פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מאזן דרבים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מאזן דרבים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מאזן דרבים נושא הבא  

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 23/02/2010 :  21:12:54  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל ת"א רשמה אתמול מהפך היסטורי כשעקפה את מכבי במספר הניצחונות אי פעם בדרבי, שיהיה במזל .

תהיתי בנושא, כמה נצחונות על השנייה בעיר אנחנו צריכים בשביל לחולל מהפך, מה מאזן הדרבים בירושלים ? (אני מרגיש קצת מופנם כשאני שואל את זה, כמו אחרי אונס)

לטיפולכם אודה.

נערך על ידי - קובקוב ב-23/02/2010 21:15:14

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 23/02/2010 :  22:44:32  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כאן צריך את עזרתו של רון עמיקם הטוטח.
עבור לתחילת הדף

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 23/02/2010 :  22:46:22  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפרופו רון ודרבים יפו קביליו בגביע נגד אבוקסיס והפועל תל אביב...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 24/02/2010 :  09:19:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי כלב במגרש

אפרופו רון ודרבים יפו קביליו בגביע נגד אבוקסיס והפועל תל אביב...

מעניין איך אבוקסיס אמור להתייחס למשחק כזה. האם כעוזר מאמן הפועל ת"א הוא יספק את כל המידע על הקבוצה בה הוא משחק? האם כשחקן יפו הוא "ירגל" על הפועל ת"א?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 24/02/2010 :  10:48:32  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שניכם מפספסים את הנקודה היותר מעניינת.
איך יתייחסו אוהדי יפו, שבימים כסידרם הם לרוב אוהדי הפועל ת"א, עם הדואליות. מי תהיה האישה, מי תהיה הפילגש, והאם תצמח כאן מונוגמיה מסוג חדש (זו של בית"ר- עירוני קריית שמונה די ברורה, הם לפני הכל בית"ר).
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 25/02/2010 :  17:56:26  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בקיצר,מה המאזן ? חיים ברעם,אייכה?
יהיה מעניין לבחון את המאזן הזה עד הריסת המגרש בקטמון ומאז.משנות ה-80 מצבנו עגום.סוג של נחמה לי שאת הדרבים הגדולים של 81 ו91 ראיתי.
תנו לי תנו לי עוד דרבי!

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מאזן דרבים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07