזגלו האבא
לא הבנתי מה הבעיה? לקרוב משפחה של שחקו אסור להגיד את דעתו כאן? מר מזור לא מסתתר מאחורי כינויים, וברור שהוא לא אוביקטיבי. אז מה? לא דומה בכלום להתנהלות של בוזגלו. |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 29/12/2014 : 23:23:52
|
אף אחד פה לא אובייקטיבי. יוסי מתבטא בהגינות בכל מה שקשור לשי מזור (אחיין, נכון?) ויודע גם לציין כשהוא לא טוב. אני לא רואה עם זה שום בעיה. |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 30/12/2014 : 09:00:08
|
אנצל את המקום כדי להחמיא למזור. יוסי, תמסור לו בהזדמנות.
מי שזוכה לעמוד לידי ביציע יודע שאני מבקר את מזור באופן די קבוע, אבל גם אני חייב להודות שהוא בהחלט העלה את רמתו ב-6/7 משחקים האחרונים. הוא עדיין שוגה בקבלת החלטות במסירות פשוטות למדי והוא ללא ספק לא סמיר (או משהו בסגנון), אבל אני בהחלט מרוצה ממנו ומההשקעה שלו. |
|
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 30/12/2014 : 10:16:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
שמע חבר, אם אתה רוצה בטובת הקריירה של הבן שלך\אחיין שלך טוב תעשה אם תפסיק להגיב פה דברים שקשורים אליו (בעיקר כשאתה כותב דברים לא נכונים בעליל ובטח שלא אובייקטיבים), כי אתה רק גורם לו נזק. תלמד מבוזגלו האבא
מחקתי את ההודעה כי לא רציתי להרעיש את הנושא אך חשוב שתדע שמאות אוהדים שמגיעים למשחקים הם הורים/אחים/ שכנים/ חברים של השחקנים. אני יכול להעיד על עצמי שאני שנתיים מגיע למשחקים עם 2 ילדיי והם התאהבו בקבוצה ואני ביחד איתם, האם זה פסול להביע כאן את דעתי? ולגבי הביטוי "אבא בוזגלו" - אבא של שי לא מגיע בכלל למשחקים אז לפני שאתה יוצא בביטויים כאלו כדאי שתדע את התמונה המלאה. אם הייתי מנסה ליחצן את שי לא הייתי חוסך בתגובה אחרי המשחק מול בית שאן ובעוד משחקים אחרים בהם הוא הצטיין.
|
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 30/12/2014 : 10:27:55
|
בגלל החולשה היחסית שלנו בקישור האחורי שי מזור מסתמן כמעין ברומטר של הקבוצה. שהוא טוב, כמו במשחק נגד בית שאן לדוגמא, זה מקרין על כל הקבוצה וכך גם שהוא פחות טוב ומאבד כדורים כמו בחלק מהדקות מול צור שלום. לדעתי הוא צריך קשר חזק לידו לעזור לו בנטל כי כרגע הוא די לבד. |
|
|
המודיע
363 הודעות |
נשלח - 30/12/2014 : 23:52:21
|
כפי שכתבתי בפורום חברי העמותה, מעולם לא נוצר קשר בין קטמון לבין חן עזריאל או מי מטעמו ולפיכך כל הכתבה הזו איננה אמת. |
|
|
|
הפועל קטמון במו"מ עם חן עזריאל ? |
|