משתמש |
אז מה אתם אומרים על הקמפיין החדש? |
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 12:22:13
|
אני רואה שלא נפתח כאן עדיין דיון בקמפיין החדש של אוהדי הפועל ירושלים נגד סאסי: http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=11831 לי אישית לא נוח להתערב ולשוחח איתם על זה בפייסבוק שלהם, גם בגלל הדם הרע שהיה בינינו בשנים עברו, אבל בהחלט מעניין אותי לדבר על זה כאן...
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 12:47:35
|
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.... הזמן עושה את שלו. אני רק מקווה שהפעם הם ילכו עד הסוף ושסאסי לא ישכנע אותם שוב מקסמי שוא... מה שהנבל הזה עשה לקבוצה הזו זה כבר יותר חמור מנקרופיליות.
שיהיה להם בהצלחה, אני לא מתכוון להיות חלק מזה ולא חלק מהם.
בסופו של יום אם יצליחו ואני מקווה מאד שכן, יבואו ואולי יהיה על מה לדבר. |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 13:02:02
|
כל מילה של איתן. מדהים ומתסכל לקרוא מציטוטי אוהדי המקורית בכתבה. מתאפק מאוד שלא להגיב שם. מנסה לא להגיב באתרים מפוארים כמו זה. באמת ובתמים מאחל להם שיצליחו ומהר. ניתן לסכם את תחושותיי כלפי מה שמתרחש שם כיום כמאמר יעקב גלעד: "כואב אבל פחות..." |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 13:06:47
|
זה לא ענייננו כרגע. הלוואי שיצליחו במאבקם הצודק אבל אני לא מתערב ולא תומך ולא עושה לייקים. אחרי שיצליחו לסלק אותו (כן, בטח...) אז נדבר. הכי אהבתי את הציטוט של פעיל ב"שחר האדום": "הגיעו מים עד נפש מבחינת ההתנהלות והניהול של משפחת סאסי. בפגישה בפאב אנחנו הולכים לקבל החלטות חשובות, כשהעיקריות ביניהן, יהיו הדחת משפחת סאסי מכל תפקידיהם במועדון ויפה שעה אחת קודם והתחלת קמפיין גיוס הספונסרים, לקראת מעבר אפשרי של הקבוצה לידי הקהל". |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 13:11:55
|
"בהצלחה לאוהדים, הקבוצה למסירה ללא תמורה" זה אמירה נהדרת. דודו סאסי מספין כמו הגדולים ביותר בפוליטיקה הישראלית. נתניהו, אם אתה זקוק ליועץ תקשורת שיקנח כל שקר ואיום שיוצא לך מהפה עם סמיילי בסוף המשפט, זה האיש! |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 13:22:36
|
עשיתי להם לייק, בזה מסתכמת התמיכה שלי בנושא. אנחנו ב-win-win. יצליחו, ברור ששעה אחרי אנחנו בתמונה. לא יצליחו, ממשיכים בדרכנו. |
|
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 13:50:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
כל מילה של איתן. מדהים ומתסכל לקרוא מציטוטי אוהדי המקורית בכתבה. מתאפק מאוד שלא להגיב שם. מנסה לא להגיב באתרים מפוארים כמו זה. באמת ובתמים מאחל להם שיצליחו ומהר. ניתן לסכם את תחושותיי כלפי מה שמתרחש שם כיום כמאמר יעקב גלעד: "כואב אבל פחות..."
http://shironet.mako.co.il/artist?type=lyrics&lang=1&prfid=459&wrkid=2621
בפעם הבאה שאפגוש את יהונתן (גפן), אמסור לו את התנצלותי על בורותי... |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 19:43:40
|
טוב: 1 קיבלתי הזמנה ללייק של "סאסי הרס לי את הבית"מחוג'ה אותו אני מאוד אוהב ומכבד ,נתתי לייק והזמנתי חברים.ואז עלה לי ראיון לשלוח" סאסי הביתה" משלי כך עשיתי ושלחתי :זה לא התפרסם אני מקווה שזה לא בגלל הזדהות שלי עם קטמון. 2 עצומה מבורכת אך לדעתי באה מאוחר מדי.מה כן זה שגם אנשי סאסי פתחו קבוצה של אוהדים והיא מלאה בתמונות מאין :כפרה על סאסי"וכו כך שזה מאוד לא חד צדדי.למעט זאת ישנם גם התייחסויות אלינו כלאוהדים"שעזבו לקבוצות אחרות "בלי לנקוף את שמה של קטמון.למה כפרוס?הרי התנגדות הכי מוצלחת זה אנחנו.כך שעדיין יש סימן שאלה לבשילות של המחהה הזאת. 3 יש אנשים שם שממשיכים לגדף את קטמון.אין בעיה שיהיה אבל אני לא חלק זה עד שזה משתנה.4עצוב אבל רק עיוור לא רואה במה זה יגמר.....אתם תנחשו בעצמכם.אני אוהב בכל זאת את כל הלובש אדום.כפיר חוג'ה אם אתה רואה את התגובה שלי אל תעלב אני מחבב אותך מאוד.ואתה חסר לנו ביציע.תחזור כי רק ביחד יש לנו סיכוי. |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-03/12/2014 20:24:33 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 21:54:19
|
מאחל להם בהצלחה. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 21:55:10
|
מעניין אם הם יניפו שלט "סאסי הרס לי בית " פעם אחרונה שזה קרה הוא שיסה בנו את כנופיית המאבטחים שלו |
|
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 22:03:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
טוב: 1 קיבלתי הזמנה ללייק של "סאסי הרס לי את הבית"מחוג'ה אותו אני מאוד אוהב ומכבד ,נתתי לייק והזמנתי חברים.ואז עלה לי ראיון לשלוח" סאסי הביתה" משלי כך עשיתי ושלחתי :זה לא התפרסם אני מקווה שזה לא בגלל הזדהות שלי עם קטמון. 2 עצומה מבורכת אך לדעתי באה מאוחר מדי.מה כן זה שגם אנשי סאסי פתחו קבוצה של אוהדים והיא מלאה בתמונות מאין :כפרה על סאסי"וכו כך שזה מאוד לא חד צדדי.למעט זאת ישנם גם התייחסויות אלינו כלאוהדים"שעזבו לקבוצות אחרות "בלי לנקוף את שמה של קטמון.למה כפרוס?הרי התנגדות הכי מוצלחת זה אנחנו.כך שעדיין יש סימן שאלה לבשילות של המחהה הזאת. 3 יש אנשים שם שממשיכים לגדף את קטמון.אין בעיה שיהיה אבל אני לא חלק זה עד שזה משתנה.4עצוב אבל רק עיוור לא רואה במה זה יגמר.....אתם תנחשו בעצמכם.אני אוהב בכל זאת את כל הלובש אדום.כפיר חוג'ה אם אתה רואה את התגובה שלי אל תעלב אני מחבב אותך מאוד.ואתה חסר לנו ביציע.תחזור כי רק ביחד יש לנו סיכוי.
אפשר לינק לקבוצת תמיכה בסאסי? |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 22:05:27
|
בכפר סבא הם תלו את השלט הזה זה הי תלוי וסאסי ישב איתם מעל היה די מוזר |
נערך על ידי - אדום החזה ב-03/12/2014 22:06:48 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 04/12/2014 : 10:55:54
|
לא מאמין שזה יזיז משהו לראיס אבל שיהיה להם בהצלחה. עדיף מאוחר מאשר לעולם לא. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
לב אדום
55 הודעות |
נשלח - 04/12/2014 : 11:36:35
|
סופסוף רואים תחילתה של עשייה שמה. לקח להם 7 שנים ארוכותלהפנים את מה שהאוהדים כאן הפנימו..עכשיו הם רוצים תמיכה מ"בוגדים"לכאורה...כמה צביעות. |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 04/12/2014 : 11:52:11
|
זאת לא הפעם הראשונה שמתעוררת מחאה נגד סאסי. בד"כ היא מושתקת בסופו של דבר אחרי ניצחון וחצי או איזה רכש שאמור להציל את המצב. אישית, אני מקווה שיצליחו אבל אחרי ארועי השנה שעברה אביע תמיכה רק אחרי שיוכיחו שהפעם זה רציני. וד"א, לא מפריעים לי ה"צבועים" שרוצים לשתף פעולה איתנו. להפך. הרבה יותר מפריעים לי הלא צבועים שממשיכים לקלל אותנו כאילו אנחנו המקור לצרות. |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 04/12/2014 : 11:53:34
|
דודו סאסי הודיע "הקבוצה למסירה ללא תמורה " ושכח להוסיף " הקבוצה למסירה פלוס לפחות 7 מיליון ש"ח חובות " |
|
|
אז מה אתם אומרים על הקמפיין החדש? |
|