משתמש |
הודעה: פעילות עם ביה"ס הדו לשוני בעקבות ההצתה  |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 11:04:20
|
בהמשך להצתה הנפשעת במוצ"ש, הצענו את עזרת המועדון בשיפוץ ובתיקון הנזק שיצרו הגזענים. בגלל שהעירייה כבר מטפלת בפן הזה, ביקשו בביה"ס הדו לשוני שנגיע לעשות את מה שאנחנו יודעים, לשחק כדורגל.
לכן, מחר, שני, ב12 יגיעו מספר שחקנים ואנחנו צריכים גם מספר אוהדים וחברי עמותה שיגיעו לכדורגל עם כיתות א'-ב' של ביה"ס. אנא פנו אלינו בהודעה פרטית כאן, בעמוד הפייסבוק שלנו ( facebook.com/HKJFC ) או בסמס ל0545246620 (אוריה) כדי לאשר את ההגעה.
זה הזמן שלנו לעזור לחברים בשעה קשה. בואו לתת יד.
|
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 11:22:11
|
כל הכבוד, מרגש וחשוב. אולי נביא כמה שיותר ילדים, הורים ומורים מבית הספר הדו-לשוני למשחק הבית הקרוב שלנו? הזדמנות יפה להראות את הפנים האחרות של ירושלים. אוכל להציע את הרכב שלי להסעות אם צריך. |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 11:32:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
כל הכבוד, מרגש וחשוב. אולי נביא כמה שיותר ילדים, הורים ומורים מבית הספר הדו-לשוני למשחק הבית הקרוב שלנו? הזדמנות יפה להראות את הפנים האחרות של ירושלים. אוכל להציע את הרכב שלי להסעות אם צריך.
רעיון טוב. גם אני אשמח להשתתף בהסעות |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 12:20:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
כל הכבוד, מרגש וחשוב. אולי נביא כמה שיותר ילדים, הורים ומורים מבית הספר הדו-לשוני למשחק הבית הקרוב שלנו? הזדמנות יפה להראות את הפנים האחרות של ירושלים. אוכל להציע את הרכב שלי להסעות אם צריך.
ולנטין ילדי הדו לשוני והוריהם אורחים שלנו באופן קבוע במשחקי הבית מזה כשנה בנוסף לטורניר כדורגל שערכנו איתם לפני כחודש / הרצאות של יהונתן כהן ואבי מלר ועוד בית הספר הוא חלק מהקהילה שלנו - והפגיעה בבית הספר היא פגיעה קשה בקהילת קטמון
|
ירון |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 12:27:06
|
ילדים מהדו לשוני מגיעים כבר שנים למשחקים שלנו. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 12:46:57
|
ירון ולאסלו, זה שאנחנו פעילים שם אני יודע, מהעדכונים כאן ובפייסבוק. חשבתי יותר על מאמץ מרוכז ומתוקשר להביא מאות ילדים הורים ומורים מהדו-לשוני למשחק ולעשות איתם טקס אנטי-גזעני לפני המשחק או בהפסקה. חבל שמשחק הבית הבא הוא לא בשישי הזה נגד אא"פ, משחק ערבי-יהודי היה מושלם לצורך זה ועד משחק הבית הבא בטח כבר תהיה שערוריה גזענית חדשה או פיגוע חס וחלילה וכולם ישכחו ממה שקרה...
|
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 12:50:17
|
אומנם משחק בית זה יותר אידאלי אבל גם משחק חוץ אפשר להרים שלט תמיכה או מהלך כלשהו אחר. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 13:03:03
|
אפשר להביע תמיכה גם בהגעה לאימוני ליגת השכונות הנערכים במגרש הכדורגל הסמןך לבית הספר. בימי ראשון מתאמנות הבנות ובימי שלישי הבנים, שתי הקבוצות מתחילות ב 15:30
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 30/11/2014 : 14:17:52
|
אכן חבל קצת שהמשחק הקרוב שלנו איננו משחק-בית, אבל דווקא טוב שהוא משחק נגד אום אל-פאחם. אני מציע לארגן, בשיתוף-פעולה עם וועד ההורים של בית הספר, אוטובוס שיסיע לאום אל-פאחם את כל המעוניינים מבין התלמידים, ההורים, המורים והמנהלים ולקיים את מפגן התמיכה בבית הספר וההוקעה לגזענות דווקא במגרש באום אל-פאחם. נראה לי שאין מקום מתאים ממנו ואני בטוח שניתן לשלב ביוזמה הזאת גם את הנהלת מכבי אום אל-פאחם. אני מוכן לעזור בארגון הנסיעה. |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 01/12/2014 : 14:38:51
|
ארבעה שחקני הקבוצה (בן אוזן, אוריין יעקב, מיכאל קירטבה ויהודה חוטה) הגיעו היום לאחר אימון הבוקר שלהם לביה״ס הדו-לשוני, בליווי של אורי שרצקי, שי אהרון ומספר אוהדים. בזמן שהשחקנים שיחקו עם בנות ובני כיתות א ו-ב, שהתחלפו במגרש, איתן פרי לימד את הילדים הנותרים מגוון שירי עידוד. היה שיתוף פעולה מרשים. השחקנים, למרות עייפותם מהאימון המפרך שעברו, היו באמת מקסימים, והביאו כבוד רב למועדון. הילדים היו בשמיים. תמונות, באחריות אוריה (כל הכבוד על היוזמה!), יגיעו בקרוב לפייסבוק. |
 |
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 01/12/2014 : 16:41:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ארבעה שחקני הקבוצה (בן אוזן, אוריין יעקב, מיכאל קירטבה ויהודה חוטה) הגיעו היום לאחר אימון הבוקר שלהם לביה״ס הדו-לשוני, בליווי של אורי שרצקי, שי אהרון ומספר אוהדים. בזמן שהשחקנים שיחקו עם בנות ובני כיתות א ו-ב, שהתחלפו במגרש, איתן פרי לימד את הילדים הנותרים מגוון שירי עידוד. היה שיתוף פעולה מרשים. השחקנים, למרות עייפותם מהאימון המפרך שעברו, היו באמת מקסימים, והביאו כבוד רב למועדון. הילדים היו בשמיים. תמונות, באחריות אוריה (כל הכבוד על היוזמה!), יגיעו בקרוב לפייסבוק.
כייף לקרוא ולאהוד קבוצה כזאת! כבוד ליוזמה ולעוסקים במלאכה |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 02/12/2014 : 22:51:47
|
מקסים! באמת כל הכבוד. |
אריק |
 |
|
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 03/12/2014 : 13:56:49
|
מצטרף למברכים ולמתגאים. ו...: מקורות מסביבתו של רז זהבי מוסרים שהערב בתכנית "ריאדה אל חמיסה" בערוץ הספורט (20:00 באפיק 56) יפרגנו לנו קצת סביב הנושא...
אכן פרגנו, בתחילת התכנית. |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
נערך על ידי - elhananm ב-03/12/2014 23:22:54 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 04/12/2014 : 14:26:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm מקורות מסביבתו של רז זהבי מוסרים שהערב בתכנית "ריאדה אל חמיסה" בערוץ הספורט (20:00 באפיק 56) יפרגנו לנו קצת סביב הנושא...
אכן פרגנו, בתחילת התכנית.
הוא היה חמוד. בעיקר כשקרא לתושבי אום אל פחם לבוא למחוא כפיים בתחילת המשחק ואז ללכת הביתה, כי אין מה לראות...
|
 |
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 04/12/2014 : 14:49:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm מקורות מסביבתו של רז זהבי מוסרים שהערב בתכנית "ריאדה אל חמיסה" בערוץ הספורט (20:00 באפיק 56) יפרגנו לנו קצת סביב הנושא...
אכן פרגנו, בתחילת התכנית.
הוא היה חמוד. בעיקר כשקרא לתושבי אום אל פחם לבוא למחוא כפיים בתחילת המשחק ואז ללכת הביתה, כי אין מה לראות...
יש הקלטה? עם כתוביות אולי? |
 |
|
|
הודעה: פעילות עם ביה"ס הדו לשוני בעקבות ההצתה  |
|